Tai aš neįsižeidžiu

į Turkiją keliauju po 3 jų savaičių, bet ne viešbuty būti, o pakeliauti po šalį

Kaip tik Turkijoje yra ką aplankyti

(bet vėl gi čia mano nuomonė, kurios niekam neperšu) Dėl Egipto, tai vėl gi, kadangi MB ten nebuvęs, tai norėtų kelionės į Kairą (į muziejų, prie piramidžių), na jam į Egiptą labiau norisi mažiau gulėt, o daugiau keliaut ...pamatyti...

Aš turbūt ne kaip daugelis

Pas mane viskas atvirkščiai

o dėl vietinio maisto ragavimo Maljorkoje, tai viešbuty jo bus galima paragaut, nes pačioj saloj labai jau klesti burgeriai, kebabai ir picos... Šiaip aš mėgstu keliauti, pažinti kitas kultūras, kitas šalis, bet kaip ir minėjau šią kelionę renkuosi pasyvę, nes norisi kartais ir beveik nieko neveikti,

tik kad lieka rizika dėl oro, kurios nebūtų Egipte ar Turkijoj. Bet riziką pasilieku taupumo sumetimais

Tikrai nemanau, kad 100% pavyktų suorganizuoti kelionę tinkamomis datomis pigiau

atostogas abu gavom spalio 13-24 d. aišku galėčiau laukti paskutinės min pasiūlymų, bet čia jau loterija.
kadangi Maljorkoj spalio mėnesį jau viešbučiai atpigę, tai ir susiorganizavom pigią kelionę su chebra su Viskas Įskaičiuota maitinimu, kad galėtume pailsėti
Čia juk kiekvieno pasirinkimas, kas kur guli prie jūros

vieni dviem savaitėm renkasi Palangą, o mes pasiskaičiavom, kad geriau pasiliekant vasaros atostogų rezervą, geriau nulėkt į Maljorką

aišku, jeigu turėtume papildomų pinigų, tai gal ir pusę atostogų pasirinktume pavažinėt su auto, bet kadangi tikslas tik pailsėti, tai planuojam tą ir daryti, nebent orai to neleis

nors prieš porą metų tokiu pačiu laiku buvau, tai oras buvo super