Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Lionesss @ 2015 10 26, 20:37)
Man lygiai po 14 dienu. Tiesiog, viena diena kaip ranka nueme. Sutinku, as ir nezinau, ar ryzciausi antra karta. Gimdymas nebuvo toks siaubingas. Tiesa, man lygiai 2  savaites skaudejo po tustinimosi, tragiskai iki kaukimo

Taaaip, po tustimosi pirmus du kartus vos iki lovos dasliauziau ir gulejau dejuodama pora valandu. Dabar jau kazkaip lengviau, i lova nebereikia. Bet kazkodel prispaudzia tas reikalas po dukart i diena, ko niekad nebudavo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2015 10 27, 00:19)
Taaaip, po tustimosi pirmus du kartus vos iki lovos dasliauziau ir gulejau dejuodama pora valandu. Dabar jau kazkaip lengviau, i lova nebereikia. Bet kazkodel prispaudzia tas reikalas po dukart i diena, ko niekad nebudavo.  blink.gif

Tai jus laimingas zmogus, nes as tai dvi savaites kaukdavau doh.gif
Atsakyti
Griztu i sia tema, nes tik ka grizau po konsultacijos ir likau nesupratusi visiskai, kai profesorius (aisku gana seno kirpimo) man paaiskino, kad nera jokio skirtumo tarp iprastos operacijos ir operacijos lazeriu, atseit viskas priklauso tik nuo zmogaus skausmo slenkscio lygio. Kaip tai gali buti tiesa, kai net seimos gydytoja, rasydama siuntima proktologo konsultacijai sake, kad geriau lazeriu, nes po paprastos operacijos gijimo laikotarpis ir skausmingumas yra nepalyginamai didesni? Kada kas pagaliau uzpildys nisa ir prades daryti operacijas lazeriu Kaune, ech... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2015 12 03, 18:11)
Griztu i sia tema, nes tik ka grizau po konsultacijos ir likau nesupratusi visiskai, kai profesorius (aisku gana seno kirpimo) man paaiskino, kad nera jokio skirtumo tarp iprastos operacijos ir operacijos lazeriu, atseit viskas priklauso tik nuo zmogaus skausmo slenkscio lygio. Kaip tai gali buti tiesa, kai net seimos gydytoja, rasydama siuntima proktologo konsultacijai sake, kad geriau lazeriu, nes po paprastos operacijos gijimo laikotarpis ir skausmingumas yra nepalyginamai didesni? Kada kas pagaliau uzpildys nisa ir prades daryti operacijas lazeriu Kaune, ech... verysad.gif

Greiciausiai jis teisus, nes as operavausi lazeriu, o is skausmo kaukiau wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 12 03, 18:35)
Greiciausiai jis teisus, nes as operavausi lazeriu, o is skausmo kaukiau wink.gif 4u.gif

O pas ka ir kur operavotes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2015 12 03, 23:33)
O pas ka ir kur operavotes?  g.gif

Baltijos Amerikos klinikoje pas N. Zaks, kuri viena pirmuju lazeriu pradejo operuoti ir yra tikra profesionale. Ji sake, lazeriu operuojant maziau kraujo ir pan. , bet kad gyjimas lengvesnis nesamone, o apie skausma iskart sake, kad nusiteikciau jam, nes kitaip nebus.
Atsakyti
Po gimdymo turbut ir mane jis aplanke.. Buvo koki karta ar du paskaudejo tas guzelis, bet praejo. dabar antra diena vel jis, nezinau kokio dydzio jie buna siaip.. Siaip nedidelis atrodo, bet jokio kraujo, nei laselio, skausmo tustinantis nera. Tik nemalonus jausmas vaikstant, sedant.. Ar butina skubeti pas gydytoja, ar palaukti, gal praeis?? Prisiskaiciau, kad gali buti vezys, kad tikrintis, kad reikia operaciju, net silpna pasidare.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 12 04, 08:41)
Baltijos Amerikos klinikoje pas N. Zaks, kuri viena pirmuju lazeriu pradejo operuoti ir yra tikra profesionale. Ji sake, lazeriu operuojant maziau kraujo ir pan. , bet kad gyjimas lengvesnis nesamone, o apie skausma iskart sake, kad nusiteikciau jam, nes kitaip nebus.

O kokia operacijos kaina pas ja? Ar kazkiek dengia teritorine ligoniu kasa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2015 12 08, 18:01)
O kokia operacijos kaina pas ja? Ar kazkiek dengia teritorine ligoniu kasa?  g.gif

Klinika privati, tai nezinau ar dengia kazkiek kasos. Berods apie 3000 litais
Atsakyti
Praėjo daugiau, nei metai, nuo to laiko išsioperavau hemarojų. Per šį laiką visiškai pamiršau, ką reiškia ši liga. Mačiau, kad diskutuojat apie operacijas lazeriu, tai aš prieš operaciją beveik irgi buvau susigundžiusi rinktis šią operaciją, bet pasirinkau kitokią metodiką, kai ne pats hemarojus sudeginamas lazeriu, bet išpjaunami visi mazgai ir išprendžiama bėda iš pagrindų, o dėl naudojamo aparato, nelieka žarnoje žaizdų kurios turėtų gyti, nes tas vietas susiūna. Dėl to liga nebegali grįžti, o skausmas po operacijos nelabai didelis. Operaciją padarė daktaras R.Baušys, kuris beja labai patiko, nes po operacijos du kart ėjau jam pasirodyti, o mokėti papildomai už konsultacijas nereikėjo, jaučisi, kad mato ligonį, kaip ligonį, o ne pinigų maišą.
Atsakyti
QUOTE(Pomidoriuke @ 2015 12 12, 20:07)
Praėjo daugiau, nei metai, nuo to laiko išsioperavau hemarojų. Per šį laiką visiškai pamiršau, ką reiškia ši liga. Mačiau, kad diskutuojat apie operacijas lazeriu, tai aš prieš operaciją beveik irgi buvau susigundžiusi rinktis šią operaciją, bet pasirinkau kitokią metodiką, kai ne pats hemarojus sudeginamas lazeriu, bet išpjaunami visi mazgai ir išprendžiama bėda iš pagrindų, o dėl naudojamo aparato, nelieka žarnoje žaizdų kurios turėtų gyti, nes tas vietas susiūna. Dėl to liga nebegali grįžti, o skausmas po operacijos nelabai didelis.  Operaciją padarė daktaras R.Baušys, kuris beja labai patiko, nes po operacijos du kart ėjau jam pasirodyti, o mokėti papildomai už konsultacijas nereikėjo, jaučisi, kad mato ligonį, kaip ligonį, o ne pinigų maišą.

Tik vidiniai tik lazeriu operuojami, isoriniai, bet kokiu atveju pjaunami chirurginiu budu. Buvau as pas gydytoja, praejo puse metu po operacijos, klausiau, ar gali atsinaujinti sake NE NE ir dar karta NE. Sake, maziau skaitykit veju internete. As taip pat pamirsau sita liga. Operuociausi vel ir vel, skausmas didelis, bet rezultatas viska atperka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 13 gruodžio 2015 - 10:13
Sveikutes norejau paklausti ga kas gydetes hemaroju Kildos klinikoje? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti