Mūsų stadija tokia, kad pirmadienį, tai yra šiandien, hcg darausi. Vakar bandžiau paprastą šlapimo testą ir nieko neparodė. Tai neturiu vilčių ir hcg gerų rezultatų. Na bet vistiek reikia pasidaryti. Viskas, kaip ir visuomet, ėjosi puikiai iki galutinio rezultato... Ir gleivinė puiki ir blastutė aukščiausios rūšies ir nieko ... Labai norėčiau prisijungti visus būrelius su laiminga pabaiga, bet nežinau, kaip jos sulaukti.
Kas dėl donorės parinkimo, tai kaip ir kitose klinikose, daromi visi tyrimai, kad įvertint bendrą būklę, gyvenimo būdą, genetinius faktorius. Kaip atrenkami donorai yra rašoma ir klinikos tinklapyje. Jeigu dėl kalbos barjero kas nors neaišku ir jeigu galiu kuo nors padėti, tikrai klausk. Tikrai visada atsakysiu.
QUOTE(Rudojji @ 2018 09 21, 22:37)
<p>Mariana2, kokioj stadijoj esat pas Fodina? pasidalinkit ka gyd pasakojo apie donorės parinkimą? (nekalbu vien tik apie išorės faktorių)? Man rūpi tas klausimas, tik žiauriai sunku su gyd išsamiau pasikalbėti dėl to kalbos barjero
Beje, aš vėl esu po FET ir laukime. pirmadienį hcg
kaip visuomet tikiuos geriausio. Labai laukiu kol prisijungsi į F būrelį ir tikiuos su laiminga pabaiga
</p>
Papildyta:
Dar norėjau paklausti, ar kokių nors pakeitimų protokole buvo ir jei buvo, tai kokie. Apskritai koks protokolas buvo ir kiek kainavo FET?
QUOTE(Rudojji @ 2018 09 21, 22:37)
<p>Mariana2, kokioj stadijoj esat pas Fodina? pasidalinkit ka gyd pasakojo apie donorės parinkimą? (nekalbu vien tik apie išorės faktorių)? Man rūpi tas klausimas, tik žiauriai sunku su gyd išsamiau pasikalbėti dėl to kalbos barjero
Beje, aš vėl esu po FET ir laukime. pirmadienį hcg
kaip visuomet tikiuos geriausio. Labai laukiu kol prisijungsi į F būrelį ir tikiuos su laiminga pabaiga
</p>