Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Fokusė @ 2014 07 21, 12:27)
Galit pabandyti šią sistemą – kadangi mišinukas labai neskanus, gal taip pamažu pripras prie skonio geriant kartu su MP, o tada MP mažintumėt. Pardavinėja ir naudotas, tik reikia paieškoti...
Dukrytė taip pat negėrė Neocate, tai per šią sistemą pavykdavo šiek tiek sumaitinti, bet pilnai prie mišinuko neperėjom, nes mano tikslas buvo maitinti MP.
Beje, perėjus prie Neocate nebūtinai bus geriau 4u.gif

O šiaip... labai labai liūdna, kai mūsų medicina tik tiek gali/nori pasiūlyti  verysad.gif
Kiek man gydytoja aiškino, jei netoleruoja laktozės, tai pasireiškia per pilvo pūtimą, viduriavimą, bet ne per bėrimus.

Taip mano dukryte nuo mp viduriuodavo vemdavo, atpylinedavo ir uz tai trim alergija laktozei ir karves pienui, bet buvo ir bberimai scorad turejom 89 balus
Atsakyti
QUOTE(Fokusė @ 2014 07 21, 13:27)
Galit pabandyti šią sistemą – kadangi mišinukas labai neskanus, gal taip pamažu pripras prie skonio geriant kartu su MP, o tada MP mažintumėt. Pardavinėja ir naudotas, tik reikia paieškoti...
Dukrytė taip pat negėrė Neocate, tai per šią sistemą pavykdavo šiek tiek sumaitinti, bet pilnai prie mišinuko neperėjom, nes mano tikslas buvo maitinti MP.
Beje, perėjus prie Neocate nebūtinai bus geriau 4u.gif

O šiaip... labai labai liūdna, kai mūsų medicina tik tiek gali/nori pasiūlyti  verysad.gif
Kiek man gydytoja aiškino, jei netoleruoja laktozės, tai pasireiškia per pilvo pūtimą, viduriavimą, bet ne per bėrimus.

Kaip jums sekasi siuo metu su AD, gal jau isaugot? o kaip veikia ta sistema kokiu principu? misinukas butu toje sistemoje ir maze traukdama kruti itrauktu ir jo? As ir nenoriu pereiti prie misinio ir graudu ir gaila, ir jau beveik prie dietos pripratau, bet kad vaika beria toliau, ir neaisku ka daryt, net Astrauskaite nebeturejo patarimu kol kas apart misinio siulymas (nors vis laika kol gulejau skyriuj net nesileido i kalbas apie misini, sakydama kad mamos pienas geriausias)

QUOTE(orintuse @ 2014 07 21, 13:50)
Taip mano dukryte nuo mp viduriuodavo vemdavo, atpylinedavo ir uz tai trim alergija laktozei ir karves pienui, bet buvo ir bberimai scorad turejom 89 balus

Gal dabar jau geriau kai geriat misinuka?
Atsakyti
QUOTE(smargarettt @ 2014 07 21, 16:01)
Kaip jums sekasi siuo metu su AD, gal jau isaugot? o kaip veikia ta sistema kokiu principu? misinukas butu toje sistemoje ir maze traukdama kruti itrauktu ir jo? As ir nenoriu pereiti prie misinio ir graudu ir gaila, ir jau beveik prie dietos pripratau, bet kad vaika beria toliau, ir neaisku ka daryt, net Astrauskaite nebeturejo patarimu kol kas apart misinio siulymas (nors vis laika kol gulejau skyriuj net nesileido i kalbas apie misini, sakydama kad mamos pienas geriausias)

Paskaičius atsiliepimus apie Astrauskaitę man darosi įdomu – gal mes pas ją kokiu nors ne tokiu momentu pataikėm?! Jaučiausi kaip darydama didžiausią nusikaltimą prieš savo dukrytę norėdama maitinti MP blink.gif Vienintelė išeitis anot jos (ir kitų gydytojų) – nutraukti MP. Bet iki šiol maitinu ir labai dėl to džiaugiuosi rolleyes.gif
Apie maitinimo sistemą viską teisingai supratot. Šiaip ji skirta atviršktiniam variantui (sumažėjus/dingus pienui kūdikiui duodama krūtis, o per šlangutę gauna mišinuko. Taip kūdikis pamaitinamas, o dėl krūties stimuliacijos pieno pradeda daugėti). Tačiau aš naudojau tam, kad dukrytė gertų Neocate – duodavau žįsti krūtį ir kartu traukdavo mišinuko. Daviau mišinuko, nes buvo pradėjęs mažėti svoris. Atsistatėm ir toliau valgė tik MP ax.gif
Dabar mes gyvenam jau labai gerai. Negaliu sakyti, kad visiškai dingo AD, nes jei suprakaituoja ar susierzina – pasikaso. Bet šiaip bėrimų nebėra. Emolientu tepu tik ryte, nors ir tai klausimas ar reikia smile.gif Alergija irgi dar nedingus (dar tikrai alergizuoja kviečiai, bulvės, kai kurių alergenų dar nebandėm), nors maisto valgom vis daugiau ir daugiau, bet tai darom pamažu – tiesiog nėra kur skubėti. Aš pati valgau jau viską, nes per MP dukrytės nebealergizuoja. Taigi galima sakyti išauginėjam, nors man akivaizdu, kad be homeopatijos pagalbos tas išauginėjimas taip greitai nebūtų atėjęs biggrin.gif
Vis pasisakau čia apie homeopatiją – nežinau ar visiems taip padėtų kaip padėjo mums, bet aš į ją žiūriu kaip į stebuklą, nes matosi didžiulis skirtumas prieš ir po ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fokusė: 21 liepos 2014 - 17:42
QUOTE(Fokusė @ 2014 07 21, 18:40)
Paskaičius atsiliepimus apie Astrauskaitę man darosi įdomu – gal mes pas ją kokiu nors ne tokiu momentu pataikėm?! Jaučiausi kaip darydama didžiausią nusikaltimą prieš savo dukrytę norėdama maitinti MP blink.gif  Vienintelė išeitis anot jos (ir kitų gydytojų) – nutraukti MP. Bet iki šiol maitinu ir labai dėl to džiaugiuosi rolleyes.gif
Apie maitinimo sistemą viską teisingai supratot. Šiaip ji skirta atviršktiniam variantui (sumažėjus/dingus pienui kūdikiui duodama krūtis, o per šlangutę gauna mišinuko. Taip kūdikis pamaitinamas, o dėl krūties stimuliacijos pieno pradeda daugėti). Tačiau aš naudojau tam, kad dukrytė gertų Neocate – duodavau žįsti krūtį ir kartu traukdavo mišinuko. Daviau mišinuko, nes buvo pradėjęs mažėti svoris. Atsistatėm ir toliau valgė tik MP ax.gif
Dabar mes gyvenam jau labai gerai. Negaliu sakyti, kad visiškai dingo AD, nes jei suprakaituoja ar susierzina – pasikaso. Bet šiaip bėrimų nebėra. Emolientu tepu tik ryte, nors ir tai klausimas ar reikia smile.gif Alergija irgi dar nedingus (dar tikrai alergizuoja kviečiai, bulvės, kai kurių alergenų dar nebandėm), nors maisto valgom vis daugiau ir daugiau, bet tai darom pamažu – tiesiog nėra kur skubėti. Aš pati valgau jau viską, nes per MP dukrytės nebealergizuoja. Taigi galima sakyti išauginėjam, nors man akivaizdu, kad be homeopatijos pagalbos tas išauginėjimas taip greitai nebūtų atėjęs  biggrin.gif
Vis pasisakau čia apie homeopatiją – nežinau ar visiems taip padėtų kaip padėjo mums, bet aš į ją žiūriu kaip į stebuklą, nes matosi didžiulis skirtumas prieš ir po ax.gif

Kaip dziugu skaityti kad jau isauginejat ta bauba thumbup.gif o stipriai berdavo? Kiek jau amziaus jusu dziaugsmeliui? Beje is kokio miesto esat? Ar ilgai vaiksciojot pas homeopatus? Kokius zirniukus geret? ir kada jau pastebejt poveiki? As dabar kaip tik galvoju ar meginti ar ne, kaina didoka, pirmam kartui 250 lt cool.gif beto kadangi pas mus slapiuoja keliose vietose ir naudojam hormona tai geriant zirniukus nebutu galima jo tepti, tai nezinau ka daryt
Atsakyti
QUOTE(smargarettt @ 2014 07 21, 18:49)
Kaip dziugu skaityti kad jau isauginejat ta bauba thumbup.gif  o stipriai berdavo? Kiek jau amziaus jusu dziaugsmeliui? Beje is kokio miesto esat? Ar ilgai vaiksciojot pas homeopatus? Kokius zirniukus geret? ir kada jau pastebejt poveiki? As dabar kaip tik galvoju ar meginti ar ne, kaina didoka, pirmam kartui 250 lt cool.gif  beto kadangi pas mus slapiuoja keliose vietose ir naudojam hormona tai geriant zirniukus nebutu galima jo tepti, tai nezinau ka daryt

Ačiū 4u.gif
Berdavo tikrai stipriai – buvo momentų kai visas kūnas buvo išbertas, šlapiavo. Nė vieno gražaus lopinėlio verysad.gif
Dabar jai metai ir 7 mėnesiai, viskas prasidėjo kai buvo 1 mėn.
Esam iš Vilniaus, bet mus gydė homeopatė iš Kauno, kuri kartais atvažiuoja į Vilnių. Jos konsultacija kainuoja 150 lt. Mums vaistukus atitaikė maždaug per 3 mėnesius (čia jau skaitosi ilgai, mūsų labai stipri alergija buvo). Homeopatija toks gydymas, kad žirniukai kiekvienam atitaikomi individualiai mirksiukas.gif Atitaikius žirniukus rezultatas pasimatė po kelių dienų. Dėl hormonų tai taip, su homeopatiniu gydymu jie nelabai suderinami, bet ir šiaip nieko gero apie juos pasakyti negaliu... Jie tiesiog negydo, tai nematau prasmės juos tepti... blush2.gif
Rekomenduočiau tik mūsų homeopatę, nes ji daugiausiai patirties Lietuvoje turi odos problemų ir alergijų srityse 4u.gif Prieš tai bandėm pas kelis kitus homeopatus, bet rezultatus pasiekėm tik su ja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fokusė @ 2014 07 21, 19:06)
Ačiū 4u.gif
Berdavo tikrai stipriai – buvo momentų kai visas kūnas buvo išbertas, šlapiavo. Nė vieno gražaus lopinėlio verysad.gif
Dabar jai metai ir 7 mėnesiai, viskas prasidėjo kai buvo 1 mėn.
Esam iš Vilniaus, bet mus gydė homeopatė iš Kauno, kuri kartais atvažiuoja į Vilnių. Jos konsultacija kainuoja 150 lt. Mums vaistukus atitaikė maždaug per 3 mėnesius (čia jau skaitosi ilgai, mūsų labai stipri alergija buvo). Homeopatija toks gydymas, kad žirniukai kiekvienam atitaikomi individualiai mirksiukas.gif  Atitaikius žirniukus rezultatas pasimatė po kelių dienų. Dėl hormonų tai taip, su homeopatiniu gydymu jie nelabai suderinami, bet ir šiaip nieko gero apie juos pasakyti negaliu... Jie tiesiog negydo, tai nematau prasmės juos tepti... blush2.gif
Rekomenduočiau tik mūsų homeopatę, nes ji daugiausiai patirties Lietuvoje turi odos problemų ir alergijų srityse 4u.gif Prieš tai bandėm pas kelis kitus homeopatus, bet rezultatus pasiekėm tik su ja ax.gif

Man taip baisu kai slapiuoja sad.gif tiesiog lipe limpa prie rubeliu ir nepadeda nei metilo melis nei cinkas...o taip labai lengvai infekcija galima gauti sad.gif o ka jus darydavot nuo slapiavimo? Beje ar kitos konsultacijos pigesne pas jusu homeopate? kaip daznai ji buna Vilniuje? Ir gal bus galima kontaktus i AZ? o kokius homeopatus teko pazinti Vilniuje? Mes irgi is Vilniaus smile.gif tai snd gavau rekomendaciju apie Malyhina, Popova ir Penikiene
Atsakyti
Fokuse: ir man jei galima kontaktus persiųskite wink.gif
O dėl alergijos MP - bent kiek man alergologai aiškino (o jų buvo tikrai ne vienas, nes ilgą laiką nerandant bėdos ėmiau galvoti, o gal?) - tai LABAI retas atvejis. Paprastai alergizuoja produktams, kuriuos gauna per MP (nes dažnai mamoms sunku laikytis dietos), o ne pačiam MP. Aišku ar alergija yra MP galima išsitirti.
Atsakyti
Fokuse, parasykite homeopates pavarde, bandysiu ir as ieskoti... Aciu!
Atsakyti
QUOTE(smargarettt @ 2014 07 21, 20:48)
Man taip baisu kai slapiuoja sad.gif tiesiog lipe limpa prie rubeliu ir nepadeda nei metilo melis nei cinkas...o taip labai lengvai infekcija galima gauti sad.gif o ka jus darydavot nuo slapiavimo? Beje ar kitos konsultacijos pigesne pas jusu homeopate? kaip daznai ji buna Vilniuje? Ir gal bus galima kontaktus i AZ? o kokius homeopatus teko pazinti Vilniuje? Mes irgi is Vilniaus smile.gif tai snd gavau rekomendaciju apie Malyhina, Popova ir Penikiene

Mes tepdavom mėliu ir sidabru, maudėm kalio permanganate. Mums šlapiavimus įtakojo auksinis stafilokokas, tai tvakėmės su juo. Taip, sudėtinga... Bet vis tiek reikia rasti priežastį ir šalinti, nes hormonai tik laikinas sprendimas 4u.gif
Dėl homeopatės parašiau AŽ 4u.gif
Vilniuje lankėmės pas Galvydytę, Pinikienę, Panevėžyje pas Čyvienę.

QUOTE(geliuke @ 2014 07 21, 22:39)
Fokuse: ir man jei galima kontaktus persiųskite wink.gif

Parašiau 4u.gif

QUOTE(tetavioleta @ 2014 07 21, 23:20)
Fokuse, parasykite homeopates pavarde, bandysiu ir as ieskoti... Aciu!

Parašiau AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smargarettt @ 2014 07 21, 15:01)
Gal dabar jau geriau kai geriat misinuka?

Taip žymiai geriau pasidarė po mėnėsio laiko geriant mišinuką, šis mėnuo mums paskutinis su šituo pienuku ir mėginsim pereit prie frisco smile.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytes 4u.gif Jungiames ir mes i AD serganciu gretas verysad.gif Norejau paklausti kas naudojot Fucidin H tepala, ar tikrai jis toks blogis kaip parasyta temutes pradzioje? g.gif Buvom pas dermatologo ir liepe uzdegima juo malsinti,tad dabar suku galva ka daryt..gal kas ji naudojo ir galit pasidalint patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2014 07 22, 10:52)
Sveikos,mamytes 4u.gif  Jungiames ir mes i AD serganciu gretas verysad.gif  Norejau paklausti kas naudojot Fucidin H tepala, ar tikrai jis toks blogis kaip parasyta temutes pradzioje? g.gif  Buvom pas dermatologo ir liepe uzdegima juo malsinti,tad dabar suku galva ka daryt..gal kas ji naudojo ir galit pasidalint patirtimi 4u.gif

bet koks hormonas nėr gėris,nes jei negydo,jie slepia tik bėdą 4u.gif
reikia ieškoti kas per reikalas,kodėl visa tai yra,šalinti trigdžius 4u.gif
pats papraščiausias ir geriausias būdas infekcijų išvengt,sutvarkyti žaizdas,mums asmeniškai metileno mėlis thumbup.gif ir šlapiuojančias žaizdas sutvarko,ir atviras. užsideda šašiukas,gražiai užgyja. tik va akd pats negražiai atrodo,mėlynas smile.gif
Atsakyti