Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Laba diena,

Ar kas operavosi Antakalnio klinikose pas J.Činčiką? Kažkaip visi tik Santariškėse jei Vilniuje žiūriu rašo.
Papildyta:
QUOTE(Lionesss @ 2015 08 13, 09:51)
Klausimas issioprevusioms. Ar naudojate profilaktiskai kazkokias zvakutes, ar kremukus? Ar buna, kad paastreja ir islenda gumbelis? 4u.gif

Man vienas žmogus sakė, kad jam po operacijos Duphalac skyrė, kad lengvai pasituštinti galėtų.
Atsakyti
Klausimas issioprevusioms. Ar naudojate profilaktiskai kazkokias zvakutes, ar kremukus? Ar buna, kad paastreja ir islenda gumbelis? 4u.gif

Kartais naudoju saltlankiu zvakutes, jeigu uzkietejimas buvo. O taip ne. Bet man daktaras sake kad po operacijos dar metas turi praeti, kad viskas sutvarkitu. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Niu @ 2015 08 13, 13:57)
Kartais naudoju saltlankiu zvakutes, jeigu uzkietejimas buvo. O taip ne. Bet man daktaras sake kad po operacijos dar metas turi praeti, kad viskas sutvarkitu. wink.gif

Na, man viduriai nekieteja, bet matyt kai uzvalgau ko ne to, ar isgeriu, tada lyg gumbelis vel atsiranda.
Atsakyti
Mergaitės, reikia skubaus patarimo help.gif Netikėtai atradau vietą konsultacijai pas N. Žaks Santariškėse už kelių dienų. Užsiregistravau internetu, dabar iškylo klausimas - ar reikia namie išsivalyti žarnyną kuriuo nors būru? Gal kuri lankėtes ir galite patarti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2015 08 18, 15:17)
Mergaitės, reikia skubaus patarimo help.gif  Netikėtai atradau vietą konsultacijai pas N. Žaks Santariškėse už kelių dienų. Užsiregistravau internetu, dabar iškylo klausimas - ar reikia namie išsivalyti žarnyną kuriuo nors būru? Gal kuri lankėtes ir galite patarti?  Ačiū 4u.gif

Paprasta klizma ryte pasidarykite.
Atsakyti

Sveiki, aš po operacijos 11d, bet jau vakar man kažkoks vėl gumbelis išlindo ir skauda. Aš jau panikoj ar čia blogai išoperuota, kad liko kažkas, bet pirmom dienom nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(picca @ 2015 08 27, 12:56)
Sveiki, aš po operacijos 11d, bet jau vakar man kažkoks vėl gumbelis išlindo ir skauda. Aš jau panikoj ar čia blogai išoperuota, kad liko kažkas, bet pirmom dienom nebuvo.

laba. as irgi jau po operacijos, uzvakar isoperavo, man netgi visas mano isorinis buvo paliktas tik toks vaizdas "issiurbtas" bet siandien jis nukrito... irgi yra gumbelis issiputes kuris skauda, o siaip savijauta pakenciama, persti, bet gyvent galima... rolleyes.gif operavo paprasciausiu milligan morgan budu, daugiau nieko nezinau, gydytojas tik per rytine vizitacija buvo uzlekes paklausti kaip jauciuosi ir viskas.... net neapziurejo pries paleisdmas namo... operavo gyd. tomas poskus... kysiu nedaviau niekam... net ir progos nebuvo...
tai va... siandien kai pajutau kad jau yra reikalas eiti i wc, nesikankinau pasidariau vandens klizma ir nuejau i wc be dideliu skausmu... kraujo kolkas nera, liepe kiekviena diena gerti mucofalk miltelius, detralex, nuo skausmo jei reikia bet ka ir 2kart pamirkyt uzpakali vonelej su margansovke ir pasitepus lidokaino tepalu uzsiklijuot pleistra... pasirodyt po 5sav...
Atsakyti
Labai dziaugiuosi atradusi sia tema. Suzinojau daug naudingos informacijos smile.gif Operacija man numatyta po savaites. Isore pas mane jau koks menesis kaip sutvarkyta (buvo lauk islindes vienas trombas), dabar operuos vidinius mazgus ir salins fistule. Is tos baimes net nepaklausinejau gydytojo kaip bus atliekama operacija doh.gif Pamenu kazka sake, kad lyg ir tuos trombus kazkaip uzvers ir nugnybs. Ko gero tai bus paprasta operacija, ne lazerine. Gal patyrusios likimo drauges gali pasidalinti patirtimi kaip butent atliekama oeracija? Domina viskas, pradedant tuo, kokioje pozoje op vyksta blush2.gif
Ir dar vienas klausimas. As skausmo labai bijau (nors tris vaikus pagimdziau be nuskausminimo biggrin.gif ), tad kokiais nuskausminamaisiais (stipriais) apsirupinti? Is tepalu gydytojas liepe nusipirkti Doloproct (dar nezinau kam jis), bet matyt reikes ir daugiau kazkokiu. O apie zvakutes jokias isvis nieko nesake doh.gif Saviveikla uzsiimti ir istustinti puse vaistines kazkaip nesinori, o po ligonines bijau, kad galiu nedatempti iki vaistines unsure.gif
Busiu dekinga uz visus patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2015 10 12, 21:47)
Labai dziaugiuosi atradusi sia tema. Suzinojau daug naudingos informacijos smile.gif

Tokiu atveju, turejote rasti visa info dominancia smile.gif
Visoms skirtingi atvejai, skirtingos operacijos, skirtingi metodai ir skausmas skirtingas. Operacija iprastoje gulimoje pozoje, bent as uzmigau ant nugaros ir pabudau ant jos. Man nepadejo jokiu nuskausminami, piniu metimas i bala smile.gif bet gal jums visai neskaudes smile.gif kiek supratau, jums ziedus des, o ne pjaus mazgus? Kokia stadija?
Atsakyti
Sveikos, gal kuriai operavo išangės iplėša? per kiek laiko ta žaizda užsitraukia? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amaya: 20 spalio 2015 - 22:07
Sesta diena po operacijos. Kazkas baisaus doh.gif Kur tas pagerejimas? Per sesias dienas nebuvo nei minutes visiskai be skausmo. Vaistai jokie nepadeda, nebent siek tiek (ir geriau leidziami). Tepalai irgi. Gal kiek Doloproct. Presto geli pabandziau, bet nuo jo tik laaaabai perstejo. Gal reikia palaukti kol zaizdos uzsitrauks. Nera tas skausmas beprotiskas, tik nuolatinis ir del to labai varginantis. Pirmi du kartai i tuoleta buvo tragedija, o dabar jau visai nieko. Smagu kad ataugele po visko nebeislenda ir nereikia jos kaisioti atgal. Bet visgi antra karta ryzciausi tokiai operacijai nebent su ketvirta stadija, kai jau nebepaeiciau verysad.gif

Klausimelis ta kosmara praejusioms-kada praeis tas nuolatinis skausmas? Pats gijimas zinau kad apie menesi, bet tiek juk neskaudes? unsure.gif

Tiesa gal kam bus idomu. Nuskausmino mane iki puses ir operacija dare pagulde ant pilvo. Sita dalis tikrai menkniekis palyginus su pooperaciniu periodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 25 spalio 2015 - 23:24
QUOTE(laimakp @ 2015 10 25, 23:20)

Tiesa gal kam bus idomu. Nuskausmino mane iki puses ir operacija dare pagulde ant pilvo. Sita dalis tikrai menkniekis palyginus su pooperaciniu periodu.

Man lygiai po 14 dienu. Tiesiog, viena diena kaip ranka nueme. Sutinku, as ir nezinau, ar ryzciausi antra karta. Gimdymas nebuvo toks siaubingas. Tiesa, man lygiai 2 savaites skaudejo po tustinimosi, tragiskai iki kaukimo
Atsakyti