Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Laura Bruk @ 2018 12 18, 11:37)
<p>Norėjau paklaust kiek laikė ligoninėje po hemorojaus operacijos. Mane operuos trečiadienį o išleis namo antradienį. Niekaip nesuprantu kodėl tiek ilgai laikys ligoninėje, kaip močiutė operavo tai po dviejų dienų išleido namo. </p>

As dvi paras buvau. Jusu gal sudetingesne operacija, daktarai nori stebeti gijimo eiga.
Atsakyti

O nedarbingumą kiek po to tęsia? Bendro sumoj su operacija 2 savaites gaunasi? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 22 gruodžio 2018 - 19:07
QUOTE(coco5 @ 2018 12 22, 19:06)
<p>O nedarbingumą kiek po to tęsia? Bendro sumoj su operacija 2 savaites gaunasi? </p>

Man butu tese viso apie pora savaiciu, bet atsisakiau, trecia diena jau sedejau be jokio diskomforto.
Atsakyti

Labas,gal zinot ar Poškus operuoja pilvo saaugas 🤔

Atsakyti

Labas,gal zinot ar Poškus operuoja pilvo saaugas 🤔

Labas Daiva z, rašote, kad pilvo sąaugas norit operuoti, gal galit daugiau pakomentuoti kaip yra jums su tom sąaugom, man jos prasidėjo po apendicito operacijos, jau du kartus operuota dėl sąaugų.

Atsakyti
Sveiki, ar gali nuo hemorojaus atsirasti duriantis skausmas link isanges? Ir pilvo putimas? Praeita karta buvo vidinis hemorojus o dabar islindo guzas pupeles dydzio i isore ir dar tokie negalavimai prisidejo:(
Atsakyti

Gal kas neseniai operavotės hemaroju Santaros klinikose? Kokie taikomi metodai? Be klasikinio iš pjovimo ar skiria lazerį, perrišimą siūlėms? 

Atsakyti

Gal kas neseniai operavotės hemaroju Santaros klinikose? Kokie taikomi metodai? Be klasikinio iš pjovimo ar skiria lazerį, perrišimą siūlėms? 

Atsakyti

Atsakyti

Taip nebandet ?

https://www.youtube....h?v=fdfYaqhD-ZQ

Atsakyti
Sveikos, ar kam nors buvo, kad po operacijos atsinaujintu?
Papildyta:
Man kai buvo pirmasyk, tai nei skausmu, nei niezulio, tik kad buvo ir kraujavo. Issioperavau ir neplanavau vaiku, buvo viskas ok, o dabar turiu pagranduke ir vel sita suda verysad.gif ir sisyk niezti, persti, uzpakaly spaudimas, lyg kas ikista butu, lyg tustintis, ar negaletum oro isleist 🙈🙈🙈baisu, tikiuosi, cia nieko baisiau, nei hemorojus blink.gif
Atsakyti

Kai buvau pas proktologa ,jis man israse posterizan zvakuciu ,bet kazkodel jos man netiko .isikisus iskart po keliu minuciu eidavau i tualeta ir viskas iseidavo lauk.Vaistininke patare pabandyt hemorol , situ uztekdavo puse sunaudot ir praeidavo .Gal kam pravers ,

Atsakyti