Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Noreciau pasiteirauti kas daresi operacijas, ar kada gailejotes? ar turi neigiamu pasekmiu? ir isties, kaip su ta plastika?

Atsakyti
QUOTE(Talifa @ 2015 04 10, 20:03)
Noreciau pasiteirauti kas daresi operacijas, ar kada gailejotes? ar turi neigiamu pasekmiu? ir isties, kaip su ta plastika?

kai sedejau wc po 4 val labai gailejausi, bet is medicinos puses, jei man dar tik 33, o jau tokie mazgai, kokie jie bus kai bus 50 metu???zodziu , laukt nebuvo ko. O plastika geriau nei buvo, bet kiek skaiciau uzsienio tinklapiuose, stebuklu nebuna, nebent mazgai nuliniai. Man gydytoja sake, kad REIKIA, as ir patikejau, daugiau nesigilinu. Aciu dievui, kancios baigesi doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
Ir aš ryžausi operacijai, nes kai užeina skausmas, tai nežinau kur dėtis doh.gif Norėjau paklausti, o ką vežtis į ligoninę ar pižama geriau, ar naktinius? Ir šiaip ar daug ten kraujuoja po operacijos, gal kokiu paketų pasiimti ar... g.gif
Esu pasimetusi, labai bijau ir dar maža to, mėnesinės ant to laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2015 04 26, 06:11)
Sveikos merginos
Ir aš ryžausi operacijai, nes kai užeina skausmas, tai nežinau kur dėtis  doh.gif  Norėjau paklausti, o ką vežtis į ligoninę ar pižama geriau, ar naktinius?  Ir šiaip ar daug ten kraujuoja po operacijos, gal kokiu paketų pasiimti ar...  g.gif
Esu pasimetusi, labai bijau  ir dar maža to,  mėnesinės ant to laiko  doh.gif

Viskuo jus aprupins. Man dave naktinius. Nekraujuosit, nes busit sutvarstyta. Del menesiniu pasitarkit su daktaru.
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2015 04 26, 05:11)
Sveikos merginos
Ir aš ryžausi operacijai, nes kai užeina skausmas, tai nežinau kur dėtis  doh.gif  Norėjau paklausti, o ką vežtis į ligoninę ar pižama geriau, ar naktinius?  Ir šiaip ar daug ten kraujuoja po operacijos, gal kokiu paketų pasiimti ar...  g.gif
Esu pasimetusi, labai bijau  ir dar maža to,  mėnesinės ant to laiko  doh.gif

Sveika, zinokit bent as specialiai taikiau PO menesiniu. As tris dienas ten prisiliesti negalejau, jei dar menesines butu buve :/
O del kraujavimo visai jo nebuvo, kazkokios issiskyros, desit marlini tvarstuka ir nieko baisaus.
Atsakyti
Ačiū už info 4u.gif dėl mėnesinių ir aš taikiau, kad būtų po, bet kaip tyčia užvelavo. Tikriausiai nuo streso, nes labai bijau. Ačiū dievui jau pasirodė, tai palengvėjo... O kiek laiko ligoninėje reikia gulėti?
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2015 04 26, 10:13)
Ačiū už info  4u.gif  dėl mėnesinių ir aš taikiau, kad būtų po, bet kaip tyčia užvelavo. Tikriausiai nuo streso, nes labai bijau. Ačiū dievui jau pasirodė, tai palengvėjo... O kiek laiko ligoninėje reikia gulėti?

Man po operacijos labai velavo 4u.gif
Kita diena isleidzia jei viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2015 04 26, 11:13)
Ačiū už info  4u.gif  dėl mėnesinių ir aš taikiau, kad būtų po, bet kaip tyčia užvelavo. Tikriausiai nuo streso, nes labai bijau. Ačiū dievui jau pasirodė, tai palengvėjo... O kiek laiko ligoninėje reikia gulėti?

Mane dvi naktis laike, nes sake, kad nori stebeti.
Atsakyti
Mane maziau, nei para. Atvaziavau ant 14 val. kita ryta 9 val jau namo riedejau pati uz vairo 4u.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar nebeliko skausmų po operacijos, kurie buvo prieš ją? smile.gif
Skaitinejau dabar apie fortrans ir parašyta, kad reikia išgerti 4 pakelius, o man gydytojas parašė 2 g.gif galvoju ar 2 užteks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2015 04 28, 10:27)
Norėjau paklausti, ar nebeliko skausmų po operacijos,  kurie buvo prieš ją?  smile.gif
Skaitinejau dabar apie fortrans ir parašyta, kad reikia išgerti 4 pakelius, o man gydytojas parašė 2  g.gif  galvoju ar 2 užteks  ax.gif

Man nebeliko.
Tikrai uzteks.
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2015 04 28, 09:27)
Norėjau paklausti, ar nebeliko skausmų po operacijos,  kurie buvo prieš ją?  smile.gif
Skaitinejau dabar apie fortrans ir parašyta, kad reikia išgerti 4 pakelius, o man gydytojas parašė 2  g.gif  galvoju ar 2 užteks  ax.gif

Man ir nebuvo skausmu pries op, tik kraujavimas ir vaizdas ne koks. Dabar neliko nei to, nei ano, tpiu tpiu tpiu
Jus jau po operacijos?
Atsakyti