Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

mes gėrėm paprastą silpną žalią arbatą,kmynų 4u.gif o šiaip jei nori labai gert,už vandenį nėr nieko papraščiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 11 liepos 2014 - 11:00
QUOTE(troliuke @ 2014 07 11, 11:37)
unsure.gif  unsure.gif

rimtai  doh.gif

as net arbatele jam jau duodu po biski ramuneliu  doh.gif

sakau buvo grazus grazus jau, ir vel ta pati pasaka. tai cia reiskias nuo tu ramuneliu ji vel isbere  doh.gif

o kokia tada lengva arbatele ja duoti? nes labai jau jis nori  ax.gif  wub.gif

4u.gif ilgai ir as svarsciau duoti ar ne gerti vandenuka,arbatele,kai tokie karsciai buvo,bet visgi nutariau tik krutin zindyt.o kokias gerasias bakterijas duodi,Troliuke?
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2014 07 11, 08:04)
4u.gif ilgai ir as svarsciau duoti ar ne gerti vandenuka,arbatele,kai tokie karsciai buvo,bet visgi nutariau tik krutin zindyt.o kokias gerasias bakterijas duodi,Troliuke?

http://www.liveo.lv/liveo_baby.html

situos duodu.. miltukus tirpdau i vandenuka ta pakeli du kart dienoj 4u.gif

man akusere patare 4u.gif

reikes vandenuka duoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 07 11, 10:37)
unsure.gif  unsure.gif

rimtai  doh.gif

sakau buvo grazus grazus jau, ir vel ta pati pasaka. tai cia reiskias nuo tu ramuneliu ji vel isbere  doh.gif

grynas vanduo ir daugiau nieko nereikia, nei uogų, nei žolių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 07 11, 13:18)
http://www.liveo.lv/liveo_baby.html

situos duodu.. miltukus tirpdau i vandenuka ta pakeli du kart dienoj  4u.gif

man akusere patare 4u.gif

reikes vandenuka duoti  4u.gif

4u.gif aciu,kazin kur ju Lietuvoj gaut,bandysiu ieskot,jei negausiu,bandysiu bifovalio miltukus girdyt.
Atsakyti
Atejau pasidalinti truputi ne i tema ziniomis ax.gif
Bus aktualu toms mamytems, kurios yra susitvarkiusios negalios dokumentus.
Buvome delfinariume savaitgali, nei puslapyje nei prie kasu nebuvo jokios informacijos apie kokias nors nuolaidas neigaliems vaikuciams. Kadangi vaikai iki 4metuku ileidziami nemokamai, bet uzklausiau ar yra kokios nuolaidos neigaliems ir padaviau pazymejima, tai mano nuostabai kasininke paziurejo kiek vaikui metuku (dukryte tuoj bus 2 metukai) ir sako "vaikutis mazas, tai reiskia mamytei nemokamai bus", tai va, sutaupeme 30lt (tiek kainuoja suaugusiam). Kadangi dar pasinaudojome nuolaida keltui (lydinciam asmeniui 80% nuolaida), tai persikelti ir pasiziureti delfinu pasirodyma kainavo berods 58cnt blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
perskaiciau kelis puslapius, veliau susipazinsiu su visa tema, - ir labai pazistamos jusu vaikiuku bedos pasirode sad.gif Mano jaunylis alergiskas kiausiniams, 3 kl., ir dar kazin kam, uogos, vaisiai racione pasirodo, nepritampa ir dingsta. Buvau ziema vaika apgydziusi (visus jusu isvardintus tepalus naudojom, methylen blau tepem, dar visokiu gaminamu vaistinej tepalu buvau pritempusi, rezultata dave tik fucidino naudojimas 2-3 dienas naikinant raudoni (turbut jau infekcija, grybelis budavo) ir tada bioderma). Toki gydymo cikla teko porakart kartoti.
Laikantis grieztos dietos be alegizuojanciu produktu, ramiai gyvenom. Nebebuvo ne zymes ant veido, kuno berimu. Taciau stai jau 2 menesiai grizo bedos - beria skruostus, ranku, keliu sulenkimuose, berimai aplink akis - paakiai patine, raudoni. Itariu berzu dulkes - nes vaikas ciaudi tuo pat metu kaip ir vyras (alergiskas berzams), taciau ciaudejimas vos pries pora savaiciu atsirado, kazkas kitas jau anksciau uzastrino bukle.
Supazindinau jus bendrai su situacija, o dabar paklausiu - arteja MMR skiepas (jame yra kiaus. baltymo), kuri pagal rekomendacija darytume ligonineje su prieziura. Bet! Abejoju vis, lyg ir reikia, lyg ir raso, kad nieko tokio, bet bijau sad.gif
Koks Vilniaus homeopatas galetu mane paprotinti del skiepu nedarymo? Kuris turetu daug itaigos ir itikinamu argumentu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 07 11, 11:37)
unsure.gif  unsure.gif

rimtai  doh.gif

Jei labai norit duoti arbateles, tai pabandykit pankolio. Jis ir virskinima gerina.
Atsakyti
labukas, buvau dingusi is eterio ax.gif

vis dar atsargiai elgiames su alergija. pries 3 dienas pabandziau duoti sviesto. isviriau virtu bulviu cepeliniuku tokiu kaip mum butu vieno kasnio.uzdejau svoguniuko laiskiuka krapa smulkintus ir uzdejau po gabaliuka sviesto.tai kol kas lyg ir neisbere thumbup.gif prisipirkom kokosu, soju pieno, no egg milteliu, kepsim sausainius kokius, nes jau tie ryziai........kukuruzai.......man paciai juos virt nusibodo, ka jau kalbet apie ta maza valgytoja doh.gif pas mama slapenkos ir duonos gavo truputi tai veidukas jau buvo pabertas, zodziu negalima, o jam taip skanu.atrodo paprasciausios duonos net negalima doh.gif o bet taciau prisirinkau is neto visokiausiu receptu ir kepsim kazka, gaminsim.kazkada viriau spagecius kurie buvo is ryziu ir kukuruzu miltu.uoj kaip skaniai cepsejo rolleyes.gif bet keista, nes pas mama ir ledu ragavo ir nieko lyg nebere g.gif zodziu neaisku kas ir kaip.
gavo ir kelias keptas bulves, jos keptos ant saulegrazu aliejaus, ir neisbere, tai tada iseina kad ir tam nealergiskas.o galpo truputi isaugineja.
tose vietose kur budavo berimai tai tokia odele susiraukslejusi liko, bet neraudona nieko.dar ant kojytes ir sprando po viena sausa plemuka yra ir viskas thumbup.gif

mes gaunam visus skiepus ir lyg nieko unsure.gif
Atsakyti
radau nebloga puslapi su receptais.gal kam pravers mirksiukas.gif

http://www.kidswithf...ipe.php?id=1210
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orchideja@: 12 liepos 2014 - 13:02
Sveiki,
Tikiuosi gauti patarima...
mano vaikui nustatytas AD (pradzia-sis pavasaris),iki tol jis buvo alergiskas morkoms, jautienai bei grikiams, aliejiniam vit d.
nustate ir paleido. Jokiu tyrimu nedare, aismu israse hormoninius tepalus.
pradejau domietis AD,
noreciau istirti sopro og placiausia palete-vyras turi sienlige, itariame dar vistas(kurias pirkome pavasari kad vaikas turetu naminiu kiausiniu)
Dar planuoju padaryti bendra Imunoglobulino tyrima.
ar teisinga linkme einu?ar geriau tiesiog kreiptis pas dermatologa/alergologa?
pavasarinis paumejimas pagerejo pakeitus miltelius, kojines, isbraukus kai kuriuos produktus, taciau neisnyksta visiskai.
odai drekinti naudojam elevandu hidrolata(nuema neztejima) eko neraf.kokosu alieju.
labai lauksiu kokiu patarimu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazosios_pedutes: 12 liepos 2014 - 15:01
QUOTE(mazosios_pedutes @ 2014 07 12, 14:59)
Sveiki,
Tikiuosi gauti patarima...
mano vaikui nustatytas AD (pradzia-sis pavasaris),iki tol jis buvo alergiskas morkoms, jautienai bei grikiams, aliejiniam vit d.
nustate ir paleido. Jokiu tyrimu nedare, aismu israse hormoninius tepalus.
pradejau domietis AD,
noreciau istirti sopro og placiausia palete-vyras turi sienlige, itariame dar vistas(kurias pirkome pavasari kad vaikas turetu naminiu kiausiniu)
Dar planuoju padaryti bendra Imunoglobulino tyrima.
ar teisinga linkme einu?ar geriau tiesiog kreiptis pas dermatologa/alergologa?
pavasarinis paumejimas pagerejo pakeitus miltelius, kojines, isbraukus kai kuriuos produktus, taciau neisnyksta visiskai.
odai drekinti naudojam elevandu hidrolata(nuema neztejima) eko neraf.kokosu alieju.
labai lauksiu kokiu patarimu...

pavasarį gali alergizuoti ir iš gamtos mirksiukas.gif manau tikrai turit alergeną (-ų) iš išorės g.gif
aš vietoj jūsų nuvažiuočiau pas alergologus,pasakyčiau ko noriu dėl tyrimų ir manau be problemų jei padarytų g.gif
Atsakyti