Nimesil arba stiprus Ibuprofen. Ir po reikalo apsiprausimas vesiu vandeniu, kalio permanganato vonele ir zvakute.
Pagaliau..ant didelio ir be skausmo Po dvieju valandu susitepiau Sanagel plus su lidokaino antgaliu, kad neisdraskyciau savo sventos vietos, kelios valandos pasigulinejimo, saves lepinimo ir viskas svelniai graziai isejo.. Po to kalio permanganato vonele ir supermamoms papasakoti patirti prisijungiau. Gal kazka padrasins, pades... Atleiskit uz atviruma
QUOTE(eLaura @ 2014 07 23, 14:14)
Pagaliau..ant didelio ir be skausmo Po dvieju valandu susitepiau Sanagel plus su lidokaino antgaliu, kad neisdraskyciau savo sventos vietos, kelios valandos pasigulinejimo, saves lepinimo ir viskas svelniai graziai isejo.. Po to kalio permanganato vonele ir supermamoms papasakoti patirti prisijungiau. Gal kazka padrasins, pades... Atleiskit uz atviruma
Malačius
Jus giliai kvepuokit, eikit geriau kokia knyga paskaityt.
QUOTE(eLaura @ 2014 07 23, 23:50)
Ta raukslele, po didelio reikalo praejus kelioms valandoms, virto i guza. Dabar, po posterisan zvakutes, jis pradejo mazeti. Tai vel is naujo pakartotine operacija nusimato?
Kaip sekas? Ar jau išsioperavot?
Aš jums atsakiau į asmeninę žinutę,tik man nerodo ar jūs ją gavot
QUOTE(uta1 @ 2014 07 30, 11:37)
Kaip sekas? Ar jau išsioperavot?
Taip, gavau, dekoju uz atsakyma. Ta reikala susitvarkysiu po pusmecio, pries koki nors ilgaji savaitgali. Jau zinau, kaip vyksta, kad nereikia menesio biuletenio. Uzsiminiau gydytojui dar pries op, kad sutvarkytu ir ten, sake, kad sutvarke ir toj vietoj..bet is tikruju nieko ten nedare - jausciau, kad tvarkyta. Bet kokiu atveju, geriau nei buvo.
Mano viduriai labai užkietėja - kaip zuikis tuštinuosi, o dabar ir kraujo atsirado, išangę labai peršti ir paskauda - vakar vakare galvojau, kad mano dieno prasidėjo, bet kraujavo iš išangės... labai bijau - pas gydytoją gavau siuntimą pirmadieniui - gal man kas nors rimčiau
QUOTE(Dykuma5 @ 2014 08 08, 06:34)
Mano viduriai labai užkietėja - kaip zuikis tuštinuosi, o dabar ir kraujo atsirado, išangę labai peršti ir paskauda - vakar vakare galvojau, kad mano dieno prasidėjo, bet kraujavo iš išangės... labai bijau - pas gydytoją gavau siuntimą pirmadieniui - gal man kas nors rimčiau
Bijoti neverta, nebent esate virs 50 metu, zinoma, buna isimciu, taciau tikrai neprisigalvokite bus hemorojus ir tiek ziniu
Laba diena. Tik visai neseniai supratau, kad man hemorojus tikriausiai. Po nestumo suniai ejau i tualeta. Jausdavau kaip kazkas iplysta. Galvoju nu nieko, kazkas po gimdymo. Taip ir uzsimirso. Stai praejo 5 metai ir pastebejau kad tustinantis ta vadinama rozyte islenda truputi. Kartais niesti. Daugiau nieko. Ka patartumet naudoti tokioje pradzioje? Neskauda, kraujo nebuna. Is anksto aciu
QUOTE(Aurosoma @ 2014 08 20, 10:17)
Laba diena. Tik visai neseniai supratau, kad man hemorojus tikriausiai. Po nestumo suniai ejau i tualeta. Jausdavau kaip kazkas iplysta. Galvoju nu nieko, kazkas po gimdymo. Taip ir uzsimirso. Stai praejo 5 metai ir pastebejau kad tustinantis ta vadinama rozyte islenda truputi. Kartais niesti. Daugiau nieko. Ka patartumet naudoti tokioje pradzioje? Neskauda, kraujo nebuna. Is anksto aciu
patarciau pas daktara, o ne savigyda uzsiimt.
Merginos, arteja operacija, turbut desiu i krumus
Nebijau pooperacinio laikotarpio absoliuciai, bet pacios operacijos velniskai, juolab, jei nejautra daline ;(
Nebijau pooperacinio laikotarpio absoliuciai, bet pacios operacijos velniskai, juolab, jei nejautra daline ;(