labai džiaugiuosi dėl tavęs ir tikiu , kad hcg didės proporcingai.
mes turim dar 5 snaigutes. dabar gydytoja siųlo 3 padaryti PGD, tai gal ir bandysim.Protokolas paprastas 3 kartai estrofemas, , utrogestanas 200 ryte, 200 per pietus ir 400 vakare. Progesteronas, 5 dienas fraksiparinas.
Blastutė buvo aukštos kokybės, bet negaliu pasakyti skaičiais :-) patikrinsiu namuose.Apie donorę žinau akių , plaukų spalba ūgis, svoris studentė, turi vaikutį. Suderinamumo su donore genetiškai vargu ar kas nors tiria.
Aš dar norėjau paklausti, o ką tu naudojai virškinimo gerinimui ir kitus preparatus iki įsodinimo?Laikau kumsčius, kad hcg rezultatas būtų geras. Tikiu, kad taip ir bus ;-)
QUOTE(Rudojji @ 2018 09 26, 11:26)
<p>O aš tau įpūsiu (nors ir labai nedrąsiai, pati bijodama džiaugtis ) šiek tiek vilties. Mano hcg pirmadienį - 128 , prg - 156 nmol/L.
Protokolas šiek tiek kitoks, kurį nebeiškentus koreguojuos pati, forumo mergaičių dėka). Pirmiausia, gyd vėl norėjo man skirti po 2 kart. / d estrofemą , tai išsireikalavau po 3 (nes gleivinė geriant po 2 transferio dieną buvo tik virš 9 mm, o po 3 virš 11), taip ir buvo šį transferį virš 11,5 mm. Blastuko kokybė buvo 2ab, jam darė hatchingą ir naudojom embryoglue (čia įprastinis FET paketas). bet labai įdomiai F pakomentavo , kai aš truputį nusiminiau kodėl jo skaičiukas tik 2 , tai ji teigė kad dvejetuku jis buvo ryte (o transferis darytas vakare) tad prieš įkeliant embriologe ekrane parodė jau jį besilukštenantį pro padarytą skylutę. Net F veidas mačiau nustebo ir nušvito. Su kraują skystinančiais irgi pasikoregavau, man iš pradžių paskyrė Fraksiparino injekcijas kas antrą dieną, ir jokio aspirino. Tada aš kjai saku gal darom su aspirinu (nes prieš transferį gėriau jo net po 150 per dieną) , tada ji sutiko sako ok, aspirinas kasdien. Tada aš su merginomis pasitarus , nutariau aspirino ("Hjertamagnyl") gerti po pusę t.y. 0,75 mg / d. ir Fraksipariną leistis KASDIEN (nes viena narė aiškino kad Lt gyd teigė , kad vaisto veikimas yra 24 val. o leidžiantis kasnatrą dieną gaunasi nenormalūs kraujo krešumo šuoliai), todėl dėl šio argumento ir dar dėl to kad prg krešina kraują ir pas mane yra geno mutacija aš leidžiuosi kasdien. Tai va, kaip matai pati pasiryžau daryti eksperimentus, nes visvien tik mes pačios esam įsigilinusios į savo organizmus. Nors pabaigsiu tradiciškai, jog viskas Dievo valioje.
šiandien drebu, kad Hcg būtų padvigubėjęs. dar ir kraujo krešumus pasidariau. Ir su didžiule viltimi , vyliuosi ir meldžiuosi, jog šis kartas būtų TAS stebuklingas
</p>
<p>O tu neliūdėk, išsiverk ir judėk pirmyn. Kiek dar turit snaigučių? ar kokius nors imuninio suderinamumo tyrimus su tavo donore tyrė? ka žinojai apie donorę išvis? ir koks buvo tavo protokolas? </p>