Tikrai neverta aiškinti kas ir kaip, savaite turejau atostogu ir tikrai tu dienu prireike, idelau butu buve tureti 2
As tai neimsiu atostogu, kam man jas naudoti, jei biuleteni galima.
dar norejau paklausti, ar galesiu sedeti kita diena? parvairuosiu pati?
QUOTE(Lionesss @ 2015 03 16, 10:24)
As tai neimsiu atostogu, kam man jas naudoti, jei biuleteni galima.
Sunku pasakyti...as buciua parvairavus, bet yra kas kita diena tik sliauzioja nuo lovos iki wc.....
QUOTE(JOGA @ 2015 03 17, 11:01)
Sunku pasakyti...as buciua parvairavus, bet yra kas kita diena tik sliauzioja nuo lovos iki wc.....
Jei tai del narkozes, tai manes neveikia beveik, daryta man ne karta.
Tik dabar susimasciau pas ka operuotis, pas zaks ar pas Posku, kad BAK tai 100 proc, turiu menesi laiko :/
Arteja mano operacija, operuosiuosi su lazeriu, merginos parasykite man besioperavusios kaip kita diena, ar galejote sedeti???Man labai svarbu, nes neturesiu kas parveza, privalesiu pati parvairuoti.
QUOTE(Lionesss @ 2015 03 18, 11:08)
Arteja mano operacija, operuosiuosi su lazeriu, merginos parasykite man besioperavusios kaip kita diena, ar galejote sedeti???Man labai svarbu, nes neturesiu kas parveza, privalesiu pati parvairuoti.
Ne dėl narkozes, o del skausmo....
O taksi negalit isiskviest...siaip as, asmeniskai tai daryciausi pas Posku....
Buvo vienos moters seniai labai geras postas apie lazerio operacija pas Zaks - narė:MICKEYO... bet cia turbut loterija, kaip ir visur...
QUOTE(JOGA @ 2015 03 18, 14:41)
Ne dėl narkozes, o del skausmo....
Buvo vienos moters seniai labai geras postas apie lazerio operacija pas Zaks - narė:MICKEYO... bet cia turbut loterija, kaip ir visur...
Na, siaip zaks ne visada labai maloni, bet savo srities profesionale, skaicius as ta posta, manau, kad taip pasitaike, tikiuosi tpiu tpiu tpiu...pas posku man viska is naujo reikia, o zaks mane seniai priziuri taksi negaliu, nes tiek neuzdirbu, kad vaziuot 50 km su taksi :Dir dar uzmiestyje paprasysiu ko nors, bet galvojau gal ir pati galesiu
Sveikos. As jau PO iki paskutines minutes negalejau patiketi,kad ryzausi. Dare kombinuota operacija Baltijos amerikos klinikoje. Vidinius lazeriu,isorinius pjove. Sake gydytoja paciu laiku issiopervau,nepaklausiau ka turejo omenyje. Siaip kol kas neskauda tik persti,bet itariu visi smagumai bus kai eisiu didelio...tai vat kol kas tiek ryte isleis namolio jau. Atvaziavau pati ir nesigailiu,nes bent jau siandien galiu sedet be skausmo. O ir namo galeciau lekt drasiai jau, kad ir dabar aisku,kai praeis nuskausminamu poveikis gal kitaip uzgiedosiu
Mergaites, o kaip bus su manim?? Rytoj vaziuosiu uzsirasyt pas savo daktare. Kaip supratau, ji turetu israsyti i santariskes siuntima. Jeigu paskirs operacija, o pas mane leliukas mazas... ( as pati maitinu ). Kaip tokiu atveju ka daryt? Kaip supratau, po operacijos namo iskart nepaleidzia..
QUOTE(Dinulkas @ 2015 03 24, 00:02)
Mergaites, o kaip bus su manim?? Rytoj vaziuosiu uzsirasyt pas savo daktare. Kaip supratau, ji turetu israsyti i santariskes siuntima. Jeigu paskirs operacija, o pas mane leliukas mazas... ( as pati maitinu ). Kaip tokiu atveju ka daryt? Kaip supratau, po operacijos namo iskart nepaleidzia..
Tai jei jums nera extra atvejis palaukite kol baigsit maitinti.
Man po gimdymo buvo tragiska,gimdymo metu,nei kirpo,nei plysau,bet kai nuejau wc atrode peilis lenda is subiniuko...todel numanau,kad zinau si skausma ,kuris bus dabar. O jums israsys vaistuku kol kas ir viskas
O as tpiu tpiu tpiu jauciuosi puikiai,lyg nieko nebutu daryta. Tik nesimiega svetimoj vietoj :/ nuo 5 ryto ziuriu TV. Sake tik 9 apziures ir tada paleis.
QUOTE(Lionesss @ 2015 03 24, 05:17)
Tai jei jums nera extra atvejis palaukite kol baigsit maitinti.
Man po gimdymo buvo tragiska,gimdymo metu,nei kirpo,nei plysau,bet kai nuejau wc atrode peilis lenda is subiniuko...todel numanau,kad zinau si skausma ,kuris bus dabar. O jums israsys vaistuku kol kas ir viskas
O as tpiu tpiu tpiu jauciuosi puikiai,lyg nieko nebutu daryta. Tik nesimiega svetimoj vietoj :/ nuo 5 ryto ziuriu TV. Sake tik 9 apziures ir tada paleis.
O jums BAK viskas bus nemokamai ir kažkokios priemokos bus uz viska?
Laukiam laukiam, tolimesniu jusu ispudziu
QUOTE(JOGA @ 2015 03 24, 12:59)
O jums BAK viskas bus nemokamai ir kažkokios priemokos bus uz viska?
Pilnai viskas apmoketa, tik uz pusrycius susimokejau pati. Tiesiog, didesnes/rimtesnes imones parupina tokius draudimus darbuotojams.
Kol kas viskas ok. Pati parlekiau su vejeliu ir dar i Santariskiu vaistine vaistu uzsukau nusipirkti. Neskauda visiskai, bet dar nebuvau wc