QUOTE(Lionesss @ 2014 08 20, 19:04)
O as buvau nugrimzdus ir nieko, saldus miegelis ir tiek
Tikrai nesibaiminkite, narkoze buna - gili - kai jau reikia ir taikyti dirbtine plauciu ventiliaciją ir stebėti visų funkcijų eigaą ir t.t. ir tokios nesudėtingoms operacijoms anesteziologai vengia taip migdyti, nes tai papildoam nereikalinag rizika ir t.t. - tai taikoma per labai rimtas operacijas. Ir buna vadinama - ta negili sedacija - tai yra , kai pvz. taiko spinaline nejautra, bet del ramybes jus pamigdo - prasykite butent to pamigdymo ir pilnos gilumines tikrai daryti nereikia. Pvz. man dare spinaline, o va svirksta su tuo pamigdymu tiesiog turejo kateteryje, jeigu jau labai pradeciau stresuoti
bet neprireike, nes pries tai paprasiau tabletes raminanciu - tai pragulejau gana ramiai ir dzin. Tai buvo geguzi. O vat ziema - sausi, irgi siemet turejau gimdos pasalinimo operaciją - jau rimtą reikalą, tai turejau ir narkoze pilna...pirma kart gyvenime, tai buvo taip baisu kol viska paruose operacinej....ir paskui pabudino ir .t.t. kai visa drebejau is salcio, ens visos gyvybines funkciojos tik palaikomos tiek kiek reikai, nes reikia, gilios narkozes - giliai atjungti smegeneles...buvo taip ziauriai baisu.....kad dabar prisiminus galvoju - tubut ten buvau ne as...... bet va gyva ir sveika....
Manau, pasiryzot - pasitikekit daktarais ir ikalkit raminanciu prie tai dienele ir prie operacija ir butinai darytik