Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Lionesss @ 2015 04 02, 08:59)
O jums nebuvo jausmo po operacijos, kad ten gerokai susiaurejo?  blush2.gif

Buvo.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 04 02, 08:50)

zvake net nelenda, atrodo, kad ten nieko nebeliko blink.gif
Atsakyti
Aciu dievui siandien jau ir man pagerejo mano hemorojus ax.gif o tai nuo sekmadienio kankinausi, nei sedet, nei stovet, o dirbt reikejo, tai jau buvo dienu iki asaru 4u.gif Jau pamazejo tas guzas, bet kaip ir minejote, turiu itarimu, kad viskas atgal negris i liks isoriskas diskomfortas blink.gif Dabar stipriai reguliuoju savo mityba, prisipirkau selenu, jogurtu, dziovintu slyvu ir t.t. biggrin.gif ziuresiu kaip seksis...
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 04 01, 13:17)
Tikrai taip 4u.gif  manau, kad jie iprate ir ziuri i moteri tik kaip i pacienta  4u.gif gal kazka sau ir pagalvoja, bet man giliai dzin
Papildyta:

blink.gif  blink.gif  blink.gif

smile.gif))) oi ne apie burokėlius, o apie tuos brokolius........ doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emeida @ 2015 04 02, 13:35)
Aciu dievui siandien  jau ir man pagerejo mano hemorojus  ax.gif o tai nuo sekmadienio kankinausi, nei sedet, nei stovet, o dirbt reikejo, tai jau buvo dienu iki asaru  4u.gif Jau pamazejo tas guzas, bet kaip ir minejote, turiu itarimu, kad viskas atgal negris i liks isoriskas diskomfortas  blink.gif Dabar stipriai reguliuoju savo mityba, prisipirkau selenu, jogurtu, dziovintu slyvu ir t.t.  biggrin.gif ziuresiu kaip seksis...

Buvo ir man panasiai neperseniausiai - kokiu tik vaistu nebandziau, bet didziulei mano nuostabai labiausiai padejo azuolo zieves nuoviras. Radau kazkurios merginos atsiliepimu, kad padejo. Jau nebezinojau ko griebtis, tai nutauriau ir as isbandyt.
Labai nustebau, kai jau pokeliu valandu guzas bovo daugiau nei dvigubai mazesnis. As pamirkydavau vatos padeli, siek tiek nugrezdavau, kad butu pakankamai dregnas, bet nevarvetu, uzdedavau ant to guzo ir palikdavau keliom valandom. Aisku geriausiai det nakciai, bet as be problemu ir i darba eidavau su siuo kompresu.
Gal dar kam nors pravers mano patirtis.
Atsakyti
klausimas besioperavusioms, kokias voneles daret? ir kokiu siltumo vandeni pylet? Po kiek laiko gulejot vonioje?
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 04 02, 16:52)
klausimas besioperavusioms, kokias voneles daret? ir kokiu siltumo vandeni pylet? Po kiek laiko gulejot vonioje?

Voneles dubeny, kalio permanganato tirpalas nestiprus, drungnas vanduo, i vesuma.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 04 02, 16:15)
Voneles dubeny, kalio permanganato tirpalas nestiprus, drungnas vanduo, i vesuma.

O tepet dar kokiu tepalu papildomai? Saltalankiu ar pan?
Nes man ziurek jau syki visai be skausmi, kitasyk atrodo ten viskas plysta ir vel gelia be proto...
Gal sakau, kuom imanoma paspartint zaizdu gyjima.
P.s. zvakuciu i vidu taip ir nenaudoju, niekaip man jos nelenda nors nusisauk, susinervinau spjoviau ir nei nebandau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 04 02, 17:27)
O tepet dar kokiu tepalu papildomai? Saltalankiu ar pan?
Nes man ziurek jau syki visai be skausmi, kitasyk atrodo ten viskas plysta ir vel gelia be proto...
Gal sakau, kuom imanoma paspartint zaizdu gyjima.
P.s. zvakuciu i vidu taip ir nenaudoju, niekaip man jos nelenda nors nusisauk, susinervinau spjoviau ir nei nebandau  schmoll.gif

As tik zvakutem ir vonelem, su tepalais ten vargo vakariene.
Atsakyti
Nusipirkau saltalankio aliejaus nakciai 4u.gif skaiciau, kad gerai gydo, bo jau 10 dienu, o man dar baisiausias grauzimas po WC. Prie to saldancio oda musiau iprato, nes jau nenuima taip gerai kaip pirmom dienom, bet vistiek lb geras
Atsakyti
Merginos, o po kiek laiko po operacijos ragavot alkoholio ir gulejot vonioje?
Atsakyti
Sekantis klausimas lotuliukas.gif
Ar jums labai nieziejo?
Ir kada pilnai pasimate isorine plastikos rezultatas? T.y. ar jei dabar yra guzelis , tai jis jau ir bus? Ar viskas dar gys? Po operacijos praejo dvi savaites 4u.gif
Atsakyti