Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka 2014m.

QUOTE(Primabalerina @ 2015 04 20, 08:53)

Faina wub.gif  Bet matosi, kad ne sezonas visai... blush2.gif  biggrin.gif

Pagal ką sprendžiate?Nes žmonių daug buvo,kaip tik atostogos vaikų buvo,va po jų kai dauguma išvyko,tai ramu.....O ir mums dar geriau buvo,kad nesezonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vego @ 2015 04 20, 15:05)
Pagal ką sprendžiate?Nes žmonių daug buvo,kaip tik atostogos vaikų buvo,va po jų kai dauguma išvyko,tai ramu.....O ir mums dar geriau buvo,kad nesezonas biggrin.gif

Pagal žmonių kiekį nuotraukose pvz prie baseino viešbutyje arba paplūdimyje smile.gif Bet gal fotografavote tokiu laiku, kada tų žmonių nėra smile.gif Nes man užtenka pvz prisimint Gran Kanarijos Maspalomas ar kokį El Ingles paplūdimį savo nuotraukas atsivertus kelionių, kur masė žmonių doh.gif biggrin.gif Jūsų nuotraukose visur taip ramu atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Primabalerina @ 2015 04 20, 12:25)
Subalamutinot doh.gif Dabar pažiūrėjau iš kitos pusės, tai visai ten gražu, kažkaip pirmą kart iš kažkokios kitos pusės google street view nuvedė, aplinkui vos ne stroikės  doh.gif Mes kažkaip dar gundomės Iberostar Pinos Park, gal kas buvę ar bent jau šalia buvę? Kaip ten vieta? Nes realiai beliko tarp šių dviejų ir rinktis iš to kas mums patinka g.gif

Vajetus blink.gif atsiprašau, aš tik norėjau padėti 4u.gif , dėl mašinos, kad mano manymu, neturėtų būti bėdos, kur ją pasistatyti.. Pačiam Mesquita mes nevaikštinėjom, bet bent kiek matėm prie paplūdimio, tai ten gražūs viešbučiai, aš net grįžus domėjausi, kokie. Tik mums susidarė įspūdis, kad tai nedidukas kurortas prie nepaprastai gražaus paplūdimio ir kopų. Mes apvažiavom virš 20 paplūdimių ir mums šis buvo pats nuostabiausias. Kaip sakiau, net atvažiavom čia kitą dieną iš Cala Doro.

O kur, kokiam kurorte tas Pinos Park?
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2015 04 20, 15:27)
Vajetus  blink.gif  atsiprašau, aš tik norėjau padėti  4u.gif , dėl mašinos, kad mano manymu, neturėtų būti bėdos, kur ją pasistatyti..  Pačiam Mesquita mes nevaikštinėjom, bet bent kiek matėm prie paplūdimio, tai ten gražūs viešbučiai, aš net grįžus domėjausi, kokie.  Tik mums susidarė įspūdis, kad tai nedidukas kurortas prie nepaprastai gražaus paplūdimio ir kopų. Mes apvažiavom virš 20 paplūdimių ir mums šis buvo pats nuostabiausias. Kaip sakiau, net atvažiavom čia  kitą dieną iš Cala Doro.

O kur, kokiam kurorte tas Pinos Park?

Tai labai gerai, Jūs man ir padedate biggrin.gif Nes jau man dabar visai patinka tas Cala Mesquida biggrin.gif Tas Iberostar Pinos Park va - http://www.booking.c...highlight_room=

Papildyta:
Kai žiūri pati atrodo viskas vienaip, kai išgirsti kitų nuomones, vėl pradedi žiūrėti kitaip, ir nu tikrai dabar vaikštinėjau čia su google street nemažai po tą cala mesquida, nu tikrai fainas ir paplūdimys, nesuprantu į ką aš ten žiūrėjau anksčiau doh.gif biggrin.gif Man tik Viva tinklo vaikų baseinai labiau patinka, Iberostar'as su savo tais drakonais kažkaip gali kitus ir išgąsdint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Primabalerina @ 2015 04 20, 16:33)

Kai žiūri pati atrodo viskas vienaip, kai išgirsti kitų nuomones, vėl pradedi žiūrėti kitaip, ir nu tikrai dabar vaikštinėjau čia su google street nemažai po tą cala mesquida, nu tikrai fainas ir paplūdimys, nesuprantu į ką aš ten žiūrėjau anksčiau doh.gif  biggrin.gif 

Ką dar norėjau pasakyti apie Mesquita, tai kurortas truputį tokiam kaip užkampy, toliau nuo didesnių miestų, bet jei turit mašiną, ne problema. Ir kurorte nežinau ar yra kokia promenada, parduotuvių? Mums jis patiko, kad tokia rami vieta pasirodė, pagalvojome, kada nors atvarysime čia tik pagulėt, kaip į kokią Turkiją, bet kaži ar taip išeis, nes jau du kartus buvom ir tai neviską Maljorkoj apkeliavom. Nebent pensininkai būsim ir nepajėgsim. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Primabalerina @ 2015 04 20, 14:27)
Pagal žmonių kiekį nuotraukose pvz prie baseino viešbutyje arba paplūdimyje smile.gif  Bet gal fotografavote tokiu laiku, kada tų žmonių nėra smile.gif Nes man užtenka pvz prisimint Gran Kanarijos Maspalomas ar kokį El Ingles paplūdimį savo nuotraukas atsivertus kelionių, kur masė žmonių doh.gif  biggrin.gif Jūsų nuotraukose visur taip ramu atrodo smile.gif

Čia gal tik taip atrodo,iš tikro tai gultai būdavo visi užimti,man net neteko pagulėt prie baseino biggrin.gif Aišku dar ne sezonas,bet žmonių tikrai turistų buvo nemažai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Primabalerina @ 2015 04 20, 17:33)
Tai labai gerai, Jūs man ir padedate  biggrin.gif  Nes jau man dabar visai patinka tas Cala Mesquida biggrin.gif  Tas Iberostar Pinos Park va - http://www.booking.c...highlight_room=

o kokia bookingo kaina, nes kiek žinau tai bookinge nėra 30 proc išankstinio pirkimo nuolaidos ?
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 03 29, 12:12)
Aš geriausią variantą radau travelonspot.lt, čia novaturo įmonė. Pigiau niekur nebuvo, viešbutis - hotel Samoa.

o cia patikimas puslapis? g.gif nes kainos tai tikrai pigesnes nei kitur ... idomu ar tikrai bus toks kambarys kaip parasyta g.gif Pvz sitas viesbutis bookinge http://www.booking.c...468f6da7a3b4X84

ir travelonspot https://www.travelon...uci...B1][ca]=6

bookinge uz panasia kaina studio 2 zmonem, o travelonspot 1 miegamojo apartamentai 4 zmonem g.gif
Atsakyti
Tiksliai pasakyt galėsiu kai nuvyksiu lirpos mėnesį biggrin.gif
šiaip čia Novaturo įmonė, tai aš kažkaip surizikavau, tikiuosi viskas ok bus ax.gif
Atsakyti
Pasigirkite kokius viesbucius issirinkote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 04 21, 17:55)
o kokia bookingo kaina, nes kiek žinau tai bookinge nėra 30 proc išankstinio pirkimo nuolaidos ?

booking'as siulo kaina berods 3300 eur dviem savaitem, tiesiogiai per iberostar puslapi apie 2700 eur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Primabalerina @ 2015 04 22, 19:29)
booking'as siulo kaina berods 3300 eur dviem savaitem, tiesiogiai per iberostar puslapi apie 2700 eur smile.gif

tai va smile.gif o dar berods užsakant per agentūras galima gauti ir pigiau :0 Beje mačiau akciją, kad perki bb, gauni HB nemokamai smile.gif
Atsakyti