Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka 2014m.

QUOTE(Udrius @ 2015 05 15, 11:34)
tokios kainos būna sezono pradžioje ir pabaigoje, bet ne vidurį sezono smile.gif

mes varom birzelio viduryj 80EUR zmogui is warszawos thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, gal dar kas galetu pratransliuoti orus is vietos? idomu ar ten labai stipriai jauciasi vejas? Ar uztenka vakarais lengvo megstuko, o gal reikia storo? Aciu
Atsakyti
Sveiki, gal patarsit, važiuojam į Maljorką pilnom 3 dienom ir vienos dienos pusei smile.gif keliauti ir kažką lankyti ketinam 2 dienas, ar geriau būtų nuomotis mašiną dviem dienom ar tiesiog naudotis viešuoju transportu? Norim aplankyt sostinę, keletą gražių paplūdimių, Formentor švyturį, Torrent de Pareis, galbūt Valdemosą ir Alcudia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aitela @ 2015 05 18, 18:06)
Sveiki, gal patarsit, važiuojam į Maljorką pilnom 3 dienom ir vienos dienos pusei smile.gif keliauti ir kažką lankyti ketinam 2 dienas, ar geriau būtų nuomotis mašiną dviem dienom ar tiesiog naudotis viešuoju transportu? Norim aplankyt sostinę, keletą gražių paplūdimių, Formentor švyturį, Torrent de Pareis, galbūt Valdemosą ir Alcudia smile.gif

imkit masina nuo oro uosto iki oro uosto, pamatysit daug daugiau, maziau pavargsit ir nereiks sukt galvos kad kazkur reik lekt nes kazkas laukia jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2015 05 18, 17:42)
imkit masina nuo oro uosto iki oro uosto, pamatysit daug daugiau, maziau pavargsit ir nereiks sukt galvos kad kazkur reik lekt nes kazkas laukia jau smile.gif

drinks_cheers.gif
Mes ėmėm mašiną ir tikrai nesigailim,nes ir pakeliavom,ir pamatėm....
Atsakyti
Turbūt imsim mašiną tuomet smile.gif vairuoti teks man, neramu dėl serpantinų tik, nesu jais niekad važiavus, o čia pačiai vairuot cool.gif ar labai baisu, pasidalinkit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aitela @ 2015 05 19, 10:40)
Turbūt imsim mašiną tuomet smile.gif vairuoti teks man, neramu dėl serpantinų tik, nesu jais niekad važiavus, o čia pačiai vairuot  cool.gif ar labai baisu, pasidalinkit wink.gif

Aš buvau keliaivis ir man asmeniškai baisu buvo,plius nuo tų visų sukinėjimosi mane supykino.....Daugiau nevažiuočiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aitela @ 2015 05 19, 11:40)
Turbūt imsim mašiną tuomet smile.gif vairuoti teks man, neramu dėl serpantinų tik, nesu jais niekad važiavus, o čia pačiai vairuot  cool.gif ar labai baisu, pasidalinkit wink.gif

vyras vairavo, bet su drauge zviegem abi biggrin.gif adrenalino buvo daug, pati nevairuociau iki pat virsaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzna: 19 gegužės 2015 - 15:21
QUOTE(Aitela @ 2015 05 18, 19:06)
Norim aplankyt sostinę, keletą gražių paplūdimių, Formentor švyturį, Torrent de Pareis, galbūt Valdemosą ir Alcudia smile.gif

QUOTE(Aitela @ 2015 05 19, 12:40)

Neparašėt iš kur važiuosit. Nuo Palmos Valdemosa pakankamai lengvai pasiekiama. Alcudia iš viso paprastas lygumų kelias. Važiuojant link Formentor švyturio iki pirmos apžvalgos aikštelė turėtumėt nesunkiai nuvažiuoti, o ten jau pamatysit, ar norit važiuoti toliau. Yra tokių nuomonių, kad nelabai verta, bet jūms spręst mirksiukas.gif
Torrent de Pareis nebuvau, bet vingiuoti ten keliai, vingiuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2015 05 12, 11:18)
Siandien skrendam i Cala Mandia Hotel. Pernai buvo kolege su vaikais, patiko. Paziuresim mes kaip kas. agentura mums uzsake is Tui.com. Pirkom vasario menesi, tai 11 naktu 2 suauge vaikas ir kudikis gavos 1300€.

na ir kaip tas viesbutukas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aitela @ 2015 05 19, 11:40)

1.Vaziuojant i Formentor pirma aikstele vadinasi Mirador Es Colomer,iki cia laisvai davaziuosite,cia graziausi vaizdai,
2.Netoliese(15km) yra Cala Sant Vicenc,l.grazus papludimys
3.Torrent De Pareis arba Port DE Sa Calobra(kelias MA 2141) butina pamatyti,tai viena ispudingiausiu Maljorkos vietu.Serpantinas pakankamai ilgas,bet gana platus,prasilenkiama su autobusais,vaziuokite neskubedama,tikrai davaziuiosite,daug dviratininku.Beje,ju daug visoje Maljorkoje.Manau ,geriau cia Vaziuoti nei i Formentoro pati virsutini taska Cap Formentor.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DzonisJA: 20 gegužės 2015 - 15:20
Laba diena,
Siuo metu esame Maljorkoje. Sala tikrai puiki, nustebino tvarka jokiu siuksliu. Jau kelinta kelione is eiles nuomojames tik automobilius su automatine greiciu deze, patiketit tikra palaima (ypatingai moterims vairuojant) . Si syki issinuomavom Skoda Jeti, super automobiliukas. Orai tiesa nekokie, vesu 19 - 20 C, nulijo keleta kartu. Aplankeme Palma, Soller, Valldemossa, Cap de formentor, Alcudia, Caldepera, Arte, Cueva de arta, dabar vaziuojame i San Salvador ir Castell de Santueri.
Gyvename Hotel Eurotel, Costa de los Pinos, viesbutis l.geras pastatytas ant juros kranto pusyne.
Pusryciai ,vakariene viesbutyje, pietaujame restoranuose keliaudami. Pietus gerokai brangesni ne kaip kokioje Graikijoje, paprastai uz 2a. sumokame nuo 35 iki 45 eur. Mesos patiekalai nuo 14 - 15 eur, zuvis brangesne, paelija gaminama tik 2a. kainos nuo 13- 14 eur. asmeniui, alus kavinese nuo 2.5eur.
Salotos nuo 8 eur. sriubos 5- 7eur. Taip kad sala nera pigi, bet ji tikrai verta tu pinigu. Mase vokieciu, rusu nesutikau nei vieno, na ir lietuviu teko sutikti. Kadangi labai daug vokieciu tai ir kainos maksimaliai pritemptos prie vokisku. maljorka galiu rekomenduoti kaip puikia vieta poilsiui.
sekmes visiems.
Raimo
Atsakyti