Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka 2014m.

QUOTE(jii @ 2014 08 06, 23:32)
Beja o kai rezervavot masina ir Jusu praso kreditines nr ir kodo? nes raso, jog galima nemokamai atsaukt, tai keista kad praso iskart uzmoket

čia per Doyouspain?
Atsakyti
taip, bandziau per ten rezervuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(jii @ 2014 08 08, 10:12)
taip, bandziau per ten rezervuot  g.gif

Bandėt ar rezervavot? Ten galima iš karto sumokėti arba atvykus, iškrenta dvi lentelės.
Dar Doyouspain siūlo papildomą draudimą, kaži ar apsimoka jį pirkti per juos ar geriau tiesiai iš kompanijos, kur mašiną atsiimi, nes doyouspain papildomas draudimas Gold yra pigesnis, 4eurai dienai, o pvz Recordgo kažkur 7- 8eurai. Gal kas susidūrėt?
Atsakyti
Dar nerezervavau, nes kai paspaudziau uzsakyti tai prase duomenu apie kreditine, del to nutraukiau operacija. Man goldcar rodo uz masina moket 117Eru o uz draudima 119euru.. tai truputi gaila, bet jai 4 eurai butu dienai tai manau gal ir nieko del svo ramybes. Ir dar nesuprantu kai raso kad ieina; Full Insurance: Zero Excess, bet paspauduus book vel siulo draudima. Tai taip iseina, kad cia nepilnai apsaugo ar kaip?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jii: 09 rugpjūčio 2014 - 11:39
Sveiki,

Prisijungiu ir aš prie planuojančių kelionę į Maljorką. Vykstame Spalio 21-28 dienomis (kas dar ieškote pigaus skrydžio, tai tiesioginiai bilietai iš Kauno pirmyn/atgal 400Lt žmogui).

Planuojame apkeliauti salą, bet kiek skaitau, kiek žiūrių tai tam pakanka kokių 4 dienų, o atstumai ten nedideli, tad gal keliavusios ar jau priėmusios sprendimą man patars:
Kaip daryti protingiau ir patogiau - ar važiuoti aplink salą ir gyventi skirtingose vietose, bet su savimi tampyti lagaminus ar apsistoti vienam viešbutyje, bet sunaudoti daugiau kuro vis grįštant atgal iki jo?
Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2014 08 11, 16:28)
Sveiki,

Planuojame apkeliauti salą, bet kiek skaitau, kiek žiūrių tai tam pakanka kokių 4 dienų, o atstumai ten nedideli, tad gal keliavusios ar jau priėmusios sprendimą man patars:
Kaip daryti protingiau ir patogiau - ar važiuoti aplink salą ir gyventi skirtingose vietose, bet su savimi tampyti lagaminus ar apsistoti vienam viešbutyje, bet sunaudoti daugiau kuro vis grįštant atgal iki jo?

Aš skaičiau temas nuo 4 temos, ir buvo diskusija apie tai, labai skirtingos nuomonės. Vis tik aš esu tų pusėje, kad važiuojant vis į kitą, sugaištama nemažai laiko,kol susipakuoji, prisiregistruoji ir t.t. ir pan.
Mes vyksime į šią salą antrą kartą, šį kartą 10 dienų ir dar abejoju, ar spėsime visur, kur norime nuvykti. Nemanau, kad per 4 dienas įmanoma viską pamatyti, nebent tik apvažiuoti ir apsidairyti, bet jei norėsite pasigrožėti vaizdais, pasimaudyti, visur nespėsite. Maljorkai imčiau du viešbučius, jei to norima, bet pvz mes gyvensime viename ir grįžinėsime.
Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2014 08 11, 17:28)
Sveiki,

Prisijungiu ir aš prie planuojančių kelionę į Maljorką. Vykstame Spalio 21-28 dienomis (kas dar ieškote pigaus skrydžio, tai tiesioginiai bilietai iš Kauno pirmyn/atgal 400Lt žmogui).

Sala nėra didelė, tai siūlyčiau apsigyventi viename viešbutyje, kad nereiktų su savimi tampytis lagaminų ir gaišti laiko prisiregistruojant ir išsiregistruojant, pakuojantis lagaminus, bei susipažįstant su viešbučiu (nuo kada pusryčiai, kurioje vietoje ir tt.) doh.gif Atvažiuojat, įsikuriat savaitei ir keliaujat po salą, o po kelionės grįžtat į savo laikinus namus ax.gif
Atsakyti
Mes nusprendem pirmA nakty magaluf apsistoti, antra- kazkur prie polencios, po to 6 naktis apsistosim palei Arta ir likuses 2 ar 3 naktis grysim i Magaluf:)
Atsakyti
Jeigu kažką domina, mano aprašymas iš kelionės į Maljorką. 4u.gif cool.gif

http://www.mytrips.l...jorka-2014/1002
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rinkute19: 14 rugpjūčio 2014 - 21:26
Sveikos,

klausimėlis toms, kurios naudojosi a2btransfers paslaugoms - ar atskridus jūsų laukė žmogus su kortele jūsų vardu/pavarde, ar reikėjo ieškoti jų biuro ar pan.?
Atsakyti
Smalsu, kada Maljorkoj temsta šiuo metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2014 08 11, 16:28)
Sveiki,

tikrai nereikia Maljorkoje imti kelių viešbučių, pilnai pakanka vieno, nes sala tikrai nedidelė, pilnai viena val. kelio ir grižtate iš bet kurios dalies kur jūs benuvyksite, čia rašau iš savo patirties, mes nesenai iš Sicilijos grįžome, ten tai sala septynius sykius didesnė jei imant pagal plotą, be to Sicilija pati didžiausia yra Viduržemio jūros sala, tai mes ėmėm keletą viešbučių, nes keliavome daug ir matėme daug, ten tarp lankytinų objektų be galo dideli atstumai, jei būtume grįžinėje vis į tą patį viešbutį, tai būtume sugaišę daug laiko automobilyje, mažai ką pamatę ir kuro atžvilgiu nenaudinga buvę ax.gif

o Maljorkoje tikrai neverta tų lagaminų tąsytis schmoll.gif
Pati Maljorkos sala tęsiasi 100 km iš rytų į vakarus ir 75 km iš šiaurės į pietus. Viduržemio jūra skalauja net 554 km Maljorkos pakrančių. o Sicilja 1500km.

Atsakyti