Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka 2014m.

Na aš jau nusipirkau bilietus į Maljorką spalio14-23 d. Šiek tiek neramu dėl oro, na bet nemanau, kad bus blogas, jei kokią dieną ir užeis lietus, tai nieko baisaus. Šiaip man Maljorka nėra iš tų vietų, po kurią norėčiau keliauti smile.gif čia kaip kam smile.gif nesakau, kad nieko verto, bet tiesiog šią kelionę planuoju kaip poilsinę smile.gif noriu daug laiko praleisti prie jūros, prie baseino, pasimėgauti saulute, kai Lietuvoje jau vasara bus paibaigusi. jau užsibookinau viešbutį (AI maitinimas). jame nemažai pramogų: akva aeorobika, zumba vandenyje, joga, šaudymas (iš lankų, iš šautuvų), stalo tenisas, biliardas, mini golfas, vandensvydis... vakarais programos... per šias atostogas kaip tik noriu būti viešbuty ir pajūry ir nesukti sau galvos drinks_cheers.gif tik norėčiau aplankyti ES Trenc paplūdimį smile.gif tai val vienintelis namų darbas susirasti kai iki jo nuvykti nuo savo viešbučio smile.gif o jei atsibostų pasyvus poilsis (nors nežadu vien tik gulėti, žadu eiti į kuo daugiau sportinių pramogų, kurios bus viešbuty), tai gal dar sugalvočiau kelionę aplink salą (arba trumpesniu maršrutu) kokiu katamaranu ar kitu vandens transportu smile.gif o važinėtis po salą su auto, tai nenoriu (nebent oras pakoreguos planus) smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Sestadieni grizau is Maljorkos, matau domina Es trenc papludimys. Vaziavom ten masina, neatkreipiau demesio ar arti yra autobuso stotele, prie papludymio yra didele auto stovejimo aikstele, tik neapsigaukit - pirmoje vaziuojant link papludimio aiksteleje stovejimo kaina 20 eu, pamateme, kad kiti i ja nesuka, vaziuoja toliau. Mes ir nuvaziavom toliau ir iskart privaziavom didele aikstele uz 6 eu automobiliui dienai, nesvarbu kiek laiko ta diena stovesit. Dirba iki 21 val. Nezinau koks stebuklas ten, kur uz 20 eu. Nuo aiksteles reikia pereiti kopas kokiu 100-150 m smeletu takeliu, tada iseinama i platu papludymi. Mes vaziavom is Ses Salines puses, gal yra dar koks privaziavimas. Smelis ten kazkoks kitoks nei LT, atrodo lyg smulki kriaukliu skaldele, toks kibus. Ten net medziai, pusys apkibe tuo smeliu. Internete daug graziu to pliazo nuotrauku, bet dabar ten daug zmoniu, nera medziu pavesio. Veliau pabandysiu ikelti nuotraukas. Siaip jis savotiskai grazus.
Del auto nuomos - pries menesi iki keliones buvom uzsirezervave opel corsa Hiper rent a car firmoje, kaina buvo virs 200eu 7 dienoms, likus savaitei iki keliones to paties opelio kaina nukrito iki 158 eu, cia be papildomo draudimo. Tada panaikinom pirma rezervacija ir rezervavom is naujo. Gerai, kad rezervuojant nereikia jokiu korteles duomenu, reikia nurodyti varda, pavarde, el pasta, bet kada galima atsaukti.
Gyvenom Cala Barca, prie Mondrago parko. Ten jaukus mazi papludymiai tarp uolu, plazas, dugnas - smelis, pusyne galima isitaisyti pavesyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasosrasotos: 04 rugpjūčio 2014 - 19:55
Tai gal tas Es Trenc paplūdimys per daug išreklamuotas? O kaip Jums pasirodė? vertas dėmesio, ar nieko ypatingo? Kai kurie jį vadina "Europos Karibais" , tai pagalvojau, kad reikėtų apsilankyti ten... Bet gal užteks ir šalia viešbučio esančių paplūdimių? g.gif

QUOTE(iingutte @ 2014 07 09, 12:23)
Zmogui 583 Lt. isejo (ant 4 dar registruotas bagazas vienas)

QUOTE(linuxox @ 2014 07 18, 19:37)
Mes pirkome per Makalių,tiesioginis skrydis iš Kauno,pirmyn-atgal 470lt Spalio 21-28dienomis.
Skrisime trise:aš,vyras ir dukrytė 10metų.Kadangi vasarą ir man ir vyrui pats darbymetis,tenka pavogti savaitę iš dukrytės m-klos...

O Jūs jau viešbučius užsisakėte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintare @ 2014 08 04, 20:59)
Tai gal tas Es Trenc paplūdimys per daug išreklamuotas? O kaip Jums pasirodė? vertas dėmesio, ar nieko ypatingo? Kai kurie jį vadina "Europos Karibais" , tai pagalvojau, kad reikėtų apsilankyti ten... Bet gal užteks ir šalia viešbučio esančių paplūdimių?  g.gif

Smelis ten baltas, papludimys didelis. Mes netoli nuejom nuo auto stovejimo aiksteles, gal ten yra nuosalesniu vietu, kaip is foto internete. Jei vaziuociau rudeni , ten daugiau pasivaiksciociau, pabandykit, gal rasit reklaminiu vietu... Tada butinai parasykit kaip sekesi
Atsakyti
mane prigasdino, kad ten labai kabinejas prie ibrezimu visokiu ir labai daugdeposito nuuskaiciuoja tai ir pradejau dometis kaip geriau dary ar su papildomu draudimu ar be. Okaip eismas ten? ar normaliai vazineja? ir niekaip nesuprantu tos sistemos su kuru.. ten turi sumoket uz pilna baka ir nebutinai pristatyt masina su pilnu baku ar kaip?smile.gif aciu fool.gif
Atsakyti
QUOTE(jii @ 2014 08 04, 22:46)
mane prigasdino, kad ten labai kabinejas prie ibrezimu visokiu ir labai daugdeposito nuuskaiciuoja tai ir pradejau dometis kaip geriau dary ar su papildomu draudimu ar be. Okaip eismas ten? ar  normaliai vazineja? ir niekaip nesuprantu tos sistemos su kuru.. ten turi sumoket uz pilna baka ir nebutinai pristatyt masina su pilnu baku ar kaip?smile.gif aciu fool.gif

Mums Hiper rent a car ofise nuo korteles nuskaiciavo masinos nuomos mokesti 158 eu ir benzino uzstato mokesti, 68 Eu. Kai grazinom masina patikrino, ar pilnas bakas, paprase korteles, kuria buvo moketa ir i kortele sugrazino tuos 68 eu. Jei nepilnas bakas, to uzstato negrazina. Jei daug vazinesit, gal labiau apsimoka grazinti tusciu baku, tada tik negrazins to uzstato. Nezinau koks benzino uzstatas nuomojantis auto maziau nei savaitei. Ibrezimu smulkiai neziurejo, tiesiog apejo aplink masina. Sitoj firmoj ibrezimai iskaiciuoti i bendra draudima, nuomojomes is ju pries du metus Santa Ponsa ofise, tai kai grazinom, net nejo ziuret, tik paklause ar pilnas bakas. Siemet nuomojom oro uosto ofise. Keliai ten geri, aisku, vazinejant po kalnus, yra tokiu vietu, kur sunku su didesne masina ar autobusu prasilenkt, bet uztat kokie vaizdai... Vazineja sakyciau visi normaliai, tik pries kelis metus mus gide ispejo kalnuose posukiuose but atsargiems, nes neva anglu turistai gali islysti ne ta juosta, bet patiems su tokiu atveju neteko susidurt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasosrasotos: 04 rugpjūčio 2014 - 22:23
QUOTE(Mintare @ 2014 08 04, 21:24)
O Jūs jau viešbučius užsisakėte?  ax.gif

Mes ne viesbuti, o visa vila su privaciu baseinu pasiemem. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mintare @ 2014 08 04, 19:54)
Na aš jau nusipirkau bilietus į Maljorką spalio14-23 d. Šiek tiek neramu dėl oro, na bet nemanau, kad bus blogas, jei kokią dieną ir užeis lietus, tai nieko baisaus. Šiaip man Maljorka nėra iš tų vietų, po kurią norėčiau keliauti smile.gif čia kaip kam smile.gif nesakau, kad nieko verto, bet tiesiog šią kelionę planuoju kaip poilsinę smile.gif noriu daug laiko praleisti prie jūros, prie baseino, pasimėgauti saulute, kai Lietuvoje jau vasara bus paibaigusi. jau užsibookinau viešbutį (AI maitinimas). jame nemažai pramogų: akva aeorobika, zumba vandenyje, joga, šaudymas (iš lankų, iš šautuvų), stalo tenisas, biliardas, mini golfas, vandensvydis... vakarais programos... per šias atostogas kaip tik noriu būti viešbuty ir pajūry  ir nesukti sau galvos drinks_cheers.gif tik norėčiau aplankyti ES Trenc paplūdimį smile.gif tai val vienintelis namų darbas susirasti kai iki jo nuvykti nuo savo viešbučio smile.gif o jei atsibostų pasyvus poilsis (nors nežadu vien tik gulėti, žadu eiti į kuo daugiau sportinių pramogų, kurios bus viešbuty), tai gal dar sugalvočiau kelionę aplink salą (arba trumpesniu maršrutu) kokiu katamaranu ar kitu vandens transportu smile.gif o važinėtis po salą su auto, tai nenoriu (nebent oras pakoreguos planus) smile.gif

Siaip neisizeiskit, bet guleti prie baseino ar papludimyje geriau kokioj Turkijoj, ar tame paciame Egipte. Ir oras garantuotas, ir kaina mazesne. O salos kaip tik mano nuomone yra labiau skirtos keliavimui, vietinio maisto ragavimui vietiniuose restoraneliuose. Bet kaip sakete - cia kaip kam smile.gif
Atsakyti
Tai aš neįsižeidžiu smile.gif į Turkiją keliauju po 3 jų savaičių, bet ne viešbuty būti, o pakeliauti po šalį smile.gif Kaip tik Turkijoje yra ką aplankyti smile.gif (bet vėl gi čia mano nuomonė, kurios niekam neperšu) Dėl Egipto, tai vėl gi, kadangi MB ten nebuvęs, tai norėtų kelionės į Kairą (į muziejų, prie piramidžių), na jam į Egiptą labiau norisi mažiau gulėt, o daugiau keliaut ...pamatyti... rolleyes.gif Aš turbūt ne kaip daugelis biggrin.gif Pas mane viskas atvirkščiai doh.gif o dėl vietinio maisto ragavimo Maljorkoje, tai viešbuty jo bus galima paragaut, nes pačioj saloj labai jau klesti burgeriai, kebabai ir picos... Šiaip aš mėgstu keliauti, pažinti kitas kultūras, kitas šalis, bet kaip ir minėjau šią kelionę renkuosi pasyvę, nes norisi kartais ir beveik nieko neveikti, 4u.gif tik kad lieka rizika dėl oro, kurios nebūtų Egipte ar Turkijoj. Bet riziką pasilieku taupumo sumetimais smile.gif Tikrai nemanau, kad 100% pavyktų suorganizuoti kelionę tinkamomis datomis pigiau smile.gif atostogas abu gavom spalio 13-24 d. aišku galėčiau laukti paskutinės min pasiūlymų, bet čia jau loterija. g.gif
kadangi Maljorkoj spalio mėnesį jau viešbučiai atpigę, tai ir susiorganizavom pigią kelionę su chebra su Viskas Įskaičiuota maitinimu, kad galėtume pailsėti smile.gif
Čia juk kiekvieno pasirinkimas, kas kur guli prie jūros ax.gif vieni dviem savaitėm renkasi Palangą, o mes pasiskaičiavom, kad geriau pasiliekant vasaros atostogų rezervą, geriau nulėkt į Maljorką thumbup.gif aišku, jeigu turėtume papildomų pinigų, tai gal ir pusę atostogų pasirinktume pavažinėt su auto, bet kadangi tikslas tik pailsėti, tai planuojam tą ir daryti, nebent orai to neleis blink.gif nors prieš porą metų tokiu pačiu laiku buvau, tai oras buvo super thumbup.gif
Atsakyti
tai jus su komapija leket, kad visa vila pasiemet?smile.gif mes ir galvojam keiauti, del to masina nuomosim visoms 11 dienu. Noretusi ir nebrangios keliones, bet kai paskaiciavau tai islaidos pacioj maljorkoj susidarys didesnes nei pats skrydis su viesbuciu:(
Atsakyti
QUOTE(jii @ 2014 08 05, 22:09)
tai jus su komapija leket, kad visa vila pasiemet?smile.gif mes ir galvojam keiauti, del to masina nuomosim visoms 11 dienu. Noretusi ir nebrangios keliones, bet kai paskaiciavau tai islaidos pacioj maljorkoj susidarys didesnes nei pats skrydis su viesbuciu:(

Mes keliaujam keturiese. Vila 10 naktyviu kainuoja 860 eur. Padalinus dviems seimoms normali kaina manau. Aisku maista jau teks gamintis patiems, bet si karta taip norejom pabandyti paatostogauti.
Atsakyti
QUOTE(jii @ 2014 08 05, 23:09)

o kiek skrydis, pervežimas ir viešbutis kainavo? blush2.gif aš kadangi rugsėjį keliauju i Turkiją, tai turėjau rinktis ar vasarą Lt pajūryj savaitę paatostogaut ar spalį į Maljorką, kadangi pasirinkau pastarąją, tai biudžetas nelabai leis nuomotis mašiną visom dienom važinėtis ir valgyt kavinėse blink.gif o nuomotis apartamentus ir valgyt gamintis per atostogas nesinori, tai užsisakiau AI maitinimą, kad netektų daug išlaidaut smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintare: 06 rugpjūčio 2014 - 19:09
Del vilos tai tikrai manau apsimoka thumbup.gif
o del keliones, tai mes paziurejom, kad tiesioginiai skrydziai labai brangus (kaunas palma-500Lt i viena puse) nusprendem keliauti i prieki per paryziu(apie 270Lt) ir uz ta skirtuma dar aplankyt parai ir paryziu( paskaiciavau, kad panasiai gaunasi suma kaip tiesiogiai skristume). Atgalios bilietu dar neturiu, bet seku per londona, kadangi norim nulekt i thorpe parka.. taigi toks kaip ir mini eurotrip:) Viesbucio tiksliai nesirinkom dar, bet ziurejau, kad apsistosim keliuose, pakeliui bevaziuojant. Tik vienam su pusryciais ir (vakariene apie 6naktis). Si kart viesbuciui neskiriam daug demesio, nes planuojam jame visai nebut:) jai planuojat atostogaut jame, manau kaip tik All maitinimas ir viesbucio kokybe svarbi. Masina nuomosim is orouosto tai nzn pervezimo kainu:)

Beja o kai rezervavot masina ir Jusu praso kreditines nr ir kodo? nes raso, jog galima nemokamai atsaukt, tai keista kad praso iskart uzmoket
Atsakyti