Taip, mes sulaukėm pds rezultatų ir atsirado truputį daugiau aiškumo. Iš 3 embrionukų tinkamas transferiui 1, kiti du su gan dideliais nukrypimais. Vyro chromososmos XY viskas tvarkoje, bet dabar atsirado įtarimas, kad gali būti chromosomų inversija, kuri ir lemia netaisyklingą embriono vystymąsi. Su embriologe bendravome per skype, labai maloni gydytoja, viską aiškiai išdėstė. Po išaiškinimo man daug lengviau pasidarė, kažkaip atsirado logiškas paaiškinimas, kodėl nepastoju, o tai pradedi galvoti, kad gal vos ne kokie prakeikti...Artimiausiu metu mes važiuojam į Rygą ir pradedam gleivinės auginimą. F sustatys protokolą ir numatys transferio datą. Tai tokios mūsų naujienos.
Labai džiaugiuosi dėl tavęs! Na kaip puiku, kad viskas sklandžiai vyksta, netrus ir tos 12 savaičių praeiti. Saugok save! O d4l ko turit konsultacij1 su genetike?
QUOTE(Rudojji @ 2018 10 25, 21:40)
<p>Mariana2, kokios tavo naujienos? kokie pgs rezultatai ir tolimesni planai? O aš pagaliau turėjau pirmą pasimatymą su savo stebukliuku
nors bijojau, drebėjau, bet pamatėm gyventoją ir išgirdom širdutę
dar pasirodo, mažylis buvo pasidalinęs ir kuri tai trumpą laiką su savimi turėjo broliuką/sesutę, bet deja, jau pamatėm beveik nunykusią puslytę. Tai va tokios mūsų naujienos. žinoma, visiškai atispūsti negaliu, stūmiu tas savaites iki 12, bet tai jau didelis mano gyvenime pasiekimas, nes iki to dar niekad nebuvo daėję. beje, kaip jų genetikė, ar patiko, ar išsami? nes mes irgi esam lapkritį pas ją užregistruoti.
</p>