Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

[quote=Lionesss,2015 04 30, 08:11]
Pas mane buvo 3 laispnio, nemazi isoriniai, tai labai dabar dziaugiausi, kad ju nera. 4u.gif

Pas mane buvo išoriniai ir vidiniai 3-4 laipsnio doh.gif
Rytoj namo paleis. Kai skaitinejau kitų pasisakymus, tai, kad gydytojai sakė kuo greičiau pasitustinti, tuo geriau... O man sakė, kad geriau, kad nereikėtų greitai eiti. Sako vistiek susiuta, kad neisdraskytu.. Va, jau ištraukė, tai smagiau, bet deginimas toks yra.

Atsakyti
[quote=Perry,2015 04 30, 09:37]
[quote=Lionesss,2015 04 30, 08:11]
Pas mane buvo 3 laispnio, nemazi isoriniai, tai labai dabar dziaugiausi, kad ju nera. 4u.gif

Pas mane buvo išoriniai ir vidiniai 3-4 laipsnio doh.gif
Rytoj namo paleis. Kai skaitinejau kitų pasisakymus, tai, kad gydytojai sakė kuo greičiau pasitustinti, tuo geriau... O man sakė, kad geriau, kad nereikėtų greitai eiti. Sako vistiek susiuta, kad neisdraskytu.. Va, jau ištraukė, tai smagiau, bet deginimas toks yra.
[/quote]
Tai va, as tu nesamoniu prisiskaicius, labai skubejau, nervavausi, kad nesitustinu, dariausi klizmas, isdraskiau...o dabar laukciau sau ramiai, kai ateis laikas, tai ir nueisit. Ejau kas dvi dienas ir viska sbuvo puiku, nieks neuzako, viska puikiai sugyjo. Todel neskubekit, nesinervuokit, svarbu maistuka ziurekit ir viskas bus gerai.
Atsakyti
Aš jau namuose. Dar nesitustinau, oras pilve vaikšto, net paperst neina g.gif
Pirmai kai nusmelke, tai jausmas kad peiliu pjausto doh.gif net surekiau doh.gif Paniškai bijau verysad.gif
Nusipirkau nuo skausmo ampuliu ir tabletėmis Dolmen . Nežinau ar jie stiprus, bet gydytojas tokius parašė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perry: 01 gegužės 2015 - 14:50
QUOTE(Perry @ 2015 04 30, 10:37)
Rytoj namo paleis. Kai skaitinejau kitų pasisakymus, tai, kad gydytojai sakė kuo greičiau pasitustinti, tuo geriau... O man sakė, kad geriau, kad nereikėtų greitai eiti. Sako vistiek susiuta,  kad neisdraskytu..  Va, jau ištraukė, tai smagiau, bet

Man paaiskino, kad kuo ilgiau nesitustinsiu, tuo labiau uzkietes, o tada jau gijimui tikrai ne i gera.
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2015 05 01, 14:49)
Aš jau namuose. Dar nesitustinau,  oras pilve vaikšto,  net paperst neina  g.gif
Pirmai kai nusmelke, tai jausmas kad peiliu pjausto doh.gif net surekiau  doh.gif  Paniškai bijau  verysad.gif
Nusipirkau nuo skausmo ampuliu ir tabletėmis Dolmen . Nežinau ar jie stiprus, bet gydytojas tokius parašė

Taip, as pirmas 4 paras negalejau isleist oro...normaliai tik po savaites isejo. Laikykites ir TAI praeis 4u.gif
Atsakyti
Naktis buvo ne kokia. Nors ir išgėriau vakare nuo skausmo, bet naktį skausmas prikėlė. Prisiminiau, kad neisidejau žvakutės. Keliau, bandžiau įsidėti... Vargau ilgai, pusė jos net nutirpo, bet nepasiseke įsidėti verysad.gif Išgėriau vaistų ir šiaip taip užmigau. Ir ligoninėje, ir šiąnakt namuose prabusdavau ispilta prakaito. Net persirengti turėjau, nes buvau visa šlapia. Ar jums taip nebuvo?
Ir dar, patarkit prašau, kaip tą žvakutę įsidėti, nes tikriausiai negerai, kai neisidedi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2015 05 02, 10:50)
Naktis buvo ne kokia. Nors ir išgėriau vakare nuo skausmo, bet naktį skausmas prikėlė. Prisiminiau, kad neisidejau žvakutės. Keliau, bandžiau įsidėti... Vargau ilgai, pusė jos net nutirpo, bet nepasiseke įsidėti  verysad.gif  Išgėriau vaistų ir šiaip taip užmigau. Ir ligoninėje, ir šiąnakt namuose prabusdavau ispilta prakaito. Net persirengti turėjau, nes buvau visa šlapia. Ar jums taip nebuvo?
Ir dar, patarkit prašau,  kaip tą žvakutę įsidėti, nes tikriausiai negerai, kai neisidedi  doh.gif

Merginos rase, kad tiesiog paslapinus isidedavo, as niekaip nesugebejau. Atsaldydavau uzpakali su ledu kompresu, zvake pamirkydavau aliejuje, butinai su pirstinem reikia, nes nuo silumos ji tirspa, bet is viso poko tesugebejau dvi isideti. Visos kitos sutirpdavo, taciau todel taip sunkiai ir gyjau. Todel pasistenkit. Del prakaito nebuvo. O siaip nusiteikit, kad pirma savaite bus lb sunki.Antra gal biski pageres. Laikykites.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 05 02, 12:32)
Merginos rase, kad tiesiog paslapinus isidedavo, as niekaip nesugebejau. Atsaldydavau uzpakali su ledu kompresu, zvake pamirkydavau aliejuje, butinai su pirstinem reikia, nes nuo silumos ji tirspa, bet is viso poko tesugebejau dvi isideti. Visos kitos sutirpdavo, taciau todel taip sunkiai ir gyjau. Todel pasistenkit. Del prakaito nebuvo. O siaip nusiteikit, kad pirma savaite bus lb sunki.Antra gal biski pageres. Laikykites.

Gydytojas sakė žvakutę aptepti Lidoposterinu, kuri dedu ant kompresiuku. Tai taip ir darau.Vos ne vos įstumiau karsta.gif aišku, tik iš trečio karto, nes vis islysdavo lauk. Tai dabar guliu ir laukiu kol ištirps, nes nejaučiau, kad būtų ją itrauke gilyn unsure.gif
Oi, merginos, greičiau pasibaigtų tas pooperacinis periodas smile.gif
O per kiek panašiai laiko atslūgsta tas tinimas?
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2015 05 02, 14:15)
Gydytojas sakė žvakutę aptepti Lidoposterinu, kuri dedu ant kompresiuku. Tai taip ir darau.Vos ne vos įstumiau  karsta.gif  aišku, tik iš trečio karto, nes vis islysdavo lauk. Tai dabar guliu ir laukiu kol ištirps, nes nejaučiau, kad būtų ją itrauke gilyn  unsure.gif 
Oi, merginos,  greičiau pasibaigtų tas pooperacinis periodas  smile.gif
O per kiek panašiai laiko atslūgsta tas tinimas?

4-5 dienos bus geriau, bet as kai po 3 savaiciu nuejau, sake daktare dar patine 4u.gif
Atsakyti
Ką gerdavot nuo skausmo? Man tas Dolmen sakyčiau nelabai padeda unsure.gif
Atsakyti
Ibuprofena, pati stipriausia.
Atsakyti
As geriau Ketanov ir Nimesil , esu islakus per karta tris pokus, kai buvo pats baisiausias kartas, nepadejo. Todel gailiuosi tiek chemijos ryjus. Beje, tik nusiraminau, turbut suveike kaip raminamasis, o skausmo nenueme. Tikiuosi, jums taip nebus.
Atsakyti