Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Sveikos, ar buvo kuriai taip, kad pasitustinus kraujo nesimato, isanges neskauda, viduriai gal kiek kietesni, taciau po ilgesnio laiko nenuleidus ar blogai nuleidus vandeni, jis nusidazo raudonai. Dariausi namu salygom IFobt tyrima. Teigiamas. Labai issigandau verysad.gif pries sesis metus daryta kolonoskopija, rado tik pirmo laipsnio hemaroju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4blueflower: 21 sausio 2018 - 11:56
Sveikos. Vasario 2 man darė operaciją. Turėjau 2 laipsnio vidinius guzelius ir išorinį. Dariausi dėl išorinio praktiškai, nes norėjau estetinio vaizdo gero...šiandien 4 para. Gyventi galima, tik vakare išangė patinsta. Ir į wc vakare labai skausminga eiti kažkodėl. Per kiek laiko jums praėjo skausmai tuštinantis? Geriu dolmen, lidoposterin tepala naudoju, diclofenako žvakutes nakčiai, voneles darau...
Atsakyti
Sveikos, man jau 3 menesiai kaip iki galo nepraeina hemorojus, jau nebezinau ka daryti, pas mane pirmos stadijos, bet vis jauciu nemalonu pojuti, skauda net. Ka daryt ? kas Jums labai padejo ?
Atsakyti
QUOTE(keksiuke111 @ 2018 02 23, 14:38)
Sveikos,  man jau 3 menesiai kaip iki galo nepraeina hemorojus,  jau nebezinau ka daryti,  pas mane pirmos stadijos, bet vis jauciu nemalonu pojuti, skauda net.  Ka daryt ?  kas Jums labai padejo ?

Šaltalankio žvakutės. Pirkau kur prekiauja rusiškais vaistais.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 12 07, 11:04)

Sakykit o kaip pries operacija?
Sake zarnyno atskirai valyt ir ruost nereikia tik atvaziuoti anksti ryte nevalgius ir negerus... Kazkaip keistai... O klizma? Nejau nieko nereik? Kaip jus ruosetes operacijai?
Atsakyti
QUOTE(JurgitaPk @ 2018 03 04, 00:25)
Sakykit o kaip pries operacija?
Sake zarnyno atskirai valyt ir ruost nereikia tik atvaziuoti anksti ryte nevalgius ir negerus... Kazkaip keistai... O klizma? Nejau nieko nereik? Kaip jus ruosetes operacijai?

Pries op padarys klizma sesute.
Atsakyti

Sveikos, papasakosiu savo istorija, kad padrasinciau kitas. Pati ieskojau info siame forume pries operacija. Taigi, sitas brudas, mane aplanke pries 20 metu pirma kart. Po gimdymo. Ta viena karta iki sekancio gimdymo po 10 metu. Nuo tada kartodavosi 1-2 kartus i netus. Kai jis suumedavo, lipdavau sienom. Vaiksciojau tik keturiom, apie sedejima nebuvo net kalbos. Sugerdavau po dvi dezutes detralexo, sunaudodavau po pora pakuociu posterizan zvakuciu ir tepalo kol visai uzsigydydavau. Taip desimtmeti prasikankinus ir paskuti umuji gydzius du menesius, pasiryzau vizitui pas proktologa. Per apziura pasake, kad tik operacija. Uzsiregistravau pas ji i klinikas chirurginei operacijai. Bent jau klinikose, nieks klizmuciu nestato, turi but pasiruoses, issivales pats. Narkoze buvo i stubura ir su primigdymu, tai nieko nejutau ir negirdejau. Ispjove tris didelius mazgus IV laipsnio buvo. Po visko, palatoj, kas 4 val leido nuskausminamuosius. Sedejau, vaiksciojau ir be galo dziaugiausi, kad neskauda. Jausmas buvo tik, kad nepatogiai sulinde triusikai i rura. Istikruju ten tvarstis. Ji ryte issiemiau pati. Suleido, kaip veliau spejau, liuksuojanciu ir isleido namo. Ta diena 4 kartus viduriavau. Gal geriau buciau apsejus be to:D dabar trecia diena, dar isgeriau ryte ibuprofeno. Bet jau varuoju ramiai, kol kas visai neskauda, maista renkuosi atsargiai, nes teks eit ant rimto. Bet po vakar jau nebebijau. Zvakuciu nenaudoju, nes skaudetu isidet kraujavimas dar yra. Reziume, negaliu atsidziaugt, kad pasiryzau. Nes net poopetacinis laikotarpis toli grazu ne toks skausmingas lyginant su tuo ka jausdavau anksciau. Aciu linamog, nes paskaicius tavo zinutes 2014 metais pasiryzau ir as:) p.s. Operavo profesorius Saladzinskas, niekam nieko nedaviau. Merginos, kurios turit tokia beda, nesikankinkit ir ryzkites!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rit At: 16 kovo 2018 - 11:37

Labas,

Gal iš patirties galite patarti kokie tepalai/žvakutės geriausiai nuskausmina esant ūmiam hemorojui?
Kaip skauda.... Neįmanoma...  

Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2018 04 05, 11:59)
<p>Labas,
</p><p></p><p><span style="background-color:rgb(255,255,255);font-style:normal;font-weight:400;text-align:left;">Gal iš patirties galite patarti kokie tepalai/žvakutės geriausiai nuskausmina esant ūmiam hemorojui?</span>
<span style="background-color:rgb(255,255,255);font-style:normal;font-weight:400;text-align:left;">Kaip skauda.... Neįmanoma...  </span><b></b><i></i><u></u><sub></sub><sup></sup><strike></strike>
</p>

Tik geriami arba leidziami nuskausminamieji, ka tie tepalai...
Atsakyti

*Liepa 18* As is kart pradedavau gert detralex po 6 tabletes i diena, tepalas ir zvakutes man geriausi procto glyvenol. Jos su skausma malsinanciais. Pradedavo  geret i trecia para. Bet jei kartojasi, siulau pagalvot apie operacija :4u:  As po operacijos jau beveik menuo ir tik dabar nustojo griauzt, perstet ir skaudet po wc :oh: Bet vistiek dziaugiuos, kad ryzausi :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rit At: 08 balandžio 2018 - 21:02
QUOTE(keksiuke111 @ 2018 01 09, 22:55)
Ir niekas neturi sios problemos?

http://www.z-klinika...ulius-zeromskas
Atsakyti

Dėkui merginos.​..

Atsakyti