Kokiu atveju siulome kiausialastes donoryste? Ar lt gydytojai tai pasiulo?
Siulo kai mažas amh ir nemato foliu. Ar lt siulo nežinau.
Sveikos. Jungiuosi ir aš į jūsų ratą. Trumpai pristatysiu savo istoriją. Man 36 m. ankstyvas rezervo išsekimas diagnozuotas kai buvo 30 m. stimuliacijos metu, kurią reikėjo nutraukti. Todėl pernai atsidūrėme klinikoje Ivf Riga bandymui su donore. Viskas įvyko labai greit , man nespėjus net mirktelt per mėnesį buvau ištirta, surasta donorė, sureguliuoti mūsų ciklai. Finale gavome 9 blastukus. Man įkėlė 3ba kokybės. Užkibo, vystėsi, augo, džiaugėmės, bet 6-ą sav netikėtai persileidau. Šiuo metu vėl esu FET kelyje. nuo šios sav galo laukiu mm ir pradėsim gleivinės auginimą. Beje praeitas mano planas atrodė taip: estrofem 3 k/ d. penkios dienos iki transferio "utrogest" 200 / 3 k. Prednizol 2 tab. vakarais. po transferio viskas tas pats tik dar Fraksiparin leidžiami į pilvą. Labai norėčiau, kad visos pasidalintumėte savo patirtimi kaip atrodė jūsų transferio planas. Man truputį neramu dėl plonokos gleivinės anąkart transferio dieną buvo biškį virš 9. Ir ką gyd jums sako pagal ką tiksliai nustato įkėlimo dieną ?
Klinikoj Ivf Riga. Jau buvau pas gyd echo žiūrėt kaip gleivinė auga ir visa kita. Tai likau labai patenkinta - gleivinė 12 c.d. buvo virš 11 mm (vartoju Estrofem 3 k. per d. ). Man transferis bus 20 c.d. nes mano ciklas net su vaistais būna trumpesnis. Naudosim kompleksą : frozen embryo transfer + assisted hatchning + EmbryoGlue. Ir oi kaip lauksim savo stebuklo