Įkraunama...
Įkraunama...

IVF su kiaušialąstės donore

QUOTE(unika46 @ 2016 09 19, 18:20)
Jai ne paslaptis koka klinika dabar issirinkai?Man per sekminga FET pasiule bandyti su ISMT cia kiek suprantu panasiai kaip embrio glue,2dienas man ji pries transfery suleido i gimda,manau padejo mano pupai isitvirtinti.Vykit salin blogas mintis apie donorines kiausialastes,viskas bus gerai kai pastosit,isijungia motiniski instinktai,nesvarbu kieno ten DNR.As du gimdziau su savom,dabar jau ne,tai turiu su kuom palyginti,jausmas ir meile ta pati.Ir dar galiu pasakyti,kad as savo donore maciau klinikoj,pries punkcija,nesu 100%garantuota,bet manau kad as neapsirinku.Tarp kitko ji man labai patiko thumbup.gif As jau puskuoju paskutines savo dieneles,manau,kad iki termino neistemsiu biggrin.gif

Aš pasirinkau UNICA mieste Brno. ir svarstau ar nevertėtų nuvažiuoti įžanginiam vizitui... hmm.gif
Gal galėtum pasidalinti patirtimi dėl kelionės organizavimo. Kaip geriau važiuoti, gal apie pačią kliniką ką nors reikėtų žinoti... Būsiu dėkinga už informaciją.
Atsakyti
QUOTE(Mariana2 @ 2016 09 19, 17:01)
Sveikatėlė,
Šiuo metu bendrauju su klinika dėl tų naujų galimybių. Kol kas kalba eina apie spermatozoidų kitokį atrinkimo būdą Magnetic-activated cell sorting (MACS).  Gal dar naudosime embryo glue gal dar endometriumo scraching... Nežinau,  labai daug visokių klaustukų.  Žinau tiek, kad nieko nepradėsiu,  kol neturėsiu atsakymu į visus klausimus. Mintis apie donorines kiaušialąstes man, taip pat, buvo sunki, bet pamažu,  pamažu visai pripratau prie tos minties ir manau, kad viskas čia gerai.

Dėkoju, kad pasidalinote informacija. Nieko nebuvau girdėjusi apie naują spermatozoidų atrinkimo būdą ax.gif.

Gal netyčia kuri nors žinote ar galima Čekijoje, Graikijoje ar kokioje kitoje nesuper brangioje ES šalyje bandyti su sesers kiaušialąstėmis?
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 09 20, 13:07)
Dėkoju, kad pasidalinote informacija. Nieko nebuvau girdėjusi apie naują spermatozoidų atrinkimo būdą  ax.gif.

Gal netyčia kuri nors žinote ar galima Čekijoje, Graikijoje ar kokioje kitoje nesuper brangioje ES šalyje bandyti su sesers kiaušialąstėmis?

Kas dėl sesers, nesu girdėjusi, bet manau, kad tikrai turėtų būti galima, nes kai tik pradėjau domėtis, Lietuvos gydytojai pirmiausiai manęs klausė, ar turiu seserį. Manau, kad pasidomėjus, tikrai rasite galimybių.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 09 20, 14:07)
Dėkoju, kad pasidalinote informacija. Nieko nebuvau girdėjusi apie naują spermatozoidų atrinkimo būdą  ax.gif.

ESsalyse negalima,tik ju donores ir be nuotrauku.Rusijoi,Ukrainoj galima,be to jie parodo donoriu nuotraukas,galima rinktis is daugiau nei 3 donoriu.
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2016 09 20, 17:05)
ESsalyse negalima,tik ju donores ir be nuotrauku.Rusijoi,Ukrainoj galima,be to jie parodo donoriu nuotraukas,galima rinktis is daugiau nei 3 donoriu.

ES šalyse negali rinktis donoro..parenka pati klinika taip ir visose šalyse taip?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 20, 17:11)
ES šalyse negali rinktis donoro..parenka pati klinika

Na bet cia tai sakyciau neteisinga verysad.gif Manau kiekvieni tevai noretu vaikelio bent kazkiek i save panasu. Na tarkim tevai abu sviesus, o donore bus tamsiaode ir atvirksciai, na gal bent kazkiek jie patys parenka tuos panasumus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2016 09 20, 17:20)
Na bet cia tai sakyciau neteisinga verysad.gif  Manau kiekvieni tevai noretu vaikelio bent kazkiek i save panasu. Na tarkim tevai abu sviesus, o donore bus tamsiaode ir atvirksciai, na gal bent kazkiek jie patys parenka tuos panasumus? unsure.gif

Na gal vistiek kažkokiu kriterijų laikosi kaip sciesiaodziai plaukų akių spalva kraujo grupe ir pan.
g.gif dėl to pvz į kokią Graikija net nemastytume vien dėl išvaizdos. Na mums ši žinia dar nauja todėl tik tik pradėjom galvoti...
Tik kazkaip nebuvau susimąsčiusi kad negalima rinktis pagal išvaizdą ją matant...atrodo taip lengviau..
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 20, 17:29)
Tik kazkaip nebuvau susimąsčiusi kad negalima rinktis pagal išvaizdą ją matant...atrodo taip lengviau..

Idomu koks motyvas to neleidimo pasirinkt blink.gif Visgi tai toks subtilus reikalas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2016 09 20, 17:20)
Na bet cia tai sakyciau neteisinga verysad.gif  Manau kiekvieni tevai noretu vaikelio bent kazkiek i save panasu. Na tarkim tevai abu sviesus, o donore bus tamsiaode ir atvirksciai, na gal bent kazkiek jie patys parenka tuos panasumus? unsure.gif

Visu pirma jiems duodi savo duomenis kaip kraujo grupe,ugis svoris,akiu,plauku spalva,ir pridedi savo nuotrauka smile.gif Tada jie parenka pagal tuos duomenis 3donores kurios atitinka tavo duomenis,dar kiek ymanoma ziuri panasuma pagal nuotrauka.Plus gauni informacija apie ju amziu,issilavinima,pomegius,gabumus,siek tiek apie seima.
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2016 09 20, 18:07)
Visu pirma jiems duodi savo duomenis kaip  kraujo grupe,ugis svoris,akiu,plauku spalva,ir pridedi savo nuotrauka smile.gif Tada jie parenka pagal tuos duomenis 3donores kurios atitinka tavo duomenis,dar kiek ymanoma ziuri panasuma pagal nuotrauka.Plus gauni informacija  apie ju amziu,issilavinima,pomegius,gabumus

Na va cia jau kitas reikalas bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2016 09 20, 17:41)
Idomu koks motyvas to neleidimo pasirinkt blink.gif Visgi tai toks subtilus reikalas... verysad.gif

Toke jau istatymai tiek spermos,tiek kiausialasciu donorams,man is prdziu tai buvo sunku suvokt kodel taip verysad.gif Bandziau ieskotis donores Rusijoj,deja taip nepatikima viskas pasirode nenorejau rizikuoti.Cekija turi daug patirties sioj sriti,nei prie ko neprikibsi,toks organizuotumas ,jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2016 09 20, 18:25)
Toke jau istatymai tiek spermos,tiek kiausialasciu donorams,man is prdziu tai buvo sunku suvokt kodel taip verysad.gif Bandziau ieskotis donores Rusijoj,deja taip nepatikima viskas pasirode nenorejau rizikuoti.Cekija turi daug patirties sioj sriti,nei prie ko neprikibsi,toks organizuotumas ,jokiu problemu smile.gif

Aciu, kad dalinates patirtimi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti