QUOTE(Pomidoriuke @ 2015 12 12, 20:07)
Praėjo daugiau, nei metai, nuo to laiko išsioperavau hemarojų. Per šį laiką visiškai pamiršau, ką reiškia ši liga. Mačiau, kad diskutuojat apie operacijas lazeriu, tai aš prieš operaciją beveik irgi buvau susigundžiusi rinktis šią operaciją, bet pasirinkau kitokią metodiką, kai ne pats hemarojus sudeginamas lazeriu, bet išpjaunami visi mazgai ir išprendžiama bėda iš pagrindų, o dėl naudojamo aparato, nelieka žarnoje žaizdų kurios turėtų gyti, nes tas vietas susiūna. Dėl to liga nebegali grįžti, o skausmas po operacijos nelabai didelis. Operaciją padarė daktaras R.Baušys, kuris beja labai patiko, nes po operacijos du kart ėjau jam pasirodyti, o mokėti papildomai už konsultacijas nereikėjo, jaučisi, kad mato ligonį, kaip ligonį, o ne pinigų maišą.
Tik vidiniai tik lazeriu operuojami, isoriniai, bet kokiu atveju pjaunami chirurginiu budu. Buvau as pas gydytoja, praejo puse metu po operacijos, klausiau, ar gali atsinaujinti sake NE NE ir dar karta NE. Sake, maziau skaitykit veju internete. As taip pat pamirsau sita liga. Operuociausi vel ir vel, skausmas didelis, bet rezultatas viska atperka.