Vaikas misinio negeria, snd sumaisiau su mp santykiu 40 misinio ir 20 MP bet matyty mazai..
QUOTE(geliuke @ 2014 07 22, 23:10)
Kantri ir isradinga esat man dar labai toli iki tiek...
QUOTE(oliv @ 2014 07 22, 23:20)
Dar paantrinsiu geliukei, kad alergijos taip individualu... Mums pagrindinis visko kaltininkas buvo AVIŽOS Tai šisiaiškinom po lopo testo. Kviečius valgyt galim, o avižų - ne. Kas galėtų patikėti??? Dar rugių ir miežių +-.
Ir as galvoju kaip ten ligoninej daro tyrima jei nieko neparodo....kam tada daryt..
O antibiotikai buvo tepami? Mums Baneocinui alergija rode, tai juo nebegyde...
Ar kartojot dar tyrima po antibiotiku kurso? Ir odele po visko eme grazet?
Pas mus dauguma grudu +, tai dar snd alergologe sako kur du ++ tu nevalgykit, tai bulve, ryziai, tabu visiski turi but avizos, rugiai +- pas mus, kvieciai +, kukuruzu, soru netyre tai neaisku tai tuos valgau..kai pasakiau kad mesai nedare tyrimo tai sako geriausiai valgyt zveriena, o jei tiksliau pvz elniena vyrui sakau tai ko neini medziot gauk tu kad nori ta elniena..zodziu juokas juokais..
QUOTE(fufute @ 2014 07 23, 11:57)
As ir trumpai parasysiu savo istorija...
Savo zuiki maitinau MP iki metuku laiko. Taip pat buvo itarimas, kad gali berti nuo MP. Buvo padarytas tiek lopo, tiek durio testas. Abu buvo neigiami. Todel tesiau maitinima.
Is pradziu produktus tik isiminejau,kol galiausiai liko: kiauliena, krapai, pertrazoles, kukuruzai, svogunas ir kava. Taip maitinausi beveik 10 men. Vis bandydavau isivesti nauju produktu, bet nesekmingai. Lopo testai nerodydavo alergijos, o mano zuiki vis tiek berdavo
Pacioje pradzioje, kaip bere atrodo, kad net nuo oro, o pas alergologe kazkur tik po savaites laiko. Nusprendziau pagyventi tik ant vandens, tikedamasi, kad taip sustabdysiu berimus. Deja, istveriau tik para laiko. Ne del valios, bet del to, kad visai nebeturejau jegu, rankos pradejo drebeti.
Man nepasiseke, nes mano organizmas neatlaike tokios dietos: uzpuole stomatitas. Viskas prasidejo nuo 1 spuogelio, o su kiekviena nauja banga ju budavo daugiau ir vis labiau skaudedavo. Buvo dienu, kaip is skausmo negaledavau net kalbeti. Teko nutraukti maitinima per 4 dienas, nes be vaistu mano organizmas nesugebejo susitvarkyti.
Man buvo lengviau, kaip as maitinau MP ir AS atsisakydavau produktu nei dabar "atimti" is mazojo arba ko nors jam neduoti, kaip zibanciom akutes sako: "A mamam, mama".
Per tuos daugiau kaip 1,5 metu isbandem homeopatija, gydyma zolemis, is Vokietijos parsiustus vaistus, pas bobote vaiskciojom, kaip buvauvisai neviltyje... Dabar bandom Rytu medicina. Kas dien darau po kelis kart su dzoku (masazuoju tam tikrus taskus)
Ir labai dziusta berimai. Nakti tepam kokius 4 kart ir siandien jau kokius 6 kart maziausiai tepiau. Sakau, gal kad gyja, tai sena oda nueina
Sekmes ir kantrybes visoms mamytems ir ju vaikuciams
Kai paskaiciau jusu istorija tikrai verkti norisi stengiasi stengiasi tos mamos, o gaunasi kad paskui maitinima reikia nutraukti per kelias dienas, ir mamai ir vaikui stresas...
Bet kiek visko ismeginot ir nebuvo pagerejimo? Kiek homeopaciu aplanket?Kuo tepat sausas vietas?