Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

O man siandien tokia nesamone nutiko....dabar labai prisiziuriu vidurius, vsi laikau liuosesnius, kraujuko , jau kaip ir nepastebedavau, nebent vos vos ant ismatu, bet ne ant popieriaus...ir siandine pasistanginau siek tiek, tik va pries tai buvau valgius riesutu ir siandien po viso reikalo tik pliupt kraujas su kresuliuku ...kiekis visai nemazas, ryskiai raudonas ir po poros apsivalymu jo neliko. Visa persigandus nulekiau pas daktara, tas kur operavo atostogauja tai lekiau pas jo kolega...nu ir ka, atkentejau net rektoskopija ir pasake, matau tik gyjancia gleivine, net ipleso nera.. doh.gif po velniu ta mano operacija...po veliu.... doh.gif Skausmo , praktiskai nebuvo...pertejimas...
Ar yra kam buve kraujo su kresuliuku? Dar galvoju, gal su kokiu riesutu kazka kliudziau.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOGA: 18 liepos 2014 - 18:52
QUOTE(JOGA @ 2014 07 18, 18:51)
O man siandien tokia nesamone nutiko....dabar labai prisiziuriu vidurius, vsi laikau liuosesnius, kraujuko , jau kaip ir nepastebedavau, nebent vos vos ant ismatu, bet ne ant popieriaus...ir siandine pasistanginau siek tiek, tik va pries tai buvau valgius riesutu ir siandien po viso reikalo tik pliupt kraujas su kresuliuku ...kiekis visai nemazas, ryskiai raudonas ir po poros apsivalymu jo neliko. Visa persigandus nulekiau pas daktara, tas kur operavo atostogauja tai lekiau pas jo kolega...nu ir ka, atkentejau net rektoskopija ir pasake, matau tik gyjancia gleivine, net ipleso nera.. doh.gif po velniu ta mano operacija...po veliu.... doh.gif Skausmo , praktiskai nebuvo...pertejimas...
Ar yra kam buve kraujo su kresuliuku? Dar galvoju, gal su kokiu riesutu kazka kliudziau.....

As dar neoperuota, bet buna kraujo su kresuliukais,gi neseniai rasiau. Daktare sake normalu. Nesijaudinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 07 18, 18:00)
As dar neoperuota, bet buna kraujo su kresuliukais,gi neseniai rasiau. Daktare sake normalu. Nesijaudinkit 4u.gif

O jums hemorojus, kaip suprantu...man matot operavo 2 papilas ir ispjove kripta...tai vis gydausi doh.gif ...o tada pabandykim pamatuoti, kiek kam to kraujo, na tarkim ant tuoletinio - nago dydzio, arbatinis sauktelio dydzio deme, valgomojo sauksto dydzio, delno dydzio ar kazkaip? Ar pasivalius, daugiau kraujo tuo kartu nebuna?
Man keiisciausia, kad paskui klizmavausi rektoskopijai ir kraujo nebebuvo nei laso...ir po klizmos nieko ten itartino nerado...kas galejo duoti ta pakraujavima, sae matyti tik ta gyjanti gleivine unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOGA: 18 liepos 2014 - 19:17
QUOTE(JOGA @ 2014 07 18, 19:14)
O jums hemorojus, kaip suprantu...man matot operavo 2 papilas ir ispjove kripta...tai vis gydausi doh.gif ...o tada pabandykim pamatuoti, kiek kam to kraujo, na tarkim ant tuoletinio - nago dydzio, arbatinis sauktelio dydzio deme, valgomojo sauksto dydzio, delno dydzio ar kazkaip? Ar pasivalius, daugiau kraujo tuo kartu nebuna?
Man keiisciausia, kad paskui klizmavausi rektoskopijai ir kraujo nebebuvo nei laso...ir po klizmos nieko ten itartino nerado...kas galejo duoti ta pakraujavima, sae matyti tik ta gyjanti gleivine unsure.gif

Buna tarp saukstelio sauksto ir popierius kruvinas 4u.gif
Labai jau neramu tai matant, taciau daktarai tvirtina, kad dar ne taip kraujuoja 4u.gif manau, kad po operacijos normalu, kiek skaiciau merginoms dar ilgai kraujuoja 4u.gif nesvarbu ka pjove 4u.gif
Atsakyti
Aciu jums uz paguoda 4u.gif bet man kai iki operacijso gyvenime nera is ten buve kraujo tik kitokie simptomai, tai ziauriai vsiaks atrodo, kai taip darosi. O jums butent buna kraujo ant ismatu? bent kiek?
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2014 07 18, 21:03)
Aciu jums uz paguoda 4u.gif  bet man kai iki operacijso gyvenime nera is ten buve kraujo tik kitokie simptomai, tai ziauriai vsiaks atrodo, kai taip darosi. O jums butent buna kraujo ant ismatu? bent kiek?

Vanduo buna raudonas, stengiuosi neziureti doh.gif siaip man pirmasyk per daugeli metu kraujas pasirode blink.gif bet daktare sake, kad buna ir labai daug buna, o po operacijos manau, kad tikrai buna, skaiciau senas temas, moteros rase, kad ilgai kraujuoja 4u.gif
Atsakyti
JOGA,manau toks kraujavimas yra normalus.Svarbiausia pasitikrinote,o daktarai nieko nerado.
Man operavo sausio mėn.buvo viskas gerai.Birželio pradžioje susilaužiau rankos riešą.Operavo su pilna narkoze 2val.Organizmas išsibalansavo.Didelio reikalo nuėjau po 4parų,tai kraujo buvo pakankamai ir pradėjo perštėti.Panaudojau Posterizan ir šaltalankio žvakutes.Po savaitės viskas susitvarkė.
Sekančią sav.laukia dar viena operacija su narkoze-trumpesnė/išims mano papuošalus/ Jau dabar imu galvoti kaip susitvarkyti su tuo kitu galu,kad neišsibalansuotu.Manau valgysiu kivius,agrastus,naminį rūgpienį ir kavą.Man tai padeda biggrin.gif
Atsakyti
O man apskritai nekieteja. Pas mane tas atvejis, kai viduriai minskti, o kraujuoja vistiek, tad... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 07 20, 12:03)
O man apskritai nekieteja. Pas mane tas atvejis, kai viduriai minskti, o kraujuoja vistiek, tad... 4u.gif  4u.gif

Man taip pat nekieti,greičiau- minkšti.Bet kai po 4parų,rezultate-kraujuoja./prieš hemorojaus operaciją nekraujuodavo/ Manau tam reikalui reikia laiko
Atsakyti
Jau penkios paros po operacijos. Antra naktis be nuskausminamuju. Vakar ir uzvakar po truputi ant reikalo einu...bet po labai mazai.. Nevalgiau ilgai, organizmas tuscias. Nemalonu, bet tokio baisumo, kaip budavo po gimdymo nera.
Man viena raukslele padidejusi..ar cia susitvarkys, ar taip ir liks? g.gif Ir buna, kad is uzpakaliuko truputi tepa - toks kaip skystis, bet ne kakutis. Jo nedaug, po nakties jauciu, kad slapia, bet kelnaiciu nesutepa. Cia normalu? Kas cia?
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2014 07 23, 09:33)
Man viena raukslele padidejusi..ar cia susitvarkys, ar taip ir liks? g.gif Ir buna, kad is uzpakaliuko truputi tepa - toks kaip skystis, bet ne kakutis. Jo nedaug, po nakties jauciu, kad slapia, bet kelnaiciu nesutepa. Cia normalu? Kas cia?

Sunku pasakyti, vyksta gijimas, kaip jau minejau, operacija yra operacija, randeliu, klosteliu gali likti. Gyja zaizdos, valosi, limfa, viskas normalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 23 liepos 2014 - 08:57
O po kiek laiko galesiu eiti ant didelio be dideliu akiu? *****, nusiteikiau be nuskausminanciu nueiti ka tik...ir nepavyko doh.gif
Dolmen, posterisan, lidokain ir i lova..
Ar yra kokiu nors dar vaistuku, kad nejausciau skausmo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eLaura: 23 liepos 2014 - 09:21