Unicoj mes turėjom dar dvi snaigutes, su jom bandėm, bet nesėkmingai.
Dabar pasiryžom dar vienam bandymui ir galvojam apie IVF Riga. Gal jau mes tiesiog pavargom važinėt, Ryga daug arčiau, o klinikos laboratorija moderni ir klinikos sėmės rodikliai aukšti, panašūs į Čekijos klinikų.
Kai pirmą kartą bandai atrodo, kad galima viską pastumti į šoną, bet kai bandymų jau buvo daugoka... o toliau gyventi kažkaip reikia, tai vertini visus faktorius, atstumą ir galimybę derinti su darbu taip pat.
Ivf ryga man nepatinka nes garantiju jokiu neduoda, kaina didele nors mes pas juos daremes ivf ir fet...
Negalvojat apie Kijavo klinika?
Ten paketas uz 10000 eur, bet viskas i kaina ieina ( isskyrus bilietus, bet ju kaina 20eur pirmyn atgal) apgyvendinimas,maistas, namu tvarkytoja/maisto darytoja,transportas,donoras, visi vaistai jum ir donorui , zodziu viskas, ir 5 bandymai. Jei nepastojat grazina visus pinigus po 5 karto. Ir jei persileisit iki 12sav skaitysis kaip nepavykes.
Taip pat po perkelimo 14d bunat kijave ten jie jus priziuri .
Bet cekijoj i ta kaina jeliones, spgyvendinkmas neiskaiciuoti, + bandymai yra mokami. Man vakar atrase is dvieju kliniku cekijoje. Vieno paketo kaina 6900eur-6700eur Jei darot 3, kartus tada ketvirtas nemokamas. Iskaiciuota mazai kas i ta suma. Tai sudedant tris kartus kad ir po 6700eur + keliones , viezbutis gainaso zymiai brangiau nei ukrainoje. Ir cia atrase klinika Unica ir Praga vakar. O kijave ieina i ta kaina viskas ir jokiu sunu uz kitus bandymus nereikia moket , garantija ta kad nepavykus 4-5 kartam grazina visus pinigus, ko kitur nera. Per tuos 14d neleidzia moteriai tampyktjs, del to yra namu tvarkytoja kuri ir maista daro, priziuri tyrimus, prg is kart jei kas ne taip skiria, o LT bunant po to staigiai reikia daryti...
Tai palyginus kainas , atsiliepimus, kas ieina i paketa ir garantija kijavas lenkia visas klinikas kaip ir ivf ryga. Nez ten 1 bandymas 6700eur + vaistai , pabraizymas ir kitas ko reikia tai ji pasidaro jau 8000 beveik, antras kartas moki uz perkelimus ir vel visa kita. Ivf rygos superine gydytoja, bet bandant du kartus ir neturint rezultato sumokejus didelius pinigus norisi garantijos kitiems, bet ir maziausios.
Kada galvojate pradėti?
Bandymus jie skaito tiek svieziam tiek fet cikle cia jau musu apsisprendimo reikalas, aisku gydytojai pataria.
Mes zinoma noretume likti ivf ryga, nes Fodina susitvarko su mano endometrioze 4st, ko kiti gydytojai nepadarydavo, bet jie kol kas ziuri tik i pinigu puse ir viska apmokestina...
Zinau kad ivf turejas kainuoti mums 3000eur isejo i 7000eur... taip zinau kad ir vienas bandymas su donoru iseitu 8000eur ir tada tiesiog gaila pinigu, laiko o svarbiausia saves kaip susitaikyt su skausmu po nepvykusio. Mes planuotume pavasari, dabar renkames klinika.
O jusu kokie planai? Kada pradesit?
Mariana2, kokioj stadijoj esat pas Fodina? pasidalinkit ka gyd pasakojo apie donorės parinkimą? (nekalbu vien tik apie išorės faktorių)? Man rūpi tas klausimas, tik žiauriai sunku su gyd išsamiau pasikalbėti dėl to kalbos barjero Beje, aš vėl esu po FET ir laukime. pirmadienį hcg kaip visuomet tikiuos geriausio. Labai laukiu kol prisijungsi į F būrelį ir tikiuos su laiminga pabaiga