Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Didaktika @ 2016 06 23, 09:18)

Gal kokie yra atsiliepimai pie Z klinika? Ten kazkoks Zeromskis is Vln atvaxiuoja?

super atsilipimai 4u.gif gydytojas is dydziosios raides. man 1 karta buvo melynas, vizito metu prapjove, kraujas isbego ir palengvejo. zeromskas beje dirbs dabar tik liepos 8-9
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MICKEYO: 23 birželio 2016 - 13:04
QUOTE(MICKEYO @ 2016 06 22, 20:07)
kiekvienas zmogus klysta, net ir daktarai doh.gif
"deka" jos dziaugiuosi -26kg thumbup.gif
near nieko blogo kas neiseitu I gera doh.gif

Dabar jau pritariu jums. Operacija man padare gerai, bet pasipinigautoja ka visada itariau belekokia. Ziauriai ja nusivyliau. Buvau siandien pas Posku, irgi gydytojas is didziosios raides, be reikalo bijojau eiti pas vyra. Poskus sake, kad buna atsinaujina, bet retai. Mano atveju neturetu.
Atsakyti
QUOTE(MICKEYO @ 2016 06 23, 13:03)
super atsilipimai 4u.gif  gydytojas is dydziosios raides. man 1 karta buvo melynas, vizito metu prapjove, kraujas isbego ir palengvejo. zeromskas beje dirbs dabar tik liepos 8-9

Jus Klp pas buvot?

O kada ta mazgeli prapjauna? Nes jis vienas pas mane kietas, kiti keli salia minksti, subliuske....
Seimos daktare leido Posterisan krema naudot.....naudoju, bet net ta aplikatoriu sunku isikist verysad.gif
Man baime atsiradus- o jeigu ji reik prapjaut, o as gaistu laika.....arba jis truks gimdymo metu doh.gif

Ir sedet sunku, pusiau gulom.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Didaktika @ 2016 06 24, 20:46)
Jus Klp pas  buvot?

O kada ta mazgeli prapjauna? Nes jis vienas pas mane kietas, kiti keli salia minksti, subliuske....
Seimos daktare leido Posterisan krema naudot.....naudoju, bet net ta aplikatoriu sunku isikist verysad.gif
Man baime atsiradus- o jeigu ji reik prapjaut, o as gaistu laika.....arba jis truks gimdymo metu doh.gif

Ir sedet sunku, pusiau gulom.... verysad.gif

jis tada dar dirbo santariskese 4u.gif
Atsakyti
Labas mamos smile.gif jungiuosi i jusu buri sad.gif( nieko visai nezinau apie sita bedele,jei galesit lauksiu patarimu smile.gif pries 5 dienas pajutau pilvo apacios skausma ,na galvojau ovuliaciniai skausmai,taip ir buvo ,bet dingus skausmams liko skausmas ir " ikisto pirsto" jausmas sad.gif(( issigandau baisiausiai nes nesu susidurus su tuo. Vakar nebelaukdama islekiau pas gydytoja, chirurgas atejes ( velniskai ilgi jau tie jo pirstai biggrin.gif ) apziurejo ir pasake,kad yra vidinis uzdegiminis mazgelis sad.gif(( skyre zvakuciu,tai db kokios geriausios? Ir kiek laiko jums skauda ? Literaturoj raso iki 3 paru,bet man tai jau 5 doh.gif ,aisku nieko nenaudoju.bet is forumo supratau,kad ne parom o savaitem skauda doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 08 07, 05:50)
Labas mamos smile30x30.png jungiuosi i jusu buri sad.png( nieko visai nezinau apie sita bedele,jei galesit lauksiu patarimu smile30x30.png pries 5 dienas pajutau pilvo apacios skausma ,na galvojau ovuliaciniai skausmai,taip ir buvo ,bet dingus skausmams liko skausmas  ir " ikisto pirsto" jausmas sad.png(( issigandau baisiausiai nes nesu susidurus su tuo. Vakar nebelaukdama islekiau pas gydytoja, chirurgas atejes ( velniskai ilgi jau tie jo pirstai biggrin30x30.png ) apziurejo ir pasake,kad yra vidinis uzdegiminis mazgelis sad.png(( skyre zvakuciu,tai db kokios geriausios? Ir kiek laiko jums skauda ? Literaturoj raso iki 3 paru,bet man tai jau 5  :oh ,aisku nieko nenaudoju.bet is forumo supratau,kad ne parom o savaitem skauda  :oh  :oh

Na dėl žvakučių tai, kokias skyrė daktaras tai tas ir naudokit - juk jis jums diagnozę nustatė, tai žino. O čia istorijų visokių - paskaitykit šitą, senesnę temą - visko sužinosit.
Kiekvienas atvejis yra individualus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 07 rugpjūčio 2016 - 18:02
QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 07, 19:01)
Na dėl žvakučių tai, kokias skyrė daktaras tai tas ir naudokit - juk jis jums diagnozę nustatė, tai žino. O čia istorijų visokių - paskaitykit šitą, senesnę temą - visko sužinosit.
Kiekvienas atvejis yra individualus.

bijau skaityt,nes turiu hipochondrija sad.png ryt po pietu vaziuou pas proktologa, iskart prasysiu rektoskopijos,kaip jai tinkamai pasiruost? jau nuo pietu naudoju tik skyscius tik ar fortranza gert nakciai?
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 08 07, 18:57)
bijau skaityt,nes turiu hipochondrija sad.png ryt po pietu vaziuou pas proktologa, iskart prasysiu rektoskopijos,kaip jai tinkamai pasiruost? jau nuo pietu naudoju tik skyscius tik ar fortranza gert nakciai?

Nepykit, bet jus keistuole smile30x30.png visu pirma tiesiog, paskaitykit kas yra hemorojus. Tada info lengvai randama pagooglinus. Visu antra, nieks jums rektoskopijos nedarys pagal jusu prasyma, todel nesikamuokit badaudama. O jei nuspres daryti (privaciai) padarys klizma vietoje. Poliklinikoj, tikrai nedarys is karto, garantuoju. Jei jums nera sunkaus laipsnio, tai panaudosit zvakutes ir praeis, maziau cia stresuokit.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 08 07, 21:36)
Nepykit, bet jus keistuole smile30x30.png visu pirma tiesiog, paskaitykit kas yra hemorojus. Tada info lengvai randama pagooglinus. Visu antra, nieks jums rektoskopijos nedarys pagal jusu prasyma, todel nesikamuokit badaudama. O jei nuspres daryti (privaciai) padarys klizma vietoje. Poliklinikoj, tikrai nedarys is karto, garantuoju. Jei jums nera sunkaus laipsnio, tai panaudosit zvakutes ir praeis, maziau cia stresuokit.

Zinau ,zinau ,kad as keistuole smile30x30.png tai va as po rektoskopijos paprastai ,neprivaciai,nemokamai smile30x30.png ir jokio hemorojaus man nera smile30x30.png yra nedidele iplesa prie kryzkaulio ,va ir skausmas is kur ir va kodel jokios zvakutes man nepadejo,visa savbaite gydziau ne ta ka reikia sad.png db paskyre tepaliuka ir dicloberlo zvakutes,na tai dar pora savaiteliu gydysiu ir bus oki smile30x30.png o jus mnergaites bukit sveikos ir kad "rurikai" jus paliktu ramybeje smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 08 09, 15:11)
Zinau ,zinau ,kad as keistuole  smile30x30.png tai va as po rektoskopijos paprastai ,neprivaciai,nemokamai smile30x30.png ir jokio hemorojaus man nera smile30x30.png yra nedidele iplesa prie kryzkaulio ,va ir skausmas is kur ir va kodel jokios zvakutes man nepadejo,visa savbaite gydziau ne ta ka reikia sad.png db paskyre tepaliuka ir dicloberlo zvakutes,na tai dar pora savaiteliu gydysiu ir bus oki smile30x30.png o jus mnergaites bukit sveikos ir kad "rurikai" jus paliktu ramybeje smile30x30.png

Dziaugiuosi uz jus smile30x30.png
Atsakyti
Labas mergaites smile30x30.png kadangi temute apie iplesas jau daug metu uzmirsta,tai teiraujuosi cia pas jus smile30x30.png ar yra cia turejusiu iplesa vidine? nu nzn ka dar griebtis,kad greiciau skausmas dingtu? sad.png
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 08 12, 15:01)
Labas mergaites smile30x30.png kadangi temute apie iplesas jau daug metu uzmirsta,tai teiraujuosi cia pas jus smile30x30.png ar yra cia turejusiu iplesa vidine? nu nzn ka dar griebtis,kad greiciau skausmas dingtu? sad.png

Gydytis, operuotis.
Atsakyti