Įkraunama...
Įkraunama...

IVF su kiaušialąstės donore

Mūsų stadija tokia, kad pirmadienį, tai yra šiandien, hcg darausi. Vakar bandžiau paprastą šlapimo testą ir nieko neparodė. Tai neturiu vilčių ir hcg gerų rezultatų. Na bet vistiek reikia pasidaryti. Viskas, kaip ir visuomet, ėjosi puikiai iki galutinio rezultato... Ir gleivinė puiki ir blastutė aukščiausios rūšies ir nieko ... Labai norėčiau prisijungti visus būrelius su laiminga pabaiga, bet nežinau, kaip jos sulaukti.
Kas dėl donorės parinkimo, tai kaip ir kitose klinikose, daromi visi tyrimai, kad įvertint bendrą būklę, gyvenimo būdą, genetinius faktorius. Kaip atrenkami donorai yra rašoma ir klinikos tinklapyje. Jeigu dėl kalbos barjero kas nors neaišku ir jeigu galiu kuo nors padėti, tikrai klausk. Tikrai visada atsakysiu.

QUOTE(Rudojji @ 2018 09 21, 22:37)
<p>Mariana2, kokioj stadijoj esat pas Fodina? pasidalinkit ka gyd pasakojo apie donorės parinkimą? (nekalbu vien tik apie išorės faktorių)? Man rūpi tas klausimas, tik žiauriai sunku su gyd išsamiau pasikalbėti dėl to kalbos barjero verysad.gif Beje, aš vėl esu po FET ir laukime. pirmadienį hcg smile.gif kaip visuomet tikiuos geriausio. Labai laukiu kol prisijungsi į F būrelį ir tikiuos su laiminga pabaiga smile.gif
</p>

Papildyta:
Dar norėjau paklausti, ar kokių nors pakeitimų protokole buvo ir jei buvo, tai kokie. Apskritai koks protokolas buvo ir kiek kainavo FET?
QUOTE(Rudojji @ 2018 09 21, 22:37)
<p>Mariana2, kokioj stadijoj esat pas Fodina? pasidalinkit ka gyd pasakojo apie donorės parinkimą? (nekalbu vien tik apie išorės faktorių)? Man rūpi tas klausimas, tik žiauriai sunku su gyd išsamiau pasikalbėti dėl to kalbos barjero verysad.gif Beje, aš vėl esu po FET ir laukime. pirmadienį hcg smile.gif kaip visuomet tikiuos geriausio. Labai laukiu kol prisijungsi į F būrelį ir tikiuos su laiminga pabaiga smile.gif
</p>

Atsakyti
Rezultatas neigiamas. Mums ir vėl nepasisekė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariana2: 24 rugsėjo 2018 - 18:00

O aš tau įpūsiu (nors ir labai nedrąsiai, pati bijodama džiaugtis ) šiek tiek vilties. Mano hcg pirmadienį -  128 , prg - 156 nmol/L. :) :) Protokolas šiek tiek kitoks, kurį nebeiškentus koreguojuos pati, forumo mergaičių dėka). Pirmiausia, gyd vėl norėjo man skirti po 2 kart. / d estrofemą , tai išsireikalavau po 3 (nes gleivinė geriant po 2 transferio dieną buvo tik virš 9 mm, o po 3 virš 11), taip ir buvo šį transferį virš 11,5 mm. Blastuko kokybė buvo 2ab, jam darė hatchingą ir naudojom embryoglue (čia įprastinis FET paketas). bet labai įdomiai F pakomentavo , kai aš truputį nusiminiau kodėl jo skaičiukas tik 2 , tai ji teigė kad dvejetuku jis buvo ryte (o transferis darytas vakare) tad prieš įkeliant embriologe ekrane parodė jau jį besilukštenantį pro padarytą skylutę. Net F veidas mačiau nustebo ir nušvito. Su kraują skystinančiais irgi pasikoregavau, man iš pradžių paskyrė Fraksiparino injekcijas kas antrą dieną, ir jokio aspirino. Tada aš kjai saku gal darom su aspirinu (nes prieš transferį gėriau jo net po 150 per dieną) , tada ji sutiko sako ok, aspirinas kasdien. Tada aš su merginomis pasitarus , nutariau aspirino ("Hjertamagnyl") gerti po pusę t.y. 0,75 mg / d. ir Fraksipariną leistis KASDIEN (nes viena narė aiškino kad Lt gyd teigė , kad vaisto veikimas yra 24 val. o leidžiantis kasnatrą dieną gaunasi nenormalūs kraujo krešumo šuoliai), todėl dėl šio argumento ir dar dėl to kad prg krešina kraują ir pas mane yra geno mutacija aš leidžiuosi kasdien. Tai va, kaip matai pati pasiryžau daryti eksperimentus, nes visvien tik mes pačios esam įsigilinusios į savo organizmus. Nors pabaigsiu tradiciškai, jog viskas Dievo valioje. :) šiandien drebu, kad Hcg būtų padvigubėjęs. dar ir kraujo krešumus pasidariau. Ir su didžiule viltimi , vyliuosi ir meldžiuosi, jog šis kartas būtų TAS stebuklingas :) 

O tu neliūdėk, išsiverk ir judėk pirmyn. Kiek dar turit snaigučių? ar kokius nors imuninio suderinamumo tyrimus su tavo donore tyrė? ka žinojai apie donorę išvis? ir koks buvo tavo protokolas? 

Atsakyti

Mariana2, dar pamiršau paklaust kokia tiksliai buvo įkelto blastuko kokybė? o visų kitų? man FET kainavo vien transferio dieną 1032 e. (papildomai dasidėjo lašelinės, kraujo tyrimai ir prg kelias 3 dežutes pirkau pas juos, nes Lt su jais ilga ceremonija). bet pats ciklo paruošimas su echo, vizitais ir visokiais medžiagų apykaitą greitinančiais vaistais dar iš pūtė kainą iki kokių 400 e. 

Atsakyti

Rezultatas neigiamas. Mums ir vėl nepasisekė.

Kelintad jusu bandynas pas F? 

Atsakyti

O aš tau įpūsiu (nors ir labai nedrąsiai, pati bijodama džiaugtis ) šiek tiek vilties. Mano hcg pirmadienį -  128 , prg - 156 nmol/L. :) :) Protokolas šiek tiek kitoks, kurį nebeiškentus koreguojuos pati, forumo mergaičių dėka). Pirmiausia, gyd vėl norėjo man skirti po 2 kart. / d estrofemą , tai išsireikalavau po 3 (nes gleivinė geriant po 2 transferio dieną buvo tik virš 9 mm, o po 3 virš 11), taip ir buvo šį transferį virš 11,5 mm. Blastuko kokybė buvo 2ab, jam darė hatchingą ir naudojom embryoglue (čia įprastinis FET paketas). bet labai įdomiai F pakomentavo , kai aš truputį nusiminiau kodėl jo skaičiukas tik 2 , tai ji teigė kad dvejetuku jis buvo ryte (o transferis darytas vakare) tad prieš įkeliant embriologe ekrane parodė jau jį besilukštenantį pro padarytą skylutę. Net F veidas mačiau nustebo ir nušvito. Su kraują skystinančiais irgi pasikoregavau, man iš pradžių paskyrė Fraksiparino injekcijas kas antrą dieną, ir jokio aspirino. Tada aš kjai saku gal darom su aspirinu (nes prieš transferį gėriau jo net po 150 per dieną) , tada ji sutiko sako ok, aspirinas kasdien. Tada aš su merginomis pasitarus , nutariau aspirino ("Hjertamagnyl") gerti po pusę t.y. 0,75 mg / d. ir Fraksipariną leistis KASDIEN (nes viena narė aiškino kad Lt gyd teigė , kad vaisto veikimas yra 24 val. o leidžiantis kasnatrą dieną gaunasi nenormalūs kraujo krešumo šuoliai), todėl dėl šio argumento ir dar dėl to kad prg krešina kraują ir pas mane yra geno mutacija aš leidžiuosi kasdien. Tai va, kaip matai pati pasiryžau daryti eksperimentus, nes visvien tik mes pačios esam įsigilinusios į savo organizmus. Nors pabaigsiu tradiciškai, jog viskas Dievo valioje. :) šiandien drebu, kad Hcg būtų padvigubėjęs. dar ir kraujo krešumus pasidariau. Ir su didžiule viltimi , vyliuosi ir meldžiuosi, jog šis kartas būtų TAS stebuklingas :)

O tu neliūdėk, išsiverk ir judėk pirmyn. Kiek dar turit snaigučių? ar kokius nors imuninio suderinamumo tyrimus su tavo donore tyrė? ka žinojai apie donorę išvis? ir koks buvo tavo protokolas? 

Sveikinu, cia antras bandymas tavo pas F? 

Su aspirinu zinok man jelena liepe po 5d nutraukt fraxiparina, bet as nenutraukiau ir leidausi kiekviena diena... 

Mano net LT ginekologe buvo sakiusi, kad aspirina skiria visom , nes jis nieko blogiau tikrai nepadarys.

O mums blastuko net nesiule pradurti padarant ta skylute. 

Jus kaip 11 tukst sumokeja ir dar moketi uz ikelima, kosmosas gaunasi.  

Aisku svarbiausia, kad pavyko. Sveikinu ir aukit dabar  :nestuke

Atsakyti

Trečias. Pirmas, šviežias pabėgo 6 sav. antras FET  nekibo. O dabar labai labai bijau prisisvajot , tai sėdžiu ausis suglaudus ir laukiu :)

Atsakyti
QUOTE(Onnellisuus @ 2018 09 21, 09:18)
<p>Tai palyginus kainas , atsiliepimus, kas ieina i paketa ir garantija kijavas lenkia visas klinikas kaip ir ivf ryga. Nez ten 1 bandymas 6700eur + vaistai , pabraizymas ir kitas ko reikia tai ji pasidaro jau 8000 beveik, antras kartas moki uz perkelimus ir vel visa kita. Ivf rygos superine gydytoja, bet bandant du kartus ir neturint rezultato sumokejus didelius pinigus norisi garantijos kitiems, bet ir maziausios.</p>

mano drauge bande ukrainoj, verke, kad neklause vyro, kai tas priestaravo.

Susidare ispudi, kad yra apgaudinejama , sake, kad tokio jovalo dar niekur nemate- gydytojam nusispjaut, kokie tyrimu rezultatu ( net nepaprase atvaziavus), aplaidumas baisus ( sutarty viena suma skaiciais, kita- zodziais), aplamai, sake tokia apsileidus salis, kad ir technologijos turbot prastos.

kaina isaugo labai eigoj, tai ta priskaiciavo, tai ana ( nors ko is slavu tiketis).
Zodziu, spjaudesi.

na ir nepavyko , aisku...

nors ir man nepavyko cekijoj..bet tvarka bent jau yra..
Atsakyti

mano drauge bande ukrainoj, verke, kad neklause vyro, kai tas priestaravo.

Susidare ispudi, kad yra apgaudinejama , sake, kad tokio jovalo dar niekur nemate- gydytojam nusispjaut, kokie tyrimu rezultatu ( net nepaprase atvaziavus), aplaidumas baisus ( sutarty viena suma skaiciais, kita- zodziais), aplamai, sake tokia apsileidus salis, kad ir technologijos turbot prastos.

kaina isaugo labai eigoj, tai ta priskaiciavo, tai ana ( nors ko is slavu tiketis).
Zodziu, spjaudesi.

nors ir man nepavyko cekijoj..bet tvarka bent jau yra..

Kokioj klinikoj jie daresi? 

Na mums ta klinika atsiunte laiska kur jiems nusiusti reikia n tyrimu rezultatu nes kitaip nei purmyn nei atgal judeti negali. 

Tada susaukia komisija, jie apsvarsto. Atskrendi i kijeva, 1d nuo ryto iki vakaro uztrunka pas juos  visos apziuros ir pan tada paaiskina kokia tikimybe, ar realu ir pan. 

Greit niekas nevyksta. 

Aisku tu kliniku yra visokiu. As dabar daug kur siuntinejah laiskus tai kitur tikrai aprasymai kas ieina i ta kaina tai prisideda dar papildomu sumu. 

Nuo kijevo klinikos apie kuria mes svarstom as maciau daug geru atsiliepimu ir rekomensaciju. Tik pirmiau reikia nuvykt i pirma konsultacija, kad zinociau ar tinka man tas gydytojas

Atsakyti

Trečias. Pirmas, šviežias pabėgo 6 sav. antras FET  nekibo. O dabar labai labai bijau prisisvajot , tai sėdžiu ausis suglaudus ir laukiu :)

Pamenu,kad pabego pirmas. Del to ir sakau, kad sitas antras. Nes fet buvau skaicius, kad nepavyko. 

Sitas tikrai manau liks. 

Gal skaiciavot bendroja sumoje kiek jums su viskuo kainavo? 

As nelabau suprantu ju to paketo aprasymo ir pateikimo. Kiek pamenu mokejot 11 tukst. Kiek jie sake, kad garantuoja su donoru blastuku ? (kol dar nebuvot pasirinke donoro ir neispunktave kiausialasciu) 

Atsakyti
QUOTE(Onnellisuus @ 2018 09 26, 13:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ausra7777" data-cid="72214432" data-time="1537958488"><div><p>mano drauge bande ukrainoj, verke, kad neklause vyro, kai tas priestaravo.

Zodziu, spjaudesi.

nors ir man nepavyko cekijoj..bet tvarka bent jau yra..</p></div></blockquote><p>Kokioj klinikoj jie daresi? </p><p>Na mums ta klinika atsiunte laiska kur jiems nusiusti reikia n tyrimu rezultatu nes kitaip nei purmyn nei atgal judeti negali. </p><p>Tada susaukia komisija, jie apsvarsto. Atskrendi i kijeva, 1d nuo ryto iki vakaro uztrunka pas juos  visos apziuros ir pan tada paaiskina kokia tikimybe, ar realu ir pan. </p><p>Greit niekas nevyksta. </p><p>Aisku tu kliniku yra visokiu. As dabar daug kur siuntinejah laiskus tai kitur tikrai aprasymai kas ieina i ta kaina tai prisideda dar papildomu sumu. </p><p>Nuo kijevo klinikos apie kuria mes svarstom as maciau daug geru atsiliepimu ir rekomensaciju. Tik pirmiau reikia nuvykt i pirma konsultacija, kad zinociau ar tinka man tas gydytojas</p>

na zinot, pradzia visada grazi. o del tyrimu, kol sutarties nebuvo, irgi reikalavo labai daug, o pries ikelima " pamirso". o laiskuose irgi viskas grazu, bet nuo to technologijos nepajauneja mirksiukas.gif ir sekmes rodikliai buvo nerealus, klausimas, tokioj korupcinej saly, kas ir kaip tuos rodiklius nustato??? biggrin.gif

as nebuvau, tai diskutuot nenoriu, tik sake, visas kijevas, kaip pas mus pries 20 metu. tiketis, kad tokioj saly reprodukcine sritis auksciausiam lygi- naivu. bet cia jau kiekvieno teise rinktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausra7777: 26 rugsėjo 2018 - 12:57

na zinot, pradzia visada grazi. o del tyrimu, kol sutarties nebuvo, irgi reikalavo labai daug, o pries ikelima " pamirso". o laiskuose irgi viskas grazu, bet nuo to technologijos nepajauneja mirksiukas.gifir sekmes rodikliai buvo nerealus, klausimas, tokioj korupcinej saly, kas ir kaip tuos rodiklius nustato??? biggrin.gif

as nebuvau, tai diskutuot nenoriu, tik sake, visas kijevas, kaip pas mus pries 20 metu. tiketis, kad tokioj saly reprodukcine sritis auksciausiam lygi- naivu. bet cia jau kiekvieno teise rinktis.

Tam ir yra sutartys, todel cia jau pacio zmogaus zioplumo klaida jei sutartyje neperskaite kas ieina o kas ne. Mes pakeite esam kliniku todel zinom kas turi buti konkreciai nurodyta. 

Taip pat ir ivf ryga , duoda kainyna, sutarti ir tu pasirasai, jei netinka kazkas sakai, pakeicia, bet nepuoli pasirasineti ant bet ko. Beabejo, kas yra sutartyje to papildomai jie negali reikalauti :) 

Tik idomu kokioje klinikoje jie daresi? Koks tos klinikos pavadinimas? 

Atsakyti