Matau senoji mūsų temelė baigėsi, jos iniciatorė jau sūpuoja savo princeses
Bandau sukurti naujus namučius, kuriuose dalinsimės informacija apie pagalbinį apvaisinimą su kiaušialąstės donore.
DEIVF Lietuvoje neatliekamas, pagalbos reikėtų kreiptis į Latvijos, Lenkijos, Čekijos, Graikijos, Ukrainos, Ispanijos klinikas. Aišku procedūra atliekama ir kitose šalyse, bet čia populiariausios kryptys
Tikiuosi šiemetiniai namučiai bis labai vaisingi
Kaip Jums merginos sekasi ? Gal yra planuojančių ar jau laukiančių
Classique, kada jusu startas? ir kur? Nebepamenu:$
Aš jau po biški budinuosi iš letargo miego
o Sveika, PEPE
net nežinau kaip prisistatyt, vis anksčiau pabendraudavom, na dažniau per AŽ
Pelargonija, kaip tau sekasi ? Jau gal kokią kliniką išsirinkai ?
Aš pati jau laukiu eilės. ech kaip nesinori čia viešintis, bet vardan kitų, kad visi gautų info atrodo jei pasiskelbsiu tai ir nepasiseks Tad kol kas labai čia nepasakosiu, jei kam įdomu, ar reikia kokios info kreipkitės per AŽ
Kai pavyks šauksiu garsiai
net nežinau kaip prisistatyt, vis anksčiau pabendraudavom, na dažniau per AŽ
Pelargonija, kaip tau sekasi ? Jau gal kokią kliniką išsirinkai ?
Aš pati jau laukiu eilės. ech kaip nesinori čia viešintis, bet vardan kitų, kad visi gautų info atrodo jei pasiskelbsiu tai ir nepasiseks Tad kol kas labai čia nepasakosiu, jei kam įdomu, ar reikia kokios info kreipkitės per AŽ
Kai pavyks šauksiu garsiai
kuo didziausios sekmes classique. Oi lauksim dziugiu ziniu;-)
Palergonija, lietargo miegas butinas, kad jegas sukaupti dideliem zygiam;-)
Palergonija, lietargo miegas butinas, kad jegas sukaupti dideliem zygiam;-)
Man kai prasidėjo juoda juosta nuo Kalėdų, tai ir tęsiasi... Bet nutariau, kad gana užsiimti savęs gailėjimu, reikia kažko imtis.
Galvojam apie EGV Latvijoj. Vėl užsiregistravau pas visus gydytojus, oi kaip man jie nusibodo bet negalima bandyti "na ura"...
Galvojam apie EGV Latvijoj. Vėl užsiregistravau pas visus gydytojus, oi kaip man jie nusibodo bet negalima bandyti "na ura"...
QUOTE(Pelargonija @ 2014 06 17, 10:47)
Man kai prasidėjo juoda juosta nuo Kalėdų, tai ir tęsiasi... Bet nutariau, kad gana užsiimti savęs gailėjimu, reikia kažko imtis.
ach, žinau kaip sunku būna, reikia pereiti ir tokį etapą, kad galėtum eiti toliau išmintingesnė imk balioną ir negailėk savęs man tokiu labai padeda dienoraščio rašymas, kartais berašant suprati tokių dalykų... kad kas anksčiau buvo negatyvas, pradedi įžvelgti ir pozityvo arba jau tikrai nėra taip blogai .
Aš šitai procedūrai brendau kokius 3 metus, nesakau kad esu subrendusi iki galo bet jaučiu, kad galiu eiti toliau, nebėra vidinių prieštaravimų, savęs gailėjimo.
O dėl tyrimų, tikrai manau reikia išsitirti, nors man kaip ir paranoja buvo, o gal tą dar aną išsitirti, sėdi forumuose ir nuolat ieškau info... O kuo giliau iš mišką - tuo baisiau. Tad db metu šį "pomėgį" Noriu būti rami prieš IVF ir laukti savo stebuklo
Tai pirmyn, laikysiu kumštukus
QUOTE(Pelargonija @ 2014 06 17, 16:20)
Tai pirmyn, laikysiu kumštukus
ačiū , lauksiu ir aš tavo starto kad galėčiau kumščius laikyti
QUOTE(Classique @ 2014 06 17, 15:38)
ačiū , lauksiu ir aš tavo starto kad galėčiau kumščius laikyti
QUOTE(Pelargonija @ 2014 06 17, 23:49)
p
Pirmyn Palergonija ir Qlassique. Sekmes dideliausios.
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2014 07 05, 23:25)
spausim kumscius uz merginu sekme
kaip pati pepe laikais? kaip maziukai