Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka 2014m.

QUOTE(Ciklomena @ 2015 06 15, 16:07)
Maljorkoje man pritruko ispaniskos dvasios.

Neveltui kai buvau šioje saloje daug metų atgal, gidas sakė, kad maljorkiečiai nelaiko savęs ispanais, jie maljorkiečiai ir jų kalba maljorkiečių, o ne ispanų. Nežinau, kiek čia tiesos...
Niekada nelyginu vienos vietos su kita, kiekviena man savita.
Beje, Barselona, tai Katalonija, norinti atsiskirti nuo ispanų.
Ačiū už nuomonę, 4u.gif
Atsakyti
Senai kas berase temutej:)Mes kylam po savaites.Gal kas patars,kur shopinga daryt?Idomu,kaip tas festival outlet?
Atsakyti
i Malijorka niekas neskraido? smile.gif
klausimas rugpjucio radzioj kaip ten oras? ar labai karsta g.gif

Planuojam su MB islekt pailset savaitei, gal kas gali rekomenduoti svaru, bet nebrangu viesbutuka. Zadam keliaut todel reikėtu tik galva padet ir kad svaru butu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2015 06 29, 16:39)
Senai kas berase temutej:)Mes kylam po savaites.Gal kas patars,kur shopinga daryt?Idomu,kaip tas festival outlet?

mes maneme kad pavyks "padaryti shopinga" Maljorkoje, taciau deja...
Dar viesbucio administratores uzklauseme kur cia geriau apsipirkti, tai ji nurode buten Festival outlet. Taciau nuvyke ten visiskai nusivyleme ir nieko, apart pora kazkokiu smulkmiu nenusipirkome. Yra tu" brandiniu" parduotuviu, taciau kainos visiskai nesamoningos. Beja, gal kai kam pasirodys ir geros. Taciau as tokius brandus kaip TH, RL ir pan. siunciuosi is USA, LT niekada nesu pirkusi. Tai man siame outlete jos pasirode labai dideles, taciau gal lyginant su LT parduotuvemis ir normalios butu...

Tik zinau kad is Maljorkos ne viena mano drauge parsiveza batu, kokybisku ir uz nebloga kaina blush2.gif
Atsakyti
Aną savaitę grįžome iš Maljorkos. Labai patiko kelionė. Pasidalinsiu įspūdžiais gal kam pravers.
Mašiną nuomavom visom 2 sav. tiesiogiai iš čia :
https://www.hiperrentacar.com/es/
Kaina 238 eur.su pilnu draudimu. Jų ofisas ne areouoste , nuveža ir parveža mikriukas, eilių nebuvo, galom apynaują Škoda Fabia. Kuras pilnu pasiimi ir pilnu grąžini. Tiesa nuomos kaina prieš porą mėnesių buvo didesnė, vėliau pigo. Galima atšaukti savo užsakymą ir vėl užsakyti, nieko nekainuoja, taip mes ir padarėm.
Gyvenom 3 miesteliuose Santa Ponsa (patiko miestelis, paplūdimys, patogi vieta), S'illot (nedidelis,ramus, gyvenom prie pat jūros) ir Cala dor (visai kitoks stilius neaukšti balti namai ir mažos įlankėlės). Patiko pagyventi skirtigose vietose kiekviena savaip įdomi ir graži.
Viešbutis kurį galėčiau rekomenduoti :
http://www.estalaial.com/
Jis Cala dore, labai netoli iki paplūdymio calo des pou. Patiko jame maistas, baseinai be chloro, mini čiuožyklėlės mažiems vaikučiams , dideli kambariai, graži teritorija. Dauguma poilsiautojų vokiečiai , tai visi animatoriai ir programa orentuota į juos , mums tai netrukdė. Šis viešbutis labai tinka šeimai su vaikais , be vaikų ten mažai matėm atostogaujančių.
Mums 2 suaugę ir 2 vaikai ( 10 ir 6 metai) savaitei su AI kainavo 685 eur. Užsakinėjom per http://www.superkeliones.lt/ 3 mėn. prieš kelionę.
Kiti viešbučiai kuriuose gyvenom kainavo panašiai dienai, bet šitas žymiai geresnis.
Prieš kelionę labai bijojau, kad bus per karšta keliaut. Bet pirma savaitė pasitaikė normali 27-29 laipsniai , o antra jau karštesnė tai daugiau maudėmės ,o keliaudavom pavakary , kartais net po vakarienės važiuodavom kokio miestelio pamatyt. Pavakary ar vakare paplūdimiai tušti, miesteliuose saulei leidžiantis jauku, nuotraukos gražios.
Labai patiko :La granja dvaras , Voldemosa, Palmos akvariumas, pietinis taškas (Cap de ses Salines), Cap de Formentor, Palma, Portocolom žvejų miestelis, Canyamel paplūdimys, Alcudijos ir Arenalio paplūdimuose buvo šilčiausia jūra ir didžiausios bangos. O nardymas labiausiai patiko Formentor paplūdimyje (nuo kavinės sukant į kairę) ir Cala doro paplūdymyje ( jis Cala doro miestelyje netoli bažnyčios).
Patiko ir Cala Mondrago paplūdimys (mašinos pasistatymas dienai 5eur.) Jame siūlyčiau užlipti į kalną paplūdimio kairėj pusėj takelis , žmonių nedaug ten vaikšto, o vaizdai labai gražūs.
Jei vaziuosit į kalnus netoli Felanitx. Ten yra 2 kalnai ant vieno pilies Castell de Santueri griuvėsiai ( ji gal apgriuvus įėjimas 4eur. suaugusiems , vaikams nemokamai) , o ant kito( jis aukštesnis) buvęs vienuolynas Santuari de Sant Salvador, čia pavaikšiosit nemokamai, galima užeit į bažnyčią vaizdai tokie patys , tikrai gražu, didžiulis kryžius. Šis mums buvo vertesnis dėmesio.
Į Palmos akvariumą būna visokių nuolaidų. Mes viešbutyje pirkom bilietus vaikams už pusę kainos tai kainavo po 7 eur. , o suaugusiems panaudojom nuolaidą nuo žemėlapio kuriuos dalina aerouoste tai kainavo po 21 eur. Vaikams ten labai patiko tai prabuvom ilgai apie 5 val. bet šiaip užtenka 3-4 val. Patarimas pasiimkit maudymosi kostiumėlius vaikams arba atsarginius rūbus , ten galima pasimaudyt fontane ir būna pirato ir jūreivių mūšiai su balionais pripildyais vandens, vaikai grįžo šlapi ir laimingi. Žaidimų kambaryje reikia kojinyčių galima pasiimti jei vaikai nores nueit.
Mes nebuvom sa Colobroj , tikiu ,kad būtų patikę.
Maljorka sužavėjo savo pušimis , skaidriu vandeniu, nuostabiais paplūdimiais.
Gerų kelionių kas jas dar tik planuojat. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2015 05 30, 14:55)
sveiki  4u.gif
liepos menesi traukiam ir mes I maljorka  thumbup.gif  leksim I alcudia, viesbutis club mac, atsiliepimai geri, bet gal esat kas buve ir turit tiesioginiu atiliepimu? mes keliaut labia daug nekeliausim, nes trys vaikai, manau jiems leisim tiesiog mirkt baseline  biggrin.gif
ka tikrai noresiu padaryt, tai plaukt laiveliu ir nueit I artos urvus. o toliau pagal aplinkybes  smile.gif

kada jusu kelione? Atsiliepimai patys geriausi, mus tenkina aplinka, maistas, tvarka, aptarnavimas, puikiai leidziam laika.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2015 03 21, 23:12)
As ir neturiu patirties per tarpinkus, nes man uzteko atsiliepimu apie juos ivairiose salose. Uzsakinejat tiesiogiai ir atvykus i vieta, visada nusideram nuo rezervuotos masinos kainos, dar niekada neteko nusivilti vietiniu agenturu paslaugomis ir automobiliais smile.gif

Prisipazystu, kad temos iki galo dar neperskaiciau, bet gal galit pasidalinti patirtim per kokia vietine agentura Maljorkoj emet masina? nes as irgi vietiniu kompaniju gerbeja, visad is vietiniu uzsisakineju, bet maljorkoj dar neatradau nieko....
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2015 05 19, 16:20)
vyras vairavo, bet su drauge zviegem abi biggrin.gif adrenalino buvo daug, pati nevairuociau iki pat virsaus biggrin.gif

man kaip tik geriau ir drasiau kai vairuoju pati smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Už dviejų savaičių atostogausim su drauge Maljorkoj. Užsirezervavom viesbutį "Universal Hotel Florida" *** ar esat ten kas buve ir turit kokių nors atsiliepimų? 4u.gif
Atsakyti
Gal siuo metu kas atostogaujate Maljorkoje? Kokie orai? Rugsejo 4d. koookia liutis buvo blink.gif
http://multimedia.di...a-1489048.shtml

Ir jau skrydziu kaineles siam rudeniui doh.gif Anais metais daugiau nei per puse pigiau buvo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2015 09 07, 12:02)
Gal siuo metu kas atostogaujate Maljorkoje? Kokie orai? Rugsejo 4d. koookia liutis buvo blink.gif
http://multimedia.di...a-1489048.shtml

Ir jau skrydziu kaineles siam rudeniui doh.gif Anais metais daugiau nei per puse pigiau buvo.. unsure.gif

As esu smile.gif oras geras,gal tik i vakara apsitrauke dangus debesim,bet maudemes nudegem su drauge siandien,zodziu super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2015 07 10, 09:37)
mes maneme kad pavyks "padaryti shopinga" Maljorkoje, taciau deja...
Dar viesbucio administratores uzklauseme kur cia geriau apsipirkti, tai ji nurode buten Festival outlet. Taciau nuvyke ten visiskai nusivyleme ir nieko, apart pora kazkokiu smulkmiu nenusipirkome. Yra  tu" brandiniu" parduotuviu, taciau kainos visiskai nesamoningos. Beja, gal kai kam pasirodys ir geros. Taciau as tokius brandus kaip TH, RL ir pan. siunciuosi is USA, LT niekada nesu pirkusi. Tai man siame outlete jos pasirode labai dideles, taciau gal lyginant su LT parduotuvemis ir normalios butu...

Tik zinau kad is Maljorkos ne viena mano drauge parsiveza batu, kokybisku ir uz nebloga kaina  blush2.gif

superinis shoppingas Palmoje yra "El corte Ingles". Tiesa, buvau jau kazkiek metu atgal, liepos menesi. Puikiai apsipirkom. Kainos liuksines.

https://www.elcortei...xandre-rossello
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 08 rugsėjo 2015 - 12:56