Jau tolstu ir nuo donorinių, ir pradedu galvoti apie Usonienę, dėl imsi procedūros, tokios nebandžiau
Belieka palinket daug daug sveikatos...
Sveikos visos! Jau kelintas mėnuo aš ištikima Jūsų skaitytoja. Manau, kai prasidės visos procedūros , dalinsiuos patirtimi ir aš. Jūs net neįsivaizduojat kokie svarbūs Jūsų pokalbiai tokioms kaip aš - neapsisprendžiančioms, nusivylusioms. Bet dabar jau viskas aišku, nusprendėm darytis DE IVF Čekijoje. Tik niekaip neapsisprendžiam UNICOJ(Brno) ar Zline. Unika46, mane labai įkvepia Jūsų istorija, tik kodėl darėtės ne Zline (gal Jūsų argumentai padės mums:) Iš anksto dėkoju visoms pasisakiusioms dėl Zlino ar Unicos.
Ačiū už atsakymą, jau vieną pliusą Unicos naudai turiu:) Parašiau į abi, skiriasi ir tyrimai prieš procedūrą. Na man gal labiau ši patiko , tik vis abejoju dėl kalbos. Nekalbu laisvai. šiaip ne taip susikalbu, gal kaip nors išsiaiškinsim:) . Beje, jei ne paslaptis , kiek Jums visa procedūra kainavo?
Laba, apie tyrimus: kadangi rašiau į Zliną rusiškai, o į Unicą angliškai, o nesu nei tos nei tos kalbos gera žinovė, tai sėdau verstis, susisisteminau tyrimų reikalavimus ir paaiškėjo, kad beveik tie patys tyrimai (tik kitais pavadinimais - hepatitai B,C, TSH, prolaktinas, ŽIV, sifilis). Skirtumas toks, kad Zline prašo histeroskopijos (rodos taip vadinasi), trombofilinių mutacijų analizės (jei gerai išsiverčiau) ir fT4. O Unicoj gimdos ir kiaušidžių ultragarsinio tyrimo. Reikės dar pastudijuot Reprofito reikalaujamus tyrimus (parašiau ir ten). Tik apie kainas tai nesuprantu. Atsiuntė berods du lapus su kainom, o tai kiek suma sumarum ir neaišku (gal reiks paklaust ir paklausiu kiek ilgai laukt, nes planuojam važiuot liepos mėnesį).
Sveikos, esu naujoke tai svarstau visokius variantus nes finansines galimybes neleis n kartų darytis procedūrų. Problema tame kad paraktiškai nebeturiu rezervo, tad apie pabandymą Rygoje,Turkijoje su savomis labai abejoju ar beverta save kankinti , gal tiesiog iš kart badyti su donorės. Klausimas kaip mergaites tvarkotes psichologiškai kai žinote kad šis vaikas na kaip bebutų " ne jūsų", niekada nebus panašus į jus, nei išvaizda nei charakteriu. Jis neturės jūsų DNR. Kad jūs esate kaip surogatine motina kuri isnešioja svetimos moters ir savo vyro vaiką? Man tai neduoda ramybes, jaučiuosi baisiai dėl tokio savo mastymo 😭😢😭