Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka 2014m.

QUOTE(Vego @ 2015 04 20, 09:17)

Nuomavomės mašiną iš doyouspain,kaip ir dauguma matyt čia rašančių,tik jie mums paskyrė kompanija recordgo.Užsakėm golf,bet gavom huindai visiškai nauja.Mašiniukas mums porai sav.avosi nepilnai 200 euru su draudimu ir aptarnavimo mėkestis dar buvo 3 eurai.,depozitą nuėmė 1200...Davė pilną baką,bet turėjom grąžinti irgi su pilnu,bet pinigus už kurą grąžino.
Kėdutes įsimetę į bagažą vežėmės savo,nes pas mus jos po 5 sv.,o ten vienos nuomos kaina butu buvusi 70 euru.Tai naudojom savo,paskui išmetėm,nes nesinorėjo atgal jų tempti vėl. blush2.gif

Tai jus tuos vadinamus pasikniukus vaiku pasiemet? Kaip juos vezetes? Lagamine?
Man irgi nerealu moket uz kedutes nuoma 40-70€, kai galima nauja uz 12-15€ nusipirkt LT.
Atsakyti
QUOTE(Elfuke @ 2015 04 27, 17:13)
Ir as ten noriu gyvent, namuka ten turet!  biggrin.gif
Mes jau poryt busim Maljorkoj, taip laukiu...!!! smile.gif

Mes jau uz keliu val paliekam Maljorka sad.gif del gyvenimo, tai as pagakvojau jig senatve noreciau praleisti Valdemossoje. Suzavejo mane tas miestelis
Papildyta:
QUOTE(Blue_rose @ 2015 04 28, 01:32)
Tai jus tuos vadinamus pasikniukus vaiku pasiemet?  Kaip juos vezetes? Lagamine?
Man irgi nerealu moket uz kedutes nuoma 40-70€, kai galima nauja uz 12-15€ nusipirkt LT.

Mes is LT vezemes pasikniuka. Dejomes i reg. Bagaza. Ir labai dziaugiames. Nes kedutes nuomos kaina tikrai butu buvusi min70 eur musu kelionei
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2015 04 28, 12:11)
Mes jau uz keliu val paliekam Maljorka sad.gif del gyvenimo, tai as pagakvojau jig senatve noreciau praleisti Valdemossoje. Suzavejo mane tas miestelis

Visa sala apvaziavote?
Daugiau demesio skyrete vakarinei ar rytinei salos daliai? Mane labiau domina rytines dalies pakrantes, nei vakarines tie visi serpantinai karsta.gif
Atsakyti
Na, ir mes jau namuciuose. Smagu buvo, bet dabar dar soke unsure.gif Parsiveziau is oro uosto ne savo lagamina bash.gif Nu kvaisu kvaisa.
Atsakyti
QUOTE(ppavasariss @ 2015 04 29, 00:56)
Na, ir mes jau namuciuose. Smagu buvo, bet dabar dar soke  unsure.gif  Parsiveziau is oro uosto ne savo lagamina  bash.gif Nu kvaisu kvaisa.

Na apmaudu tikrai doh.gif
O kaip ispudziai apie sala, ka aplankete ka pamatete? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 29 balandžio 2015 - 07:38
QUOTE(Blue_rose @ 2015 04 27, 23:32)
Tai jus tuos vadinamus pasikniukus vaiku pasiemet?  Kaip juos vezetes? Lagamine?

Taip juos.....Kadangi mes 4 galėjom pasiimti po 15 kg.,tai į vieną bagažą sudėjom tas kėdutes.Paskui,kad netampyti išmetėm...Daug pigiau gavosi vežtis savas nei nuomotis ju....

QUOTE(egluciauskas @ 2015 04 28, 11:11)
del gyvenimo, tai as pagakvojau jig senatve noreciau praleisti Valdemossoje. Suzavejo mane tas miestelis

O man jis nelabai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Planuojame ir mes savo pirmąją kelionę į Maljorką, tik niekada nėra tekę susidurti su auto nuoma...Iškilo dilema, jog neturim kreditinės kortelės, o būtiani noris praleist atostogas netik viešbutyje. Kaip manote, ar yra galimybė išisnuomot auto be kreditinės, paliekant užstatą grynais? Ar šansų - jokių? Ačiū už atsakymą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurpod @ 2015 05 04, 20:18)
Sveikos 4u.gif
Planuojame ir mes savo pirmąją kelionę į Maljorką, tik niekada nėra tekę susidurti su auto nuoma...Iškilo dilema, jog neturim kreditinės kortelės, o būtiani noris praleist atostogas netik viešbutyje. Kaip manote, ar yra galimybė išisnuomot auto be kreditinės, paliekant užstatą grynais? Ar šansų - jokių? Ačiū už atsakymą  blush2.gif

Mes kai nuomuojames vietoje nereikia jokiu kreditiniu. Nueini i kontora, nusiraso tavo vairuotoju teises, palieki uzstata. Pasakai i koki viesbuti ir kada atvaryt. Kai tavaro automobili jau buna visi dokumentai sutvarkyti.
Atsakyti
Patikėkit, Maljorkoje bus tikrai karšta! thumbup.gif mes grįžom prieš šešias dienas, vis dar gyvenu ta šalimi.. Balandzio gale dienomis būdavo 26 laipsniai, vakarais 20 smile.gif mums išvykstant žadėjo trisdešimties laipsnių karštį smile.gif Po Nepalo žemės drebėjimo jūra atnešė šiltąsiąs sroves tongue.gif

P.S kam aktualu mašinos nuoma, nuomavomės iš goldcar.com su pilnu draudimu, bendrai gavosi apie ~130eur savaitei, užsibookinom internete, atsiėmimo punktas - oro uostas. Super, jokių nesklandumo ar dar ko drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Machononov: 06 gegužės 2015 - 12:48
Gal kas keliavo su kudikiais, pakomentuosit..
Su pampersu pirkimu problemu nebus? Neverta juk temptis g.gif ?
Mastau, dienai ar dviem isimest, kad pirma diena nereiktu lakstyt, o veliau nusipirktume.
Atsakyti
Sveiki! Pargrizom ir mes is Maljorkos. :-) Kam aktualu orai, tai visas dienas buvo labai silta ir karsta, visas naktis miegojom su atidarytu balkonu ir plonytem antklodem. Vanduo buvo saltas, nedaug kas maudesi, bet syla jis su kiekviena diena. Vis gi nesamone vaziuoti i ta pacia sala ar vieta du kartus, mes vaziavome jau antra karta, nes po pirmo karto ta sala buvome apzaveti, bet dabar jau kitomis akimis i viska zvelgem, nebebuvo to vau, atrode, kad viskas taip ir turi buti. :-) kadangi kai buvom pirma karta isvazinejom skersai isilgai visa sala, tai pamatyti kazko naujo sikart neteko, tad vazinejomes po graziausias vieteles, kur buvo netoli musu. Saule, tiesa sakant, net biski nuvargino, nors ir esu vasarinis zmogus, tad dabar megaujuos apniukusiu oru. Pavasarine saule ten labai kandi, tad atsargiai, kas dabar vaziuojate. Ir vis gi po antro karto ten pabuvus supratau, kad tikrai nenoreciau ten gyventi ne uz ka, supratau, kad esu laimingiausia ten, kur gyvenu dabar. :-) Po pirmo apsilankymo tenais, buvau palikusi ten sirdi, todel su vyru vis pasvajodavome, kad kaip butu faina vel ten nuvaziuoti, bet dabar nuvaziavom ir pasiemiau savo sirdi atgal, kuo labai ir dziaugiuosi, kad nebesvaigsiu daugiau as apie ta grazia sala ;-) I Maljorka jau manau daugiau nebevaziuosim trecia karta- atsisveikinom su ta maza grazia salele. Tuom ta egzotika ir traukia, kad tu ja galetum pasimegauti trumpa laika. Jei galetum ja megautis nuolat, tai butu jau visai nebe egzotika. :-)
Visiems keliaujantiems geru atostogu ir ispudziu! :-) Oras kas be ko bus labai geras....!
Atsakyti
sveikos!
nusprendem rudeny skristi su visa seima(5 asmenys is ju 3 vaikuciai neperdideli) i Maljorka. Gal kas galetu pakomentuoti ar trumpai surasyti(labai daug temu ir visas perskaityti fiziskai nera kada) koki regiona rinktis ir viesbuti, norisi kad butu kuo daugiau patogumu ir kuo daugiau maitinimo.
Busiu labai dekinga!
Atsakyti