Įkraunama...
Įkraunama...

IVF su kiaušialąstės donore

labai džiaugiuosi dėl tavęs ir tikiu , kad hcg didės proporcingai.
mes turim dar 5 snaigutes. dabar gydytoja siųlo 3 padaryti PGD, tai gal ir bandysim.Protokolas paprastas 3 kartai estrofemas, , utrogestanas 200 ryte, 200 per pietus ir 400 vakare. Progesteronas, 5 dienas fraksiparinas.
Blastutė buvo aukštos kokybės, bet negaliu pasakyti skaičiais :-) patikrinsiu namuose.Apie donorę žinau akių , plaukų spalba ūgis, svoris studentė, turi vaikutį. Suderinamumo su donore genetiškai vargu ar kas nors tiria.
Aš dar norėjau paklausti, o ką tu naudojai virškinimo gerinimui ir kitus preparatus iki įsodinimo?Laikau kumsčius, kad hcg rezultatas būtų geras. Tikiu, kad taip ir bus ;-)
QUOTE(Rudojji @ 2018 09 26, 11:26)
<p>O aš tau įpūsiu (nors ir labai nedrąsiai, pati bijodama džiaugtis ) šiek tiek vilties. Mano hcg pirmadienį -  128 , prg - 156 nmol/L. smile.gif smile.gif Protokolas šiek tiek kitoks, kurį nebeiškentus koreguojuos pati, forumo mergaičių dėka). Pirmiausia, gyd vėl norėjo man skirti po 2 kart. / d estrofemą , tai išsireikalavau po 3 (nes gleivinė geriant po 2 transferio dieną buvo tik virš 9 mm, o po 3 virš 11), taip ir buvo šį transferį virš 11,5 mm. Blastuko kokybė buvo 2ab, jam darė hatchingą ir naudojom embryoglue (čia įprastinis FET paketas). bet labai įdomiai F pakomentavo , kai aš truputį nusiminiau kodėl jo skaičiukas tik 2 , tai ji teigė kad dvejetuku jis buvo ryte (o transferis darytas vakare) tad prieš įkeliant embriologe ekrane parodė jau jį besilukštenantį pro padarytą skylutę. Net F veidas mačiau nustebo ir nušvito. Su kraują skystinančiais irgi pasikoregavau, man iš pradžių paskyrė Fraksiparino injekcijas kas antrą dieną, ir jokio aspirino. Tada aš kjai saku gal darom su aspirinu (nes prieš transferį gėriau jo net po 150 per dieną) , tada ji sutiko sako ok, aspirinas kasdien. Tada aš su merginomis pasitarus , nutariau aspirino ("Hjertamagnyl") gerti po pusę t.y. 0,75 mg / d. ir Fraksipariną leistis KASDIEN (nes viena narė aiškino kad Lt gyd teigė , kad vaisto veikimas yra 24 val. o leidžiantis kasnatrą dieną gaunasi nenormalūs kraujo krešumo šuoliai), todėl dėl šio argumento ir dar dėl to kad prg krešina kraują ir pas mane yra geno mutacija aš leidžiuosi kasdien. Tai va, kaip matai pati pasiryžau daryti eksperimentus, nes visvien tik mes pačios esam įsigilinusios į savo organizmus. Nors pabaigsiu tradiciškai, jog viskas Dievo valioje. smile.gif šiandien drebu, kad Hcg būtų padvigubėjęs. dar ir kraujo krešumus pasidariau. Ir su didžiule viltimi , vyliuosi ir meldžiuosi, jog šis kartas būtų TAS stebuklingas smile.gif </p>
<p>O tu neliūdėk, išsiverk ir judėk pirmyn. Kiek dar turit snaigučių? ar kokius nors imuninio suderinamumo tyrimus su tavo donore tyrė? ka žinojai apie donorę išvis? ir koks buvo tavo protokolas? </p>

Atsakyti

labai džiaugiuosi dėl tavęs ir tikiu , kad hcg didės proporcingai.
mes turim dar 5 snaigutes. dabar gydytoja siųlo 3 padaryti PGD, tai gal ir bandysim.Protokolas paprastas 3 kartai estrofemas, , utrogestanas 200 ryte, 200 per pietus ir 400 vakare. Progesteronas, 5 dienas fraksiparinas.
Blastutė buvo aukštos kokybės, bet negaliu pasakyti skaičiais :-) patikrinsiu namuose.Apie donorę žinau akių , plaukų spalba ūgis, svoris studentė, turi vaikutį. Suderinamumo su donore genetiškai vargu ar kas nors tiria.
Aš dar norėjau paklausti, o ką tu naudojai virškinimo gerinimui ir kitus preparatus iki įsodinimo?Laikau kumsčius, kad hcg rezultatas būtų geras. Tikiu, kad taip ir bus ;-)

O jus pas F uz kokia suma daretes donora? Tiksliau kokia paketo kaina? Kaip rinkotes donora ir kiek sake turesit blastuku? 

Atleiskit kad tiek klausineju, bet domiuosi kaip ka jie kiekvienai siulo. 

Atsakyti

As palaikai Onnellisuus ir Kijeve klinikų gali būti gerų. Jei bandai nkartų  pas ta pačią ir rezultatas 0 tai reiškia gal kažko nedažiūri. Aš pati buvau  pas Treis, F, Gricius, Tr tai pirmam ir ko gero paskutiniam ivf pasirinkau tr. 

Labai džiaugiuosi kas Onnellesuus psichologiškai pasiruošusi su donorinėmis, aš iki to tikrai ne kartą turesiu praverti psichologo duris. Seksiu ir lauksiu visų žinių kaip jums seksis ir kokią kliniką pasirinksite. O pasirinkus didelės sekmės :4u:​ 

Atsakyti

As palaikai Onnellisuus ir Kijeve klinikų gali būti gerų. Jei bandai nkartų  pas ta pačią ir rezultatas 0 tai reiškia gal kažko nedažiūri. Aš pati buvau  pas Treis, F, Gricius, Tr tai pirmam ir ko gero paskutiniam ivf pasirinkau tr. 

Labai džiaugiuosi kas Onnellesuus psichologiškai pasiruošusi su donorinėmis, aš iki to tikrai ne kartą turesiu praverti psichologo duris. Seksiu ir lauksiu visų žinių kaip jums seksis ir kokią kliniką pasirinksite. O pasirinkus didelės sekmės :4u:​ 

Aciu uz palaikyma. Butinai informuosiu kai bus pas mus kas aisku.  :angel2: 

Kokiam procese jus dabar esat? 

Atsakyti

Aciu uz palaikyma. Butinai informuosiu kai bus pas mus kas aisku.  :angel2:

Kokiam procese jus dabar esat? 

Ant dienų lekiu i tr jei ten nepavyks belieka donorinės arba įvaikinimas nes mano amh 0

Atsakyti

Mariana2, kol kas mano žinios neprastos trečiad pakartojus hcg 300 :) :) bet prg biški pakritęs, bet nedaug, tai labai nepergyvenu, o kad būtų ramiau kartosiu viską rytoj. O tau negjaugi F nepaskyrė po įsodinimo Prednisolon? čia imunitetą silpninantys. O prieš transferį dėl medžiagų apykaitos išjudinimo aš vartojau Glucophage (1000 x 2 k.d.), vėliau gyd prirašė kažkokių naujų leidžiamų į pilvą Voctoza. Tai eina na... vos galu aš nuo jų neatidaviau, taip numušdavo cukrų, kad rodės krisiu i komą. tai pasileidinėjau kelias dienas ir sugrižau prie ankstesnių. (beje jeigu tau skirs Victoza aš turiu visą nepradėtą švirkštą , ten yra mėnesio dozė, galėčiau parduoti už pusę kainos , nes brangūs vaistai. ir daug papildų gėriau: vitaminą e, vit d, Folatą, aktyvios formos b6 ir b12(kartą i sav), geležį, aspiriną. O kodėl jums siūlo daryti pgd? ar pas vyrą nelabai ok? labai smalsu kokia jusu blastuko buvo kokybė ir kokios kokybės likusieji. Nes musų nors kiekis nemažas, bet kokybė neaukščiausia. Pasijutau net nefainai, "brokydama" savo vaikus :(

Atsakyti
Džiaugiuosi, kad hcg auga! Prednizoną gėriau, tik gal nepaminėjau, nes kaip ir savaime suprantama. Įkelto blastuko kokybė buvo BC3AB. nelabai suprantu gerai tai ar blogai, nes vieningos sistemos embrionų vertinimui nėra sukurta, tai kiekviena kliniika vertina pagal savo tvarkas. Kitose klinikose ir žymėjimas buvo kitoks. Gal tu įsigilinusi ir daugiau žimai, kaip jie vertinami.
PGG siulo dėl vyro, DNR fragmentacija padidėjusi ir morfologiškai sveikų spermiukų nelabai buvo. Buvo taikytas ir PICSI. Mokėjom 6700 + 1300 už histeroskopiją ir ERA testą. PGD dar 1350.
QUOTE(Rudojji @ 2018 09 27, 22:55)
<p>Mariana2, kol kas mano žinios neprastos trečiad pakartojus hcg 300 smile.gif smile.gif bet prg biški pakritęs, bet nedaug, tai labai nepergyvenu, o kad būtų ramiau kartosiu viską rytoj. O tau negjaugi F nepaskyrė po įsodinimo Prednisolon? čia imunitetą silpninantys. O prieš transferį dėl medžiagų apykaitos išjudinimo aš vartojau Glucophage (1000 x 2 k.d.), vėliau gyd prirašė kažkokių naujų leidžiamų į pilvą Voctoza. Tai eina na... vos galu aš nuo jų neatidaviau, taip numušdavo cukrų, kad rodės krisiu i komą. tai pasileidinėjau kelias dienas ir sugrižau prie ankstesnių. (beje jeigu tau skirs Victoza aš turiu visą nepradėtą švirkštą , ten yra mėnesio dozė, galėčiau parduoti už pusę kainos , nes brangūs vaistai. ir daug papildų gėriau: vitaminą e, vit d, Folatą, aktyvios formos b6 ir b12(kartą i sav), geležį, aspiriną. O kodėl jums siūlo daryti pgd? ar pas vyrą nelabai ok? labai smalsu kokia jusu blastuko buvo kokybė ir kokios kokybės likusieji. Nes musų nors kiekis nemažas, bet kokybė neaukščiausia. Pasijutau net nefainai, "brokydama" savo vaikus verysad.gif
</p>

Atsakyti

Džiaugiuosi, kad hcg auga! Prednizoną gėriau, tik gal nepaminėjau, nes kaip ir savaime suprantama. Įkelto blastuko kokybė buvo BC3AB. nelabai suprantu gerai tai ar blogai, nes vieningos sistemos embrionų vertinimui nėra sukurta, tai kiekviena kliniika vertina pagal savo tvarkas. Kitose klinikose ir žymėjimas buvo kitoks. Gal tu įsigilinusi ir daugiau žimai, kaip jie vertinami.
PGG siulo dėl vyro, DNR fragmentacija padidėjusi ir morfologiškai sveikų spermiukų nelabai buvo. Buvo taikytas ir PICSI. Mokėjom 6700 + 1300 už histeroskopiją ir ERA testą. PGD dar 1350.

Kokybe tikrai gera buvo. 

Skaiciukas rodo kokioje lukstenimosi fazeje jis yra- max 5, o pas jus 3, raides rodo ar yra fragmaciju ar ne. Jusu AB rodo, kad tikrai geros kokybes buvo. 

O zinot kokios likusiuju raides? 

Kiek dar turit likusiu? 

Atsakyti

Gal kas nors LT domejotes ar saretes su donorinemis kiausialastemis?  :hmm:​ 

Atsakyti

Gal kas nors LT domejotes ar saretes su donorinemis kiausialastemis?  :hmm:​ 

Aš apie tai kalbėjau su Žėba prieš porą sav. Sakė kad liūdna situacija su K donorėmis. Dėl griežto įstatymo eilutės, kad nė trupučio negali būti donorystė atlyginama (dar paironizavo, kad gali būti tik kelionė apmokama ir vos ne už autobuso bilietėlius). Todėl jo žiniomis K bankas tuščias, su spermos banku jau reikalai pajudėję. Įdomu ką G tau pasakys šiuo klausimu. 

Atsakyti

Mariana2, geras buvo jūsų blastukas. Man F aiškino, jog svarbiausia yra raidytės. O skaičiukai jie gali kisti kas kelias valandas. Ab skaičiukai super. Mums irgi taikė PICSI, nors šiaip vyro spermą gyrė kaip donorinę , bet tą kartą kaip tyčia jis buvo po ligos todėl embriologė nutarė taikyti Picsi, nes irgi buvo su morfologiniais pakitimais. Kada jums darys pgs? tai greičiausiai gausit vėl startuoti po kokių dviejų ciklų? optimizmo linkiu,  jums tikrai tikrai pavyks :) :) O kokia gleivinė buvo per transferį? kelinta c.d. sodino? 

Atsakyti

Mariana2, geras buvo jūsų blastukas. Man F aiškino, jog svarbiausia yra raidytės. O skaičiukai jie gali kisti kas kelias valandas. Ab skaičiukai super. Mums irgi taikė PICSI, nors šiaip vyro spermą gyrė kaip donorinę , bet tą kartą kaip tyčia jis buvo po ligos todėl embriologė nutarė taikyti Picsi, nes irgi buvo su morfologiniais pakitimais. Kada jums darys pgs? tai greičiausiai gausit vėl startuoti po kokių dviejų ciklų? optimizmo linkiu,  jums tikrai tikrai pavyks :) :) O kokia gleivinė buvo per transferį? kelinta c.d. sodino? 

I jusu visiems blastukams pgs buvo darytas? 

Atsakyti