Įkraunama...
Įkraunama...

IVF su kiaušialąstės donore

na zinot, pradzia visada grazi. o del tyrimu, kol sutarties nebuvo, irgi reikalavo labai daug, o pries ikelima " pamirso". o laiskuose irgi viskas grazu, bet nuo to technologijos nepajauneja mirksiukas.gifir sekmes rodikliai buvo nerealus, klausimas, tokioj korupcinej saly, kas ir kaip tuos rodiklius nustato??? biggrin.gif as nebuvau, tai diskutuot nenoriu, tik sake, visas kijevas, kaip pas mus pries 20 metu. tiketis, kad tokioj saly reprodukcine sritis auksciausiam lygi- naivu. bet cia jau kiekvieno teise rinktis.
Be to ta klinika apie kuria mes svarstom  pirmo vizito metu jei viskas tinka yra pasirasoma sutartis ir sumokama puse sumos (grynaisiais arba bankiniu pavedimu) , po to sumokama tik po punkcijos. Tai cia vel gi kokia klinika isdirinksi taip ir turesi.  Mums tikrai svarbus visi popieriais nes i kitus parasysmus kaip sutartis nebutina kliniku, as net neziuriu i ju puse . 

Pamenu ir apie ivf ryga buvi nemazai nusiskubdimu ir apie pacia F, bet cia visiens neitiksi. 

Mes neturim prie ko prisikabinti tik prie kainu ir svarbiausia garantiju. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onnellisuus: 26 rugsėjo 2018 - 13:13

Aš irgi nelabai suprantu jų tų paketų kainos, todėl kad ten įrašyta jog įeina ir auginimas iki BC , bei PICSI (jeigu reik) ir visi tarpiniai echo, bet  mokėjom už visa tai atskirai. ai žinok, aš taip skrupulingai nebeskaičiuoju kiek ten išėjo ,kad širdies nebesiskaudinti, aišku turiu visus čekius, tik reiktų prisėst... o kas liečia dėl garantijų , jie neįvardino blastuku kiekio, bet užtikrino jog jų bus tikrai ne vienas. O kaip tu sakai, "kol dar nebuvot pasirinkę donorės", - tai taip išvis nebuvo,mes jos ir nesirinkom. gyd pasakė kad parinksim jums tinkamiausią, pasitikėkit. ir jau buvau pradėta stimuliuoti, o apie donorę nežinojom nieko, pamenu tada dar buvo Vėlykų išvakarės aš verkdama, rašiau maldaujama laišką Jelenai, gal kas girdėti apie donorę, o ji tada tik ant greitųjų atrašė: taip, mes ją radom: plauku spalva tokia ir anokia, akys ir t.t. žodžiu tiek žinių :) bet kaip pagalvoji, nėra mums čia ko ir rinktis einant šiuo keliu... 

Atsakyti

Aš irgi nelabai suprantu jų tų paketų kainos, todėl kad ten įrašyta jog įeina ir auginimas iki BC , bei PICSI (jeigu reik) ir visi tarpiniai echo, bet  mokėjom už visa tai atskirai. ai žinok, aš taip skrupulingai nebeskaičiuoju kiek ten išėjo ,kad širdies nebesiskaudinti, aišku turiu visus čekius, tik reiktų prisėst... o kas liečia dėl garantijų , jie neįvardino blastuku kiekio, bet užtikrino jog jų bus tikrai ne vienas. O kaip tu sakai, "kol dar nebuvot pasirinkę donorės", - tai taip išvis nebuvo,mes jos ir nesirinkom. gyd pasakė kad parinksim jums tinkamiausią, pasitikėkit. ir jau buvau pradėta stimuliuoti, o apie donorę nežinojom nieko, pamenu tada dar buvo Vėlykų išvakarės aš verkdama, rašiau maldaujama laišką Jelenai, gal kas girdėti apie donorę, o ji tada tik ant greitųjų atrašė: taip, mes ją radom: plauku spalva tokia ir anokia, akys ir t.t. žodžiu tiek žinių :) bet kaip pagalvoji, nėra mums čia ko ir rinktis einant šiuo keliu... 

Kaio jums cia taip. Man laiske tik parasius jelenai apie donora is kart prisege popierius su kokiu pageidavimu mes norim. Taip pat parase kad jie garantuoja 2 Top - "auksciausios kokybes blastukus" , as galvoju kodel 2 uz tokia suma? Ir kaip jie juos atskirs? Vyras sako gali sakyt kad top top o toki nebus. Jelena tik parase, kad embrioskopo metu matys kaip dalinadi ir pagal tai zinos. Zodziu ten klaustukai su jais... 

O jus uz tas morules mokejot, kai uzsaldet? 

***** cia tokia mistika man. As taip nemegstu keisti tu gydytoju, bet kad nera kol kas jokio rezultato pas F...

Tik ji vienintele is mano turetu susitvarko su mano endometrioze. 

Nezinau ka rinktis... :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Onnellisuus @ 2018 09 26, 14:11)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ausra7777" data-cid="72214450" data-time="1537959386"> na zinot, pradzia visada grazi. o del tyrimu, kol sutarties nebuvo, irgi reikalavo labai daug, o pries ikelima " pamirso". o laiskuose irgi viskas grazu, bet nuo to technologijos nepajauneja vartotojo įkelta nuotraukair sekmes rodikliai buvo nerealus, klausimas, tokioj korupcinej saly, kas ir kaip tuos rodiklius nustato??? vartotojo įkelta nuotrauka as nebuvau, tai diskutuot nenoriu, tik sake, visas kijevas, kaip pas mus pries 20 metu. tiketis, kad tokioj saly reprodukcine sritis auksciausiam lygi- naivu. bet cia jau kiekvieno teise rinktis.</blockquote> Be to ta klinika apie kuria mes svarstom  pirmo vizito metu jei viskas tinka yra pasirasoma sutartis ir sumokama puse sumos (grynaisiais arba bankiniu pavedimu) , po to sumokama tik po punkcijos. Tai cia vel gi kokia klinika isdirinksi taip ir turesi.  Mums tikrai svarbus visi popieriais nes i kitus parasysmus kaip sutartis nebutina kliniku, as net neziuriu i ju puse . 
<p>Pamenu ir apie ivf ryga buvi nemazai nusiskubdimu ir apie pacia F, bet cia visiens neitiksi. </p>
<p>Mes neturim prie ko prisikabinti tik prie kainu ir svarbiausia garantiju. </p>

as aplamai netikiu garantijom, o ukrainietiskom tai jau tuo labiau biggrin.gif

manot, kad ims ir pasakys, kad " blastuku ner, todel nemokamai antra syki padarysim", idetu bet kokia, kokia gavos ir viskas.

ukrainoj yra sutartys, tik noreciau pamatyt, kaip issimusinetumet savo tiesa. cia kaip pas dantista- nezinai, ar reikia saryt kazkokia procedura, nezinai, kokia vaistu kokybe ir ar gerai padare.
Atsakyti

as aplamai netikiu garantijom, o ukrainietiskom tai jau tuo labiau biggrin.gif manot, kad ims ir pasakys, kad " blastuku ner, todel nemokamai antra syki padarysim", idetu bet kokia, kokia gavos ir viskas. ukrainoj yra sutartys, tik noreciau pamatyt, kaip issimusinetumet savo tiesa. cia kaip pas dantista- nezinai, ar reikia saryt kazkokia procedura, nezinai, kokia vaistu kokybe ir ar gerai padare.
Kiekvienas renkasi pagal save. As renkuosi ne is idejos klinika, o pagal rekomensacijas,garantijas. Nepergyvenkit as esu bjauri kliente todel viska ka reikia man as ismusineju, nes as zinau ko noriu ir ko man reikia, kokios sutartys ir kail kas turi buti 😉 

Jus tik man geriau parasykit klinikos pavadinima kur jusu drauge daresi ? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onnellisuus: 26 rugsėjo 2018 - 13:27
QUOTE(Onnellisuus @ 2018 09 21, 09:18)
<p> Per tuos 14d neleidzia moteriai tampyktjs, del to yra namu tvarkytoja kuri ir maista daro, priziuri tyrimus, prg is kart jei kas ne taip skiria, o LT bunant po to staigiai reikia daryti...</p>

nu jau tokios nesamones grynai slavu bruozas biggrin.gif
Atsakyti

Be to mes ivf metu irgi turejom uz konsultacijas nemoket, bet visada mokejom... nors ir Zita sakydavo eikit, nereikes nieko moket ir prie duru tokia blondine registraturoj budavo laba diena reikia moket. Tai sakau kaip cia? Zita sako nemoket o jus moket? Krc bet pries fet mum jei jelena pasakydavo mes neklausydavom ir nemokedavom. Nes ten urgi buna gerai suka

Atsakyti

nu jau tokios nesamones grynai slavu bruozas biggrin.gif

Koks klinikos pavadinimas? 

Atsakyti
QUOTE(Mariana2 @ 2018 09 20, 10:44)
Mūsų vaikutis neišgyveno, anksčiau laiko gimė ir ligoninėje prasidėjo žaibinė sepsio forma.
Unicoj mes turėjom dar dvi snaigutes, su jom bandėm, bet nesėkmingai.
Dabar pasiryžom dar vienam bandymui ir galvojam apie IVF Riga. Gal jau mes tiesiog pavargom važinėt, Ryga daug arčiau, o klinikos laboratorija moderni ir klinikos sėmės rodikliai aukšti, panašūs į Čekijos klinikų.
Kai pirmą kartą bandai atrodo, kad galima viską pastumti į šoną, bet kai bandymų jau buvo daugoka... o toliau gyventi kažkaip reikia, tai vertini visus faktorius, atstumą ir galimybę derinti su darbu taip pat.

oi, mariana, kaip as Tave suprantu... as jau irgi nieko nebenoriu, kai pagalvoju, kad vel trenktis kazkur, neaisku, kokiam laikui... o dar kai prisimenu ta jausma, kd vel nepavyko unsure.gif rankos nusvyra

noreciau I ryga ir as, bet finansai visiskai jau riboti, o ryga super brangi, ne mano kisenei , liudna...
Papildyta:

onnnelll..... ( labai sudetingas vardas ax.gif ),

nepamenu jau klinikos pavadinimo..
Atsakyti

Onellisus, jeigu galiu pareikšti savo nuomonę, tai gal pasvarstykit ir nebėkit iš ivfRiga? gal bandykit kažkokiais būdais derėtis, ar kaip nors išsimokėtinai prašytis? jeigu tik F susitvarko su jūsu endo , o ir labė ten išties gera, be to jau gydytoja ir organizmą jūsų labiau žino. labai labai patariu pagalvokit gerai dėl to Kijevo. aš irgi tos nuomonės kaip dauguma, ten kainos geros, bet jų visa medicina manau nėra tiek suvakarietiškėjusi. Priminkit , pas jūsų vyra nėra problemų, taip? 

Atsakyti

Onellisus, jeigu galiu pareikšti savo nuomonę, tai gal pasvarstykit ir nebėkit iš ivfRiga? gal bandykit kažkokiais būdais derėtis, ar kaip nors išsimokėtinai prašytis? jeigu tik F susitvarko su jūsu endo , o ir labė ten išties gera, be to jau gydytoja ir organizmą jūsų labiau žino. labai labai patariu pagalvokit gerai dėl to Kijevo. aš irgi tos nuomonės kaip dauguma, ten kainos geros, bet jų visa medicina manau nėra tiek suvakarietiškėjusi. Priminkit , pas jūsų vyra nėra problemų, taip? 

Kol kas mes su jelena per laiskus susirasinejom tai jie deretis ten nenori... 

Mes konkreciai jiems parasem, kad mes norim likt pas juos, bet parasem ir ko tikimes. Paziuresim... F ten savininke tai ziuresim ar pasiulys ka nors. Jei ne teks ieskotis kitos klinikos, nes as ir psichologiskai dar 5 bandymu nepernesiu.

Su mano vyru viskas gerai. 

Ir su manim tipo sake gerai, bet rezultato nera. 

Todel noriu donoro del kokybes kiausialasciu nors F gali buti pries ir siulyti ketvirta ivf. 

Atsakyti
Pirmas
QUOTE(Onnellisuus @ 2018 09 26, 13:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Mariana2" data-cid="72212924" data-time="1537804734"><div><p>Rezultatas neigiamas. Mums ir vėl nepasisekė.</p></div></blockquote><p>Kelintad jusu bandynas pas F? </p>

Atsakyti