Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Lionesss @ 2015 04 28, 11:12)
Man ir nebuvo skausmu pries op, tik kraujavimas ir vaizdas ne koks. Dabar neliko nei to, nei ano, tpiu tpiu tpiu
Jus jau po operacijos?

O man nėra jokio kraujavimo, tik nežmoniškas skausmas po pasitustinimo doh.gif aišku ir vaizdas tikrai ne koks blush2.gif
Dar ne po operacijos, kai būsiu po, parašysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2015 04 28, 14:09)
O man nėra jokio kraujavimo, tik nežmoniškas  skausmas po pasitustinimo  doh.gif  aišku ir vaizdas tikrai ne koks  blush2.gif
Dar ne po operacijos, kai būsiu po, parašysiu  rolleyes.gif

Sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
Damos, kaip ir rasiau - pas mane ta pati bedele. Buvau pas seimos daktare, israse siuntima ( reikia paciai registruotis ). Pas Zaks eile iki 7 men. doh.gif bet tikrinsiu kasdien, gal kokia diena atsilaisvins.
Bet Jus man pasakykite,
rasote kad ir kraujuko yra, ir skausmas nezmoniskas, ir vaizdas nekoks... g.gif tai kiek laiko su tuo gyvenat?
man po antro gimdymo prasidejo. Is pradziu nesupratau, galvojau praeis.... tai skauda tik kai didelio reikalo nueinu. Viskas. pastebejau ir kenciu jau kokius 4 men doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2015 04 29, 00:29)
Bet Jus man pasakykite,
rasote kad ir kraujuko yra, ir skausmas nezmoniskas, ir vaizdas nekoks...  g.gif tai kiek laiko su tuo gyvenat?

As kaip kvaile kokius metus tempiau, zvakutes, vaistai... Isivaizdavau, kad gal pageres. Ne velnio. Kai pradejau kaskart stipriai kraujuot, nebedelsiau.
Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2015 04 28, 23:29)
Damos, kaip ir rasiau - pas mane ta pati bedele. Buvau pas seimos daktare, israse siuntima ( reikia paciai registruotis ). Pas Zaks eile iki 7 men. doh.gif  bet tikrinsiu kasdien, gal kokia diena atsilaisvins.
Bet Jus man pasakykite,
rasote kad ir kraujuko yra, ir skausmas nezmoniskas, ir vaizdas nekoks...  g.gif tai kiek laiko su tuo gyvenat?
man po antro gimdymo prasidejo. Is pradziu nesupratau, galvojau praeis.... tai skauda tik kai didelio reikalo nueinu. Viskas. pastebejau ir kenciu jau kokius 4 men doh.gif

16 metu su tuo gyvenau, bet man nebuvo jokio diskomforto. O kai pastaruosius metus prasidejo kraujavimai, tada ir ryzausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 04 28, 16:34)
Sekmes Jums  4u.gif

Ačiukas 4u.gif aš jau po rolleyes.gif
Laukiu rytojaus, kada išims tampona. Suleido vaistų nuo skausmo, tai jaučiu tik tokį tempimą smile.gif
Aišku, žinau, kad linksmybės dar tik prasidės, kai eisiu tuštintis
Papildyta:
Aš su tuo gyvenau irgi ilgai, apie 13 gal metų. Buvo tik uodegele išlindus. Ji man netrukdė ir būčiau toliau taip gyvenus, bet prieš kokius pusę metų prasidėjo skausmai, manau, kad iplesa atsirado. Ir prasidėjo linksmybės. Ko aš tik neišbandžiau - ir voneles žolelių, ir tepalus su žvakutėmis, ir klizmas su kompresais gyvo, negyvo vandens.... Patikėkit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2015 04 29, 17:21)
Ačiukas  4u.gif  aš jau po  rolleyes.gif
Laukiu rytojaus, kada išims tampona. Suleido vaistų nuo skausmo,  tai jaučiu tik tokį tempimą  smile.gif
Aišku,  žinau, kad linksmybės dar tik prasidės, kai eisiu tuštintis
Papildyta:
Aš su tuo gyvenau irgi ilgai,  apie 13 gal metų. Buvo tik uodegele išlindus. Ji man netrukdė ir būčiau toliau taip gyvenus, bet prieš kokius pusę metų prasidėjo skausmai, manau, kad iplesa atsirado. Ir prasidėjo linksmybės. Ko aš tik neišbandžiau - ir voneles žolelių, ir tepalus su žvakutėmis,  ir klizmas su kompresais gyvo, negyvo vandens.... Patikėkit  doh.gif

O as galvojau tamponu jau nebededa. Nes bent jau man nedejo.
Na, buna tokiu, kuriems neskauda net tustinantis , nenusiteikit labai skausmui, aisku as asmeniskai prakeikiau viska 4u.gif bet iskenciama, o paskui supranti kas gyvenime zmogu daro laiminga hihihi.gif kakojimas be skausmo, atnesa didziule palaima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2015 04 29, 18:21)
Ačiukas  4u.gif  aš jau po  rolleyes.gif
Laukiu rytojaus, kada išims tampona. Suleido vaistų nuo skausmo,  tai jaučiu tik tokį tempimą  smile.gif
Aišku,  žinau, kad linksmybės dar tik prasidės, kai eisiu tuštintis
Aš su tuo gyvenau irgi ilgai,  apie 13 gal metų. Buvo tik uodegele išlindus. Ji man netrukdė ir būčiau toliau taip gyvenus, bet prieš kokius pusę metų prasidėjo skausmai, manau, kad iplesa atsirado. Ir prasidėjo linksmybės. Ko aš tik neišbandžiau - ir voneles žolelių, ir tepalus su žvakutėmis,  ir klizmas su kompresais gyvo, negyvo vandens.... Patikėkit  doh.gif

Ta uodegele ir yra zenklas, kad toje vietoje atsirado iplesa.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 04 29, 19:32)
O as galvojau tamponu jau nebededa. Nes bent jau man nedejo.
Na, buna tokiu, kuriems neskauda net tustinantis , nenusiteikit labai skausmui, aisku as asmeniskai prakeikiau viska  4u.gif  bet iskenciama, o paskui supranti kas gyvenime zmogu daro laiminga hihihi.gif kakojimas be skausmo, atnesa didziule palaima  lotuliukas.gif

Fainai parašėte apie tą gyvenimo džiaugsmą, smagiai pasijuokiau lotuliukas.gif
Na, man įdėjo, kad oras išeitų. Ryt išims smile.gif O kelinto laipsnio buvo jūsų hemorojus?
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2015 04 29, 21:01)
Ta uodegele ir yra zenklas, kad toje vietoje atsirado iplesa.

Gali būti, tačiau niekada neskaudejo.... Aisku, per tiek metų "pražydo " gelyte blush2.gif per tuos kelis mėnesius, kol kankinausi, tai net ir trombukas susidarė g.gif
Žodžiu, jau po viskam, beliko sveikti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2015 04 29, 20:14)
Fainai parašėte apie tą gyvenimo džiaugsmą,  smagiai pasijuokiau  lotuliukas.gif
Na, man įdėjo, kad oras išeitų. Ryt išims  smile.gif  O kelinto laipsnio buvo jūsų hemorojus?

Pas mane buvo 3 laispnio, nemazi isoriniai, tai labai dabar dziaugiausi, kad ju nera. 4u.gif
Mano klaidos buvo, baime tustintis, stengimasis bet kokia kaina pasitustint (dariausi klizmute su vandeniu, bet matyt uzjudinau vidines zaidas, vos nenumiriau is skausmoo). Ir as nieko negalejau isikisti i vidu, todel nei zvakuciu nesunaudojau, matyt, todel sunkokai ir gyjau.
Man padejo, kai nsusipjoviau ir tustinausi kas dvi dienas naturaliai, apsiprausimas siltu vandeniu, pildavau ji su puodeliu, nuimdavo perstejima. 4u.gif galbut kazka sau pritaikysit. Ir esme ne viduriu kietejime kaip dauguma cia raso, nes nieks pas mane ten nebuvo uzkieteje, tiesiog, naturalu, kad atviros zaizdos ir net minkstas kakis jas drasko, persti ir t.t. Ir sakau, svarbiausia BAIME, kai nugalejau ja ir skausmai baigesi, o gal sutapo 4u.gif Linkiu jums kuo lengvesnio pooperacinio, jei ka rasykit, patarsim 4u.gif
Atsakyti
Apsiprausineti patariama drungnu arba vesiu vandeniu, sutraukia kraujagysles.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 04 30, 08:27)
Apsiprausineti patariama drungnu arba vesiu vandeniu, sutraukia kraujagysles.

Tikrai taip, bet man tik karstas vanduo nuimdavo zveriska skausma. 4u.gif Ir nieko nenutiko.
Atsakyti