As dvi paras buvau. Jusu gal sudetingesne operacija, daktarai nori stebeti gijimo eiga.
As dvi paras buvau. Jusu gal sudetingesne operacija, daktarai nori stebeti gijimo eiga.
O nedarbingumą kiek po to tęsia? Bendro sumoj su operacija 2 savaites gaunasi?
Man butu tese viso apie pora savaiciu, bet atsisakiau, trecia diena jau sedejau be jokio diskomforto.
Labas,gal zinot ar Poškus operuoja pilvo saaugas 🤔
Labas,gal zinot ar Poškus operuoja pilvo saaugas 🤔
Labas Daiva z, rašote, kad pilvo sąaugas norit operuoti, gal galit daugiau pakomentuoti kaip yra jums su tom sąaugom, man jos prasidėjo po apendicito operacijos, jau du kartus operuota dėl sąaugų.
Gal kas neseniai operavotės hemaroju Santaros klinikose? Kokie taikomi metodai? Be klasikinio iš pjovimo ar skiria lazerį, perrišimą siūlėms?
Gal kas neseniai operavotės hemaroju Santaros klinikose? Kokie taikomi metodai? Be klasikinio iš pjovimo ar skiria lazerį, perrišimą siūlėms?
Taip nebandet ?
Papildyta:
Man kai buvo pirmasyk, tai nei skausmu, nei niezulio, tik kad buvo ir kraujavo. Issioperavau ir neplanavau vaiku, buvo viskas ok, o dabar turiu pagranduke ir vel sita suda ir sisyk niezti, persti, uzpakaly spaudimas, lyg kas ikista butu, lyg tustintis, ar negaletum oro isleist 🙈🙈🙈baisu, tikiuosi, cia nieko baisiau, nei hemorojus