Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Lionesss @ 2015 05 02, 18:16)
As geriau Ketanov ir Nimesil , esu islakus per karta tris pokus, kai buvo pats baisiausias kartas, nepadejo. Todel gailiuosi tiek chemijos ryjus. Beje, tik nusiraminau, turbut suveike kaip raminamasis, o skausmo nenueme. Tikiuosi, jums taip nebus.

Pirmai išgėriau Ibumetin400 ir atsiguliau. Atrodo aprimo. Pastebėjau, kad kai tik daugiau pastrapalioju, tai ir pradeda skaudėti. Buvau lauke skalbinius issidziausciau, dar valgyt dariau, tai po to jau turėjau nešti kudasiu į lovą rolleyes.gif
O gal man tik taip atrodo, kad nuo ilgo vaikščiojimo skauda g.gif
Kaip jums buvo?
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2015 05 02, 17:26)
Pirmai išgėriau Ibumetin400 ir atsiguliau. Atrodo aprimo. Pastebėjau, kad kai tik daugiau pastrapalioju, tai ir pradeda skaudėti.  Buvau lauke skalbinius issidziausciau, dar valgyt dariau,  tai po to jau turėjau nešti kudasiu į lovą  rolleyes.gif
O gal man tik taip atrodo, kad nuo ilgo vaikščiojimo skauda  g.gif
Kaip jums buvo?

Jo, pirmas 4 dienas geriau pagulinekit daugiau, as ir blogai jauciausi palakscius. Pradzio visur laksciau pirmas dienas, o jau trecia diena vos iki kirpyklos nuvaziavau, susipratau...priguliau...
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 05 02, 18:34)
Jo, pirmas 4 dienas geriau pagulinekit daugiau, as ir blogai jauciausi palakscius. Pradzio visur laksciau pirmas dienas, o jau trecia diena vos iki kirpyklos nuvaziavau, susipratau...priguliau...

O man sakė, kad dar nesesti, o jūs jau ir į kirpykla nuvarėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2015 05 02, 19:24)
O man sakė, kad dar nesesti,  o jūs jau ir į kirpykla nuvarėt  bigsmile.gif

As parvairavau pati ir daktare ta zinojo,o vairuoja zmones sededami gi smile.gif man sake maziau sedet. Pirmas tris dienas sedejau,o paskui neiseidavo po skausmingo tustinimosi :/
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 05 02, 21:02)
As parvairavau pati ir daktare ta zinojo,o vairuoja zmones sededami gi smile.gif  man sake maziau sedet. Pirmas tris dienas sedejau,o paskui neiseidavo po skausmingo tustinimosi  :/

Aš supratau, kad atsistojus nevairavot 4u.gif
Nesėdu, bijau... Nupirko vyras Ibumax 600, tai gersiu nakčiai.... Norėčiau ismiegoti ramiai iki ryto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2015 05 02, 20:14)
Aš supratau, kad atsistojus nevairavot  4u.gif
Nesėdu, bijau...  Nupirko vyras Ibumax 600,  tai gersiu nakčiai....  Norėčiau ismiegoti ramiai iki ryto  rolleyes.gif

Gal jusu tik baimes akys dideles? Man be tustinomosi skausmu nebuvo, jautesi diskomfortas ir tiek. Be to, juk gydytoja israsius vaistukus rytui vakarui. As nuskausminamus geriau tik po 4 dienu, kai tustinausi...o siaip gerdavau tik kai ziauriai skaudejo, tai yra kokius 3 kartus.
As turiu omenyje, kad gydytoja zinodama jog vairuosiu, nieko nesake, del sedejimo.
O be miego naktis buvo tik viena, tai pirmoji po tustinimosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 02 gegužės 2015 - 20:17
QUOTE(Lionesss @ 2015 05 02, 21:16)
Gal jusu tik baimes akys dideles? Man be tustinomosi skausmu nebuvo, jautesi diskomfortas ir tiek. Be to, juk gydytoja israsius vaistukus rytui vakarui. As nuskausminamus geriau tik po 4 dienu, kai tustinausi...o siaip gerdavau tik kai ziauriai skaudejo, tai yra kokius 3 kartus.
As turiu omenyje, kad gydytoja zinodama jog vairuosiu, nieko nesake, del sedejimo.
O be miego naktis buvo tik viena, tai pirmoji po tustinimosi.

Sutikite, kad kiekvienai skirtingai smile.gif Pas jus buvo 3 laispnio ir tik išoriniai, o mano buvo 3-4 laipsnio ir išoriniai, ir vidiniai, ir dar plius iplesa. Todėl manau suprantama, kad ir pooperacinis periodas kitoks. Šiandien 4 paros po op. Ir tikiuosi, kad kasdien vis geriau bus rolleyes.gif Nuskausminimas geriu, o ypač šiandien nemažai tustinausi, per keturis kartus.... Tai atrodo viskas taip isburko, kad siaube... Tempimas toks... doh.gif
Atsakyti
Truputėlį ne į temą, bet visas mamytes su gražia pavasario švente 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2015 05 03, 15:06)
Sutikite, kad kiekvienai skirtingai smile.gif Pas jus buvo 3 laispnio ir tik išoriniai, o mano buvo 3-4 laipsnio ir išoriniai,  ir vidiniai,  ir dar plius iplesa. Todėl manau suprantama, kad ir pooperacinis periodas kitoks. Šiandien 4 paros po op. Ir tikiuosi, kad kasdien vis geriau bus  rolleyes.gif  Nuskausminimas geriu, o ypač šiandien nemažai tustinausi, per keturis kartus.... Tai atrodo viskas taip isburko, kad siaube... Tempimas toks...  doh.gif

Kokie tik isoriniai biggrin.gif vidiniai pas visus yra,kitaip nei nebuna. Todel net neminejau to kas savaime suprantama. O va isorinius ne visi operuojasi,va butent del ju ir buna lb skausminga. Pas mane buvo dideli ir zaizdos dideles buvo,todel skausmo uzteko. Taciau iskenciama.
Atsakyti
Sakykit prašau, merginos, o kada jums siūlai iškrito?
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2015 05 05, 17:28)
Sakykit prašau, merginos,  o kada jums siūlai iškrito?

Man po poros savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 05, 19:47)
Man po poros savaiciu.

O man pirmi 2 siūlai iškrito 5 dieną doh.gif sekančią dieną 1, o septintą dieną dar 2 unsure.gif
Buvau sunerimusi, dabar jau nurimau. Šiandien 10 dienų jau smile.gif
Atsakyti