Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Kazokiene32 @ 2014 07 10, 18:12)
O mane ryt operuoja,sake nepagimdysiu,reikia pasalint tuos mazgus,nes jau kraujo kresuliai irt pradejo.Kiek laiko ligoninei reikia but po tokios operacijos?Daline nejautra daro ar kaip?Nepakenks nestumui?

Tai va, as masciau pirma vaikus susigimdyt, tada operuot, bet jusu situacija rodo, kad geriau neuzleist. Atsinaujins, tai atsinaujins, taciau laukt irgi nera ko. Atsilaisvino laikas pas Zaks rytojui, tai varau, o siaip buciau tik Lapkriti papuolus doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazokiene32 @ 2014 07 10, 19:12)
O mane ryt operuoja,sake nepagimdysiu,reikia pasalint tuos mazgus,nes jau kraujo kresuliai irt pradejo.Kiek laiko ligoninei reikia but po tokios operacijos?Daline nejautra daro ar kaip?Nepakenks nestumui?

Manes neoperavo tik su vietine nejautra ipjove i tuos mazgus ir iseme kresulius.
Ar jums darys normalia operacija ir isvis salins mazgus?
Atsakyti
Kaip supratau tai salins mazgus,nes sake ryt atvaziuot nevalgius negerus,sako ispjausim juos.O kada jus paleido?
Atsakyti
QUOTE(Kazokiene32 @ 2014 07 10, 20:35)
Kaip supratau tai salins mazgus,nes sake ryt atvaziuot nevalgius negerus,sako ispjausim juos.O kada jus paleido?

Tai jums ko gero rimta operacija. Man ipjove vietoj, kabinete ir iskart ejau namo.
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2014 07 11, 08:02)
Tai jums ko gero rimta operacija. Man ipjove vietoj, kabinete ir iskart ejau namo.

Stebuklu buna,nors vyras siandien ryte sake kad nebuna smile.gif po vakarykstes apziuros truko trombas ir spazmai baigesi,operuos ramiu periodu kai pasigimdysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazokiene32 @ 2014 07 11, 08:11)
Stebuklu buna,nors vyras siandien ryte sake kad nebuna smile.gif po vakarykstes apziuros truko trombas ir spazmai baigesi,operuos ramiu periodu kai pasigimdysiu thumbup.gif

Man siandien ta pati N.Zaks pasake. Sakau, gal pirm vaika antra pasigimdyt, sako, tai kai susitrombuos antro nestumo metu, tai nepagimdysi. Vienareiksmiai pirma sita reikaliuka susitvarkyt 4u.gif tai skant su baime laukiu op. Labiausia gazdina, kad ne pilna narkoze duoda, jauciu kalbesiu as, nenoriu as epiduro, man ir taip su stuburu bedos.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 07 11, 15:56)
Man siandien ta pati N.Zaks pasake. Sakau, gal pirm vaika antra pasigimdyt, sako, tai kai susitrombuos antro nestumo metu, tai nepagimdysi. Vienareiksmiai pirma sita reikaliuka susitvarkyt  4u.gif  tai skant su baime laukiu op. Labiausia gazdina, kad ne pilna narkoze duoda, jauciu kalbesiu as, nenoriu as epiduro, man ir taip su stuburu bedos.

o jus operuosites lazeriu ar paprasta operacija? man Zaks primigtynai siulo lazeriu, bet kaina... Tai ir neapsisprendziu ka daryt

O man sita beda atsirado po pirmo gimdymo, tada savaite po gimdymo susitrombavo. Paskui atideliojau operavima ir va antro nestumo metu vel trombas pasidare
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2014 07 11, 19:24)
o jus operuosites lazeriu ar paprasta operacija? man Zaks primigtynai siulo lazeriu, bet kaina... Tai ir neapsisprendziu ka daryt

O man sita beda atsirado po pirmo gimdymo, tada savaite po gimdymo susitrombavo. Paskui atideliojau operavima ir va antro nestumo metu vel trombas pasidare

Sita beda turiu jau 10 metu po pirmojo gimdymo,bet pirma kart trombos net atsirado.Tik va galvoju jei sia ar kita savaite reiketu gimdyt kazin kaip butu,nes dar pas mane ten baisiai viskas.
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2014 07 11, 19:24)

Kai lankiausi pas Zaks privaciai, tai ji man siule operuotis lazeriu Bak'e.
O dabar Santariskese, nei neuzsimine apie lazerine, o man kazkaip ir nera butinybes. Bus gerai senas tradicinis chirurginis metodas.
Noriu paklausti, o pas jus budavo gausiai kraujo tustinantis?
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 07 13, 18:53)
Noriu paklausti, o pas jus budavo gausiai kraujo tustinantis?

Man budavo, del iplesos...
Atsakyti
Laba,

pagaliau susitvarkiau bigsmile.gif . Vakar ryte man isoperavo polipa, isorini ir vidini mazgus, sutvarke iplesa. Dabar galvoju apie tualeto reikalus g.gif blush2.gif Kelinta para butu protinga eiti ant to reikalo? Kol kas tik kava vanduo gliukoze, galiu dar pora dienu taip tempti. Paskui kosytes aviziniu dribsniu ar perliniu kruopu, forlax del visa ko. Tai 3-4 paras zaizdu galiu nejudinti.
Linamog, ir kitos likimo drauges, ka patartumet is savo patirties? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2014 07 18, 16:18)
Linamog, ir kitos likimo drauges, ka patartumet is savo patirties? 4u.gif

Man chirurgas gieztai pasake - rimto reikalo kuo greiciau po operacijus, nesvarbu - per negaliu, per skausma, bet kuo greiciau, kitu atveju, delsiant, uzkietejus ir stumiant per jega gali būti labai rimtu padariniu.
Atsakyti