Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(linamog @ 2016 08 12, 15:25)
Gydytis, operuotis.

Linamog,gydausi nu ale nepraeina nors tu ms sad.png(( operuoja kaip supratau tada kai joks gydymas "nemačija" o as sakau,gal kas kokiu patarimu liaudisku duotu sad.png nors as gal ir labai nekantri sad.png per savaite aisku neuzgis bet ... Nu labai jau skauda sad.png
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 08 12, 16:30)
Linamog,gydausi nu ale nepraeina nors tu ms sad.png(( operuoja kaip supratau tada kai joks gydymas "nemačija" o as sakau,gal kas kokiu patarimu liaudisku duotu sad.png nors as gal ir labai nekantri sad.png per savaite aisku neuzgis bet ... Nu labai jau skauda sad.png

Gali buti uzdegimas. Ka daktarai sako?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 08 12, 19:40)
Gali buti uzdegimas. Ka daktarai sako?

nu tai jie man rektoskopu paziurejo,paskyte lidokaino tepaliuko,ir dikloberlo nuo uzdegimo ir skausmo,kolkas viskas verysad.png dar turiu recepta kazkokiam gaminamam tepalui,bet man sake cia krastutiniu atveju,nu ka as zinau kada tas krastutinis verysad.png jauciu eisiu ryt uzsisakysiu ir pradesiu ji naudot, umn .png
Atsakyti
Nežinau, ką iš tų liaudiškų, bet lb tinka pašąldyt.
Dar yra geras papildas Cyclo-3, stiprinantys kraujagysles, tik reiktų daugiau nei 1 pakelį, bent trijų kursą nepertraukiamą. Man šitas papildas padėjo (derniau su tais tepalais, gal net po jų naudojimo gėriau) (nereceptiniai, kažkas ten iš kaštonų).
Bet jūs dar gydytojo perklauskit, taip pat aš gydytojo klausčiau, "kada turi praeit skausmas, ką daryt jei x laiko nepraeis". MItybą, aišku, žiūrėti, nėr jau čia ko sakyt turbūt smile30x30.png. Aišku, žaizda per 1 sav tai neužgis, juolab, karts nuo karto ji vėl padirginama.
Tikriausiai neįkvėps, bet man įplėša ilgai gijo, tiksliau, gal vis atsinaujindavo. Apie 7 mėn atsinaujindavo, tuos tepalus naudojant, kol praėjo, tpfu tfu tfu. Ko tik nedariau. Ir tas Cyclo tai padėjo tą tašką. Tpfu tpfu tpfu.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 13, 07:48)
Nežinau, ką iš tų liaudiškų, bet lb tinka pašąldyt.
Dar yra geras papildas Cyclo-3, stiprinantys kraujagysles, tik reiktų daugiau nei 1 pakelį, bent trijų kursą nepertraukiamą. Man šitas papildas padėjo (derniau su tais tepalais, gal net po jų naudojimo gėriau) (nereceptiniai, kažkas ten iš kaštonų).
Bet jūs dar gydytojo perklauskit, taip pat aš gydytojo klausčiau, "kada turi praeit skausmas, ką daryt jei x laiko nepraeis". MItybą, aišku, žiūrėti, nėr jau čia ko sakyt turbūt smile30x30.png. Aišku, žaizda per 1 sav tai neužgis, juolab, karts nuo karto ji vėl padirginama.
Tikriausiai neįkvėps, bet man įplėša ilgai gijo, tiksliau, gal vis atsinaujindavo. Apie 7 mėn atsinaujindavo, tuos tepalus naudojant, kol praėjo, tpfu tfu tfu. Ko tik nedariau. Ir tas Cyclo tai padėjo tą tašką. Tpfu tpfu tpfu.

blink30x30.png tai jau tikrai nepaguode verysad.png man jau va uzvakar lyg geriau buvo,o siandien va vel diskomforto ir niezejimo jausmas yra verysad.png nejaugi vistik operuot reikes verysad.png siaip neskauda nei per reikala nei po jo,bet nuolatinis diskomfortas tai nekazka verysad.png dziaugiuosi,kad bent jau reikala darant nedega ir kraujo nera.tai atsisedu uodega aukstyn uzkeliu tada galiu bent knyga skaityt visai nesijaucia,o atsistojus eit tap suspaudzia lyg koks spaudimas ten padidetu verysad.png beje aciu uz patarimus 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 08 15, 11:41)
blink30x30.png  tai jau tikrai nepaguode  verysad.png man jau va uzvakar lyg geriau buvo,o siandien va vel diskomforto ir niezejimo jausmas yra  verysad.png nejaugi vistik operuot reikes  verysad.png siaip neskauda nei per reikala nei po jo,bet nuolatinis diskomfortas tai nekazka  verysad.png dziaugiuosi,kad bent jau reikala darant nedega ir kraujo nera.tai atsisedu uodega aukstyn uzkeliu tada galiu bent knyga skaityt visai nesijaucia,o atsistojus eit tap suspaudzia lyg koks spaudimas ten padidetu  verysad.png beje aciu uz patarimus  4u.png

Linkiu sveikatos 4u.png
Atsakyti
Iš liaudišku, ko gero, pati veiksmingiausia priemonė- nakčiai trintų šviežių šermukšnių košelės kompresas ant išangės. Dabar kaip tik jų yra, kai pilnai sunoks- galima prisišaldyti žiemai. Taip pat ir kraujavimus labai puikiai stabdo.
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2016 08 20, 11:57)
Asiprašau, gal nelabai galima, bet bandau : gal kuri geriat Detralexa ? Man netiko turiu pilną pakuotę galiu atiduot.

Atiduota smile30x30.png
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2016 08 21, 14:50)
Iš liaudišku, ko gero, pati veiksmingiausia priemonė- nakčiai trintų šviežių šermukšnių košelės kompresas ant išangės. Dabar kaip tik jų yra, kai pilnai sunoks- galima prisišaldyti žiemai. Taip pat ir kraujavimus labai puikiai stabdo.

Hmm o kaip jį uždėt rolleyes.png Reiks pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2016 08 21, 18:30)
Atiduota smile30x30.png
Papildyta:

Hmm o kaip jį uždėt  rolleyes.png Reiks pabandyt.

O tu su iplesa kankiniesi? Nu as tai jau nebezinau kaip bevoperacijos reiks su ja susitvarkyt sad.png nors as dar tik 3 zavaites ja turiu,bet jau baigiu nuprotet sad.png
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2016 08 21, 18:30)

Hmm o kaip jį uždėt  rolleyes.png Reiks pabandyt.

Aš dėjau gerą kiekį tos trintos košės ant marlinio tvarstuko, ant viršaus celofaną kad kiaurai nepramirktų ir aptempiančias kelnaites, kad visa tai į lovą neišgriūtų biggrin30x30.png Vnž, kaip elementarų kompresą, tik ant išangės smile30x30.png
Atsakyti
Sveiki, ką girdėjote apie "HemorrhoSTOP" kremą? Jų tinklapis: http://www.hemorrhos...ficial-site-m1/

Gal kas užsisakėte? Veikia/neveikia? Gal ten aferistai?
Atsakyti
QUOTE(tomuliukas88 @ 2016 09 20, 21:24)
Sveiki, ką girdėjote apie "HemorrhoSTOP" kremą? Jų tinklapis: http://www.hemorrhos...ficial-site-m1/

Gal kas užsisakėte? Veikia/neveikia? Gal ten aferistai?

Sanagel plus pabandykite. Jei nepadės - į medikus. Z klinika - jeigu Vilniuje. Gyd. Valeikaitė
Atsakyti