Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(orintuse @ 2014 07 20, 17:33)
Sveikos  4u.gif  Mano dukrytė irgi turi AD nuo mėnėsiuko su pusės to pasekoje išmaitinu vaiką tik iki 4mėn 10dienų verysad.gif , nes maniškė nuo mp vemdavo, viduriuodavo, klykdavo, atpylinėdavo, tai ligoninėje ištyrus paaiškėjo, kad vaikas alergiškas pienui, kiaušiniui, namų dulkėms, mūsų kraujo tyrimai (enozinofilai ) buvo siaubingi pradžioje - dabar jie norma, mūsų beveik neberia, kraujas alergijos nerodo, bet rankyte rodo minėtiems produktams, geriam tą specialų mišinuka Neocate, dabar mėginsim pereiti prie frisco...Va kai pabandžiau duoti košę išvirta sumaišius vandenį su pienu -tai visa ziauriai išbėrė, o kefyrą geriam -neberia. smile.gif

OOrintuse, kaip supratau tavo dukryte alergiska tavo pienukui? g.gif

As kaip tik norejau klausti, tokio dalyko - ar vaikas gali buti alergiskas mamos pienui?

Bet mums tokiu simptomu kaip tavo nera. Nei vemia, nei viduriuoja. Kaip tik kakoja kas tris - keturias dienas g.gif

Tik va zandai isberti.
Miegam dabar atskirai, kitam kambaryje.ziursim kas bus ax.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

noretume ir mes su mazyle prisijungti prie sios temeles, kuria.vis seku.
Mazylei 6.5 menesiuko. AD pripazino 5.5 menesio. Pradzioj buvo sausa demele ant rankytes. Tepdavau drekindaau as ja emolientais. Veliau ten atsirado berimas, dar po kiek laiko eme slapiuot doh.gif tada pediatre nusiunte pas alergologe. Kadangi vis dar maitinu MP tai man jau.menuo hipoalergine dieta. Penktadieni grizom is Antakalnio, pragulejom 10 dienu tai tik apgyde. Siandien vel pakinkliai, rankyciu sulenkimai ir ta problemine vietele ant petuko slapiavo stipriai tai teko tepti israsytu Advantan tepalu :-( diena netepi ir vel tas pats...
Padare mums ten tyrimus. Kraujas parode 3-4 klase katei tai.jau vargse visa savaite lauke. o kraujas daugiau niekam.neparode. Bet kai uzdejo lopus....vaikas dar neprimaitinamas o jau alergiskas pienui,kiausiniui, kvieciams, ryziams, grikiams, bulvei. Net avizos ir rugiai po viena pliusa. Taip pat alergija parode Baneocinui antibiotikui kuriuo gyde ten ir chromui neaisku is kur...zodziu scorad irase 53. mano dieta.nepadeda jau nebezinau ka valgyti...numeciau per menesi 5 kg. o vido.to pasekoje daktare patare pereiti prie Neocate misinio. Ko mums padaryti niekaip neiseina :-( siandien vaikas kamavosi 3.5 val bet i burna neima, spjauna ir rekia..jau nebezinom su vyru ka daryt ir.kaip pripratint...

Orientuse, jus geriat ta pati misini, ar lengvai priprato?
mums.jau.ir primaitinima reikia pradet bet baisu labai...
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 07 20, 21:26)
OOrintuse, kaip supratau tavo dukryte alergiska tavo pienukui? g.gif

As kaip tik norejau klausti, tokio dalyko - ar vaikas gali buti alergiskas mamos pienui?

Bet mums tokiu simptomu kaip tavo nera. Nei vemia, nei viduriuoja. Kaip tik kakoja kas tris - keturias dienas g.gif

Tik va zandai isberti.
Miegam dabar atskirai, kitam kambaryje.ziursim kas bus ax.gif

Ir mano ir karves pienui situos greiciausiai is manes pasieme ir as labai alergiska buvau vaikysteje verysad.gif
Papildyta:
Smargarett, pirmaji menesi vedukas ir kaklas buvo ypatingai raidoni, bet pacio kaip tokio berimo nebuvo, o valgo tai noriai ta piena nors fuu jis yra
Atsakyti
QUOTE(smargarettt @ 2014 07 20, 21:44)
Sveikos 4u.gif

noretume ir mes su mazyle prisijungti prie sios temeles, kuria.vis seku.

Padare mums ten tyrimus. Kraujas parode 3-4 klase katei tai.jau vargse visa savaite lauke. .

Tai kad kate isvaret is namu nieko nekeicia, jos epitelio ir plauku pilna bus name, sako net po remonto lieka alergizuojancios daleles.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2014 07 20, 22:19)
Tai kad kate isvaret is namu nieko nekeicia, jos epitelio ir plauku pilna bus name, sako net po remonto lieka alergizuojancios daleles.

Pas mus tai buvo vienai parai pasosveciaves katinastai siaubingai buvo isbere beje gydytoja sake kad turintalergiska vaika geriau yra kai katinas yra nuolatos namie, nei kad epizodinis jos pasirodymas
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2014 07 20, 21:23)
unsure.gif bet kiek suprantu vaikas alergiskas karves pienui,ne jusu.kodel manot,kad alergizavo jusu pienas?gal valget per daug pieno produktu,kai maitinot?

Vaikas alergiskas ir mp ir karves pienui, okai maitinau nuo pirmuju dienu laikiausi hioalergines dietos bet vaikuo pagerejo tik nebevalgant mp , mums tyrimas parode kad mano visi alergenai perena vaikui as taip pat alergiska beveik viskam ,musu tyrimasrode 57alergenus baltymam tai kiausinos ir pienas bet kokiam pienui
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2014 07 20, 23:19)

Gydytoja sake kad kates epitelis lieka iki 2 metu namie, nu bet ka daryt blink.gif
ir apskritai ji daug kam alergiska nors tik MP valgo, uzburtas ratas kai misinio neisiulom jau 5 dienos

QUOTE(orintuse @ 2014 07 20, 23:51)
Vaikas alergiskas ir mp ir karves pienui, okai maitinau nuo pirmuju dienu laikiausi hioalergines dietos  bet vaikuo pagerejo tik nebevalgant mp , mums tyrimas parode kad mano visi alergenai perena vaikui as taip pat alergiska beveik viskam ,musu tyrimasrode 57alergenus baltymam tai kiausinos ir pienas bet kokiam pienui

O kiek laiko jau geria Neocate ir ar yra akivaizdziu rezultatu? kad mano maze gertu misineli, bet niekaip negaliu isiulyt, gal turit minciu kaip ta padaryt? iki paskutinio stengiausi maitinti kuo ilgiau, o cia vat kaip iseina...kadangi ji alergiska karves pienui tai kiti misiniai netinka, o gydytoja su kitais hipoalerginiais nenorejo eksperimentuoti iskart paskyre si..bet vaikui akyse blogeja, siandien atsikelusi matau kad po vakar tepto hormono vistiek kai kurios vietos slapiuoja, ir nei metilo melis nei cinkas apildomai neuztraukia zaizdeliu, taip pat buvo ir gulint antakalnyje, diena geriau diena blogiau...galvojam kur dar vaika nuvezt kam dar parodyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smargarettt @ 2014 07 21, 09:01)
Gydytoja sake kad kates epitelis lieka iki 2 metu namie, nu bet ka daryt blink.gif
ir apskritai ji daug kam alergiska nors tik MP valgo, uzburtas ratas kai misinio neisiulom jau 5 dienos
O kiek laiko jau geria Neocate ir ar yra akivaizdziu rezultatu? kad mano maze gertu misineli, bet niekaip negaliu isiulyt, gal turit minciu kaip ta padaryt? iki paskutinio stengiausi maitinti kuo ilgiau, o cia vat kaip iseina...kadangi ji alergiska karves pienui tai kiti misiniai netinka, o gydytoja su kitais hipoalerginiais nenorejo eksperimentuoti iskart paskyre si..bet vaikui akyse blogeja, siandien atsikelusi matau kad po vakar tepto hormono vistiek kai kurios vietos slapiuoja, ir nei metilo melis nei cinkas apildomai neuztraukia zaizdeliu, taip pat buvo ir gulint antakalnyje, diena geriau diena blogiau...galvojam kur dar vaika nuvezt kam dar parodyt  verysad.gif

Mes Neocate geriame jau 6 mėnėsius, mūsų kraujas prieš geriant ji rodė kaip minėjau 57 eonizonofilus, dabar 7 kai norma yra iki 5 smile.gif Tai mūsų atveju šuolis akivaizdus į gerąją pusę smile.gif O pratnant prie šito mišinio aš apgaudinėdavau, pamaišydavau pradžioj su mp,paskui pamažu duodavau vien tik neocate, nu maniškė gana lengvai perėjo ant jo smile.gif aš kai pati vaikystėje buvau alergiška tai žinokit mama vedžiodavo per visus gydytojus -niekas negalėjo paimti tyrimo, nes per žaizdas nebuvo sveikos vietos...Bet nuo 4 metukų pradėjo gerėti ir išaugau, apie dukryte gydytoja taip pat mano, kad turėtume išaugti tą ad, tikiuos taip ir bus blink.gif
Papildyta:
Tiesa dar į košytes dedavau neocato truputi
Atsakyti
truputi cukriuko iberkit i misinuka, kad geriau gertu. laikui begant, reikia mazinti cukraus kieki, nes jis taip pat astrina alergijas.

o del alergijos mp yra labai reti atvejai. kai vaikas netoleruoja laktozes,tada negali mp. o jei tik karves pieno, tada mama turi laikytis hipoalergines dietos, nevartoti karves pieno gaminiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute26 @ 2014 07 21, 11:36)
truputi cukriuko iberkit i misinuka, kad geriau gertu. laikui begant, reikia mazinti cukraus kieki, nes jis taip pat astrina alergijas.

o del alergijos mp yra labai reti atvejai. kai vaikas netoleruoja laktozes,tada negali mp. o jei tik karves pieno, tada mama turi laikytis hipoalergines dietos, nevartoti karves pieno gaminiu.  4u.gif

o galima kazkaip istirti ar vaikas netoleruoja laktozes? ir jei taip, tuomet mp tikrai netinkamas nors ir pritaikytas gamtos tam vaikeliui? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smargarettt @ 2014 07 21, 12:06)
o galima kazkaip istirti ar vaikas netoleruoja laktozes? ir jei taip, tuomet mp tikrai netinkamas nors ir pritaikytas gamtos tam vaikeliui?  verysad.gif

4u.gif mane irgi domina sis klausimas.
Bifoval miltukai nepadeda,laukiu atsiliepimu jusu,kurios gefilus naudojat.
turbut teks pas gastro eit,vaikas visa menesi kakoja skystai,su gumuleliais,vakar tai net su nemazais gumulais,daznai kvapas buna negeras.toks jausmas,kad kazkokia zaraza proes men pasigavom ir neiveikiam.nes buvo dienai ir temperatura pries menesi sukilus,po to temperatura nukrito,vaikas ramus,linksmas,isskyrus tai,kad atpylineja ir kakoja skystai.paberimai tai aprimsta keliom dienom,tai vel uzeina.
Atsakyti
QUOTE(smargarettt @ 2014 07 20, 22:44)
to pasekoje daktare patare pereiti prie Neocate misinio. Ko mums padaryti niekaip neiseina :-( siandien vaikas kamavosi 3.5 val bet i burna neima, spjauna ir rekia..jau nebezinom su vyru ka daryt ir.kaip pripratint...

Galit pabandyti šią sistemą – kadangi mišinukas labai neskanus, gal taip pamažu pripras prie skonio geriant kartu su MP, o tada MP mažintumėt. Pardavinėja ir naudotas, tik reikia paieškoti...
Dukrytė taip pat negėrė Neocate, tai per šią sistemą pavykdavo šiek tiek sumaitinti, bet pilnai prie mišinuko neperėjom, nes mano tikslas buvo maitinti MP.
Beje, perėjus prie Neocate nebūtinai bus geriau 4u.gif

O šiaip... labai labai liūdna, kai mūsų medicina tik tiek gali/nori pasiūlyti verysad.gif

QUOTE(smargarettt @ 2014 07 21, 12:06)
o galima kazkaip istirti ar vaikas netoleruoja laktozes? ir jei taip, tuomet mp tikrai netinkamas nors ir pritaikytas gamtos tam vaikeliui?  verysad.gif

Kiek man gydytoja aiškino, jei netoleruoja laktozės, tai pasireiškia per pilvo pūtimą, viduriavimą, bet ne per bėrimus.
Atsakyti