Įkraunama...
Įkraunama...

IVF su kiaušialąstės donore

Sveikos. Noriu pasidalinti savo patirtimi. Daremes DEIVF Zline, viskas pavyko is pirmo karto, bet persileidau. Antras kartas pavyko sekmingai, dabar miega salia mergyte :) del statistikos - as klausiau ir man aiskino kad vienos klinikos sekminga pastojimo skaiciuoja kai HCG tyrimas teigiamas, kitos klinikos kai iseina embrionai/blastutes. Cekai skaiciuoja teigiamus nestumo testus, todel ten procentai mazesni. Bet kiek tiesos yra tame nezinau. Zlino yra minusas, kad koordinatoriai nelabai isamiai atsakineja el. Pastu ir sudetinga susisiekti, bet nuvykus pas juos, man ten viskas puikiai :) 

Atsakyti

Norėjau paklausti, jei menstruacijų ciklas nereguliarus kaip jie apskaiciuoja datą kada atvykti? Nes man jau liepė rezervuoti datą DE IVF. Zline pagal savaitės dienas viskas atliekama.

Atsakyti
QUOTE(-Meda- @ 2018 01 22, 12:42)
<p>Norėjau paklausti, jei menstruacijų ciklas nereguliarus kaip jie apskaiciuoja datą kada atvykti? Nes man jau liepė rezervuoti datą DE IVF. Zline pagal savaitės dienas viskas atliekama.</p>

nu tai kontraceptikus pagerkit menesi pries vaziuojant mirksiukas.gif bent jau man patare klinika, bet as ir taip geriu del kitu priezasciu
Atsakyti

nu tai kontraceptikus pagerkit menesi pries vaziuojant mirksiukas.gifbent jau man patare klinika, bet as ir taip geriu del kitu priezasciu

Tiesą sakėt, liepė gert kontraceptikus.Aš kiek skaitau apie Zliną, kažkaip daugiau merginų kurioms pavyko su FET antrą kartą atvykus.O ar yra tokių kurioms pavyko pastoti ir išnešioti iš pirmo bandymo su šviežiais embrionais?

Atsakyti

Sveikos merginos. Kovo menesi bus mano antras bandymas. Sikart su snaigutem ir planuojam vykti ne masina, o lektuvu. Gal kuri nors domejotes, kiek dienu po proceduros negalima skristi? 

Atsakyti
QUOTE(Gintare Gn @ 2018 02 01, 22:52)
<p>Sveikos merginos. Kovo menesi bus mano antras bandymas. Sikart su snaigutem ir planuojam vykti ne masina, o lektuvu. Gal kuri nors domejotes, kiek dienu po proceduros negalima skristi? </p>

Man rekomendavo viena diena palaukti,o kita galima skristi,ir tikrai jokiu problemu ,rezultatas jau laksto po musu namus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare Gn @ 2018 02 01, 22:52)
<p>Sveikos merginos. Kovo menesi bus mano antras bandymas. Sikart su snaigutem ir planuojam vykti ne masina, o lektuvu. Gal kuri nors domejotes, kiek dienu po proceduros negalima skristi? </p>

kazkurios ceku klinikos puslapy skaiciau, kad tik po savaites rekomenduoja grizt i normalaus gyvenimo vezes. Tai apie lektuva nesvarstau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrioska: 02 vasario 2018 - 08:21

Ruošiuosi vasarą į Zlin Čekiją dėl DE IVF, paskyrė tik pagrindinius kelis tyrimus,aš noriu maximum "apsidrausti"  ir išsitirti ar neturiu daugiau bėdų, kokius imunologinius ar genetinius tyrimus  kurie gali įtakoti embriono įsitvirtinimą ir išnešiojimą patartumėt pasidaryti?Ačiū jei kas atrašys  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(-Meda- @ 2018 02 02, 10:44)
<p>Ruošiuosi vasarą į Zlin Čekiją dėl DE IVF, paskyrė tik pagrindinius kelis tyrimus,aš noriu maximum "apsidrausti"  ir išsitirti ar neturiu daugiau bėdų, kokius imunologinius ar genetinius tyrimus  kurie gali įtakoti embriono įsitvirtinimą ir išnešiojimą patartumėt pasidaryti?Ačiū jei kas atrašys  4u.gif​ </p>

Butinai issitirk vit.D ,genetiniu manau nereikia nes bus DEIVF,o del imununiu turi kreiptis i Karpenko,ji zinos koiu tyrimu reikia.
Atsakyti

Parduodu crinone, rasykit i a.z.

Atsakyti

Sveikos, likimo draugės :4u:​  Norėjau paklausti ar ėjot pas paprastą ar trečio lygio ginekologą Lietuvoje dėl tyrimų, gimdos gleivinės matavimo ir kt dalykų  prieš vykstant DE IVF? Gal žinot gerą ginekologą(-ę) Kaune? 

Atsakyti

Sveika. Kai vykome antra karta skridome kita diena po FET ir viskas puikiai. Skrydis itakos neturejo :) mums netgi po pietu idejo blastute, o jau kitos dienos vakare buvome Vilniuje

Atsakyti