Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(linamog @ 2015 02 17, 10:55)
Seimos gydytojas israsys siuntima pas proktologa. Sakau is patirties - savigyda uzsiimti nepatariu.

esmė tokia, jog šiandien jau kažin ar bespėsiu pas savo šeimos gydytoją, o kažkokių vaistukų reiktų, manyčiau, nes naktį vėl tik ant pilvo miegoti nekažką..
Atsakyti
QUOTE(daliajanjin @ 2015 02 17, 11:03)
esmė tokia, jog šiandien jau kažin ar bespėsiu pas savo šeimos gydytoją, o kažkokių vaistukų reiktų, manyčiau, nes naktį vėl tik ant pilvo miegoti nekažką..

Ibuprofenas.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 17, 11:08)
Ibuprofenas.

o negeriau ten tos žvakutės ?
Atsakyti
QUOTE(daliajanjin @ 2015 02 17, 11:15)
o negeriau ten tos žvakutės ?

Man jos skausmo nenuimdavo.
Atsakyti
Pasipasakosiu ir aš apie savo problemą verysad.gif Niekada nemaniau, kad mane tokia liga užklups. Prieš kelias savaites pradėjau pastebėti kraują ant tualetinio popieriaus po tuštinimosi, nusipirkau žvakučių, panaudojau ir praėjo. Turiu dar ir nedidelę ataugėlę prie išangės. O vakar net žagtelėjau, kai pamačiau užpiltą krauju unitazą, kraujas tuštinimosi metu bėgo čiurkšle blink.gif Mūsų miestelyje proktologo nėra, radau internete informaciją apie Natalija Zaks, bet Santariškėse pas ją pakliūti sunku, viskas užimta, o kiek tai kainuotų jos klinikoje neįsivaizduoju. Gal kas lankėtės?
Atsakyti
QUOTE(N@tasha @ 2015 02 17, 13:50)
Pasipasakosiu ir aš apie savo problemą verysad.gif  Niekada nemaniau, kad mane tokia liga užklups. Prieš kelias savaites pradėjau pastebėti kraują ant tualetinio popieriaus po tuštinimosi, nusipirkau žvakučių, panaudojau ir praėjo. Turiu dar ir nedidelę ataugėlę prie išangės. O vakar net žagtelėjau, kai pamačiau užpiltą krauju unitazą, kraujas tuštinimosi metu bėgo čiurkšle blink.gif  Mūsų miestelyje proktologo nėra, radau internete informaciją apie Natalija Zaks, bet Santariškėse pas ją pakliūti sunku, viskas užimta, o kiek tai kainuotų jos klinikoje neįsivaizduoju. Gal kas lankėtės?

Panasu, kad pas jus gili iplesa. Man operaves chirurgas sake, kad jei kraujavimas stipresnis nei lasai, reikia vaziuoti i ligonine, i priimamaji, nes tai ne juokas.
Atsakyti
gal galite papasakoti kaip vyksta tas tikrinimas ? nes labai ir taip baisu, o dar ta nežinomybė dar labiau gazdina...
Atsakyti
QUOTE(daliajanjin @ 2015 02 17, 16:41)
gal galite papasakoti kaip vyksta tas tikrinimas ? nes labai ir taip baisu, o dar ta nežinomybė dar labiau gazdina...

Greiciausiai medikas apziures apsimoves gumines pirstines su pirstu. Nera ypatingai malonu, bet nieko baisaus. Ir nesistresuokit, jo toks darbas, pro jo akis praeina desimtys pacientu, jus viena is daugelio.
Atsakyti
QUOTE(N@tasha @ 2015 02 17, 13:50)
Pasipasakosiu ir aš apie savo problemą verysad.gif  Niekada nemaniau, kad mane tokia liga užklups. Prieš kelias savaites pradėjau pastebėti kraują ant tualetinio popieriaus po tuštinimosi, nusipirkau žvakučių, panaudojau ir praėjo. Turiu dar ir nedidelę ataugėlę prie išangės. O vakar net žagtelėjau, kai pamačiau užpiltą krauju unitazą, kraujas tuštinimosi metu bėgo čiurkšle blink.gif  Mūsų miestelyje proktologo nėra, radau internete informaciją apie Natalija Zaks, bet Santariškėse pas ją pakliūti sunku, viskas užimta, o kiek tai kainuotų jos klinikoje neįsivaizduoju. Gal kas lankėtės?

Reiki skaityt tema, brangioji.
Zaks privaciai ima 150 litu kartu su tyrimu.
Taciau uzsireginus sergu.lt ir pasedejus kelias dienas, tikrai atsilaisvins laikas. Tik siuntima reikia tureti.
As sita beda turiu nuo 16 metu, tad gimdymai, sedejimai ir visa kita, tikrai nebutinai liga itakoja.
Atsakyti
Pasiskaičiau temą ir pradėjau stipriai bijoti apskritai eiti pas gydytoją, bijau operacijos (jei paskirtų), nes skausmo bijau paniškai, o narkozes jau ir taip 3 turėjau, tai atmintis šlubuoja. Vakar ir šiandien jau nekraujuoja, bet nervuoja tas išlendantis dalykas, kurį reikia po to susikišti doh.gif Skausmo nėra, bet jausmas nelabai malonus, lyg kažkas trukdo ten.
Dabar jau nesu tikra, kad noriu tik pas Zaks schmoll.gif Patarkite, pas kokį gydytoją ar į kokią kliniką kreiptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(N@tasha @ 2015 02 18, 15:28)
Pasiskaičiau temą ir pradėjau stipriai bijoti apskritai eiti pas gydytoją, bijau operacijos (jei paskirtų), nes skausmo bijau paniškai, o narkozes jau ir taip 3 turėjau, tai atmintis šlubuoja. Vakar ir šiandien jau nekraujuoja, bet nervuoja tas išlendantis dalykas, kurį reikia po to susikišti doh.gif  Skausmo nėra, bet jausmas nelabai malonus, lyg kažkas trukdo ten.
Dabar jau nesu tikra, kad noriu tik pas Zaks schmoll.gif Patarkite, pas kokį gydytoją ar į kokią kliniką kreiptis 4u.gif

Veliau bus dar blogiau.
As nusprendziau operuotis pas Toma Posku Baltijos amerikos klinikoje.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 02 18, 20:36)
Veliau bus dar blogiau.
As nusprendziau operuotis pas Toma Posku Baltijos amerikos klinikoje.

Kiek kainuos operacija? Skaiciau, kad BAK lazeriu operuoja. Su TLK nemokamai. Ka tai reiskia?
Atsakyti