Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka 2014m.

QUOTE(Ciklomena @ 2014 10 17, 12:43)
Kadangi planuojam sturmuoti Maljorka, marsrutai beveik sudelioti, tai iskilo klausimas del perlu. Ar verta, ar pirkot, kaip kokybe, isigijimo vietos
Zinau viena, gal buvote kas?

http://www.majorica.com/en/

Buvau, pirkau, labai patenkinta smile.gif Būtent Majoricoj buvom Monacore, kokybė puiki, bet ir kainos... doh.gif Yra internetinė parduotuvė, bet aišku čia asortimentas mažesnis. Kitose vietose nesidairiau, Palmoje buvo šių parduotuvių, bet mes važiavom specialiai į fabriką.
Atsakyti
Kainas matau, taciau domina kokybe. Jei preke kokybiska galima ir pasitaupyt pirkinukui. Mes ir planuojam uzvykt i fabrika. Ar ten kaip Turkijoje galima deretis, ar jau fiksuota kaina. Skaiciau, kad ketvirtadieniais vyksta ispardavimai ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2014 10 17, 15:58)
Kainas matau, taciau domina kokybe. Jei preke kokybiska galima ir pasitaupyt pirkinukui. Mes ir planuojam uzvykt i  fabrika. Ar ten kaip Turkijoje galima deretis, ar jau fiksuota kaina. Skaiciau, kad ketvirtadieniais vyksta ispardavimai ar tiesa?

Na man kokybė tikrai aukšta, gaminiai su sidabru brangesni, aš prie kokybės negaliu prisikabinti. Esu pirkusi prieš 17 metų, kai buvau Maljorkoje, tai buvo paauksuoti, tai kai kurios detalės patamsėjo, bet pačių perlų kokybė nepakito.
Dėl kokybės tai toks aspektas, kai žinai , kad jie vis tiek ne tikri, bet užtai kaip gražiai atrodo ir blizga, o beje, tikri perlai to blizgesio neturi schmoll.gif
Derėtis negalima, kaina fiksuota, dėl išpardavimų 4-niais nežinau, bet buvo daug ale tokių akcijų- pasiūlymų kai kuriems gaminiams, pvz du daiktai parduodami pigiau nei abu pirktum atskirai arba nukainavimai 30,40,50 %.
Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2014 10 15, 08:34)
Vaikučių dar neturime, tai dviese smile.gif Mes užsisakėme transferį, nes pagalvojau, kad naktį, pavargus mažiausiai norėsis sukti galvą dėl autobusų, taksi ir panašių dalykųsmile.gif

Dėl oro, tikiuosi, kad dabartinės prognozės kardinaliai nesikeis ir lietaus nebus rolleyes.gif Planuojame daugiausia keliauti, ta karštis nebūtinas, bet va lietaus tai nesinorėtų unsure.gif

Na dėl orų, tai šiuo metu Maljorkoje sakyčiau netgi labai karšta blink.gif , apie 30 laipsniu (ir daugelyje puslapiu tai rodo, per zinias ta pati ivardijo), kas nelabai budinga tokiam metui. Kai mes busim kiek atves. Na gal ir gerai, nes kai labai karsta ir ne kas. Nors lietaus daug irgi nesinoretu. biggrin.gif Na ka gausim, ta gausim. Loterija tokiu metu. smile.gif

Kurioje salos puseje apsistosit?

Kazkas klause del maljorkietisku perlu. Esu pakabuti pirkusi (dideli Maljorkos perla smile.gif ), tai kol kas kokybe tikrai nesiskundziu. Beje pirkau as ji Gran Kanarijoje, ne Maljorkoje. mirksiukas.gif
Sertifikatas prikabintas, kad perlas is Maljorkos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 18 spalio 2014 - 23:06
QUOTE(korespond @ 2014 10 05, 15:14)
Man jos visai skirtingos salos, Palmos senamiestyje gal ir galima šiek tiek  įžvelgti Rodo senamiesčio atspindžių, bet ispanai tai ne graikai.. Buvau Maljorkoje du kartus, bet Rodas paliko gilesnius įspūdžius, jis labiau autentiškas ir pati sala mielesnė širdžiai. Bet iš tikro yra labai sunku lyginti, juk kiekviena sala savaip graži ir savo skirtumais patraukli.

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2014 10 05, 16:51)
aš irgi buvus Rode, bet man Maljorka labiau patiko - pati sala žalesnė žymiai, tiek daug žalumos turbūt nei vienoj Graikijos saloj nėra (aš buvau kretoj, rode ir corfu, tai jose tikrai mažiau žalia).
maljorkoj alcudijos senamiestis - tobulas, nepalyginsi su palma, kur daugybe parduotuviu, o ten - gatvelės gatvelytės, na kaip ir sollero, dea miestukuose..

QUOTE(korespond @ 2014 10 05, 18:06)
Aš buvai Rode balandį,  tai jis buvo toks žalias ir žydintis,  kad nesulginisi su Maljorka kai teko būti rugpjūtį ar šiemet rugsėjį. Aš Palmoje į parduotuves nesižvalgiau, apžiūrinėjau miestą bendrai,  architektūrą ir pan. Patiko,  bet Rodas(senamiestis) tai tiesiog apžavėjo, tiesiog nesinorėjo išeiti, bet buvo labai karšta ir vaikai pradėjo zysti. Bet šiaip kad ir kokie gražūs miestai, mes daugiau laiko skiriam gamtos apžiūrėjimui ir tyrinėjimui  smile.gif

Kaip tik planuojames birzelio men atostogas ir gavom pasiulymus I Roda, Costa Dorada ir Maljorka. Visa vakara su vyru ziurim ir negalim apsisprest doh.gif pagal prognozes tai silciau turetu buti Rode,vidurkis apie 24 kai Ispanijoje 21 , bet kaip daznai buna-ilgalaikes prognozes neatitinka realybes. As noreciau grynai pailsejimui ramiu atostogu, prie juros ar baseino, su vakariniais ilgais pasivaiksciojimais kokia promenada na ir apylinkiu lengvu apziurejimu viesojo transporto pagalba. Ar tinkama Maljorka mano tokiems norams? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 10 31, 20:56)
Kaip tik planuojames birzelio men atostogas ir gavom pasiulymus I Roda, Costa Dorada ir Maljorka. Visa vakara su vyru ziurim ir negalim apsisprest  doh.gif pagal prognozes tai silciau turetu buti Rode,vidurkis apie 24 kai Ispanijoje 21 , bet kaip daznai buna-ilgalaikes prognozes neatitinka realybes. As noreciau grynai pailsejimui ramiu atostogu, prie juros ar baseino, su vakariniais ilgais pasivaiksciojimais kokia promenada na ir apylinkiu lengvu apziurejimu viesojo transporto pagalba. Ar tinkama Maljorka mano tokiems norams?  smile.gif

labai tinkama
Atsakyti
QUOTE(DzonisJA @ 2014 10 31, 23:08)
labai tinkama

4u.gif

Ar teko kam apsistoti sitam viesbutyje? Flamboyan caribe
Ieskojau per SM paieska, bet nieko neradau, o booking.com atsiliepimai ir ivertinimas nelabai verti 4* g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 10 31, 21:56)
Kaip tik planuojames birzelio men atostogas ir gavom pasiulymus I Roda, Costa Dorada ir Maljorka. Visa vakara su vyru ziurim ir negalim apsisprest  doh.gif pagal prognozes tai silciau turetu buti Rode,vidurkis apie 24 kai Ispanijoje 21 , bet kaip daznai buna-ilgalaikes prognozes neatitinka realybes. As noreciau grynai pailsejimui ramiu atostogu, prie juros ar baseino, su vakariniais ilgais pasivaiksciojimais kokia promenada na ir apylinkiu lengvu apziurejimu viesojo transporto pagalba. Ar tinkama Maljorka mano tokiems norams?  smile.gif

Labai tinkama, tik pasirinkit miesteli kur galesit ramiai pailseti. Nesirinkit Magalufo ir Arenalio, nebent norit praleisti atostogas su tuntais girtu ir pusnuogiu paaugliu, svencianciu bernvakarius. schmoll.gif .O papludimiai Maljorkoje labai geri, smeleti
( smeliukas atveztas is Afrikos), sala palyginus su Rodu daug zalesne, daugiau ivairiu augalu, del to gamta grazesne.O birzelio menesi manau kad silumos turetu uztekti ir Maljorkoje ir Rode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(onsa @ 2014 11 02, 15:09)
Labai tinkama, tik pasirinkit miesteli kur galesit ramiai pailseti. Nesirinkit Magalufo ir Arenalio, nebent norit praleisti atostogas su tuntais girtu ir pusnuogiu paaugliu, svencianciu bernvakarius. schmoll.gif .O papludimiai Maljorkoje labai geri, smeleti
( smeliukas atveztas is Afrikos), sala palyginus su Rodu daug zalesne, daugiau ivairiu augalu, del to gamta grazesne.O birzelio menesi manau kad silumos  turetu uztekti ir Maljorkoje ir Rode smile.gif

Taip, jau paskaiciau, kad Magalufe labai triuksminga ir daug jaunimo...mums agenturoje pasiule 3 viesbucius Maljorkoje, likusius 2 atmetem is karto, nes toloka iki ju vaziuoti is oro uosto(netoli Alkudijos). Zemyne tai normalu, bet saloje noretusi arciau kazkaip...Jeigu apsistotume ties Maljorka, galbut daugiau pasirinkimo turetume, o cia kai bendrai krypti rinkomes, tai gavom po 3 i kiekviena vieta smile.gif Pamate kainas Ispanijoje is karto atmetem Roda, beto pernai buvom Kipro graikiskoje dalyje, tai gal noretusi kazko kito..beliko tik nuspresti ar Maljorka ir zemynine Ispanijos dalis smile.gif

Aciu labai uz komentara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 10 31, 21:56)

Tinkama, tik reikia pasirinkti tinkamą kurortą. Tingioms atostogoms labiau Turkija smile.gif , salos tokios gražios, kad gaila atvažiavus nepamatyti jų grožio. Dėl viešo transporto kiek teko forume užmatyt jis Maljorkoje išvystytas, bet man neteko juo naudotis, tai negaliu patart.
Atsakyti
Laba smile.gif

Na jau kelios dieneles kaip ir mes grizom su seima is Maljorkos, po vasaros pratesimo smile.gif.
Na ka galiu pasakyti, kaip spalio pabaigai Maljorkoje orai buvo puikus, nedidelis vejuotumas, keleta dienu net plius 29 gavom, tad tomis dienomis tikrai karsta buvo. Siaip temperaturos amplitude svyravo nuo 23 iki 29 laipsniu silumos. Vakarai silti nuo 18 iki 21 laipsnio. Vanduo mazdaug +23 laipsniai. Jau berods treti metai is eiles kaip spalio menuo Maljorkoje tikrai pasizymi geru oru, nors siaip traktuojamas kaip audru menuo.
Pirmas kokias keturias-penkias dienas debesu praktiskai visai nebuvo, veliau atsirado daugiau debesuotumo, tai kaip tikrai gera lietuviska vasara sakyciau. Sestadieni palikom + 25 laipsnius. Kiek dabar ziurejau, temperatura jau krenta. Lietus per 11 dienu uzejes buvo tik viena diena, vienam kartui, trumpa liutis kokiai 1 val. ar 1.5 val. Visai tai nesutrukde, nes praguleje puse dienos pleze veliau nutarem link urvu patraukti, tad tuo metu kai urvuose sedejom ir palijo.
Daug salu esam aplanke, kai kas panasu, juk gamta daugelyje vietu, saliu atkartoja panasius peizasus, taciau Maljorka tikrai pasizymi nuostabiais kalnais, smaragdines spalvos vandeniu, nuostabiais plezais. bigsmile.gif Patys irgi gyvenom labai graziam gamtos kampelyje, labiau pietineje salos dalyje. mirksiukas.gif Kai kuriais momentais bandziau lygintis matomus vaizdus: mums daug panasumu buvo su Kroatija, Kreta ir dar Kipru. mirksiukas.gif

Su auto nuoma irgi viskas sklandziai, net geriau nei tikejomes. bigsmile.gif Gavom upgrada (geresnes klases auto), vietoj benzininio dezelini varianta. Tad viskas tikrai gerai. Jokiu depozitu kreditineje isaldyti nereikejo. Rezervavom Renault Clio (C klase), gavom is D klases apynauji dizelini VW Golf, talpus masiniukas mums su dviem mazas vaikais tikrai patiko, po kalnus duzge kaip bitinas biggrin.gif . Visam nuomos periodui sumokejom su pilnu daudimu ir taikoma Full-Full kuro politika 163 EUR (na sezono ikarstyje manau kaina tikrai butu aukstesne), tad vidurkis parai gavosi apie 16 EUR. Nuvaziavom apie 1200 km. Autonuomos vietine firma - "Click&Rent". Ji yra visai salia oro uosto, oro uoste pasitinka su mikroautobusu, nusiveza i ofisa, atiduoda masiniuka, na veliau ten grazini nuomota auto ir vel nemokamai nuveza i oro uosta. Beje pas juos velyvas masinos paemimas kainuoja tik 25 EUR (tuomet auto jau atvaro i oro uosta), kai kitos nuomos firmos uz velyva masinos pasiemima kai autonuomos firmu ofisai nebedirba (tarkim po 23 val.) ima nuo 35 iki 45 EUR papildoma mokesti.

Autobusu tinklas saloje tikrai gerai isvystytas. Daug kur teko matyti sustojimus, ar tai butu kalnai, didesnis ar mazesnis miestelis. Zinoma, pasirenkant toki keliavimo varianta reik atidziai isanalizuoti marsrutus, ju grafikus, vaziavimu daznuma.

Beje vaikus nuvezem i Palmos akvariuma. Pas delfinus jau nebevaziavom, tikrai prisiziureje vaikai tokiu reginiu, patys pasirinko si karta kitoki varianta. Esam mate tikrai ne viena akvariuma kitur, taciau sis tikrai mums patiko. Netgi sakyciau pakilo i pirma vieta (is tu ka esam mate anksciau, tame tarpe ir Monte Carle (Monake)). Ypac dideli ispudi paliko didelis ir giliausias Europoje 8.5 m gylio akvariumas, su mazdaug 3 m ilgio plaukiojanciais rykliais. Sedi apacioje ant tokiu patiestu ciuziniu ir jautiesi lyg pats nardytum ir butum tuo momentu po vandeniu. Palei stikla praslenka tokis didelis padaras su atkistais dantimis, tad tikrai siurpuliukai nueina. O tu sedi kaip zuikis drasuolis ir jautiesi saugus, nes tave skiria nuo to plesruno stiklas. tongue.gif
Na kas tokio pobudzio vietoje lankytusi pirma karta, tikrai rekomenduoju. mirksiukas.gif Ispudis gali buti dar didesnis.

Na jau daug Maljorkos temose pateikta info, taciau jei kas domina klauskit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 04 lapkričio 2014 - 13:14
Sveiki, norėjau pasiteirauti ar kas lankėtės ar kažką girdėjote apie Parc de Natura? Ar vertas dėmesio objektas?
Atsakyti