[quote=Geltonazuvis,2015 04 01, 21:59]
Du beveik dvimečiai ir vienas septynmetis. Šiaip man ir pačiai būtų įdomu pamatyti tą akvariumą, ryklius, tik kad kaina šiek tiek gąsdina. tai dar mėtomės...
O tai ju planuojat su lagaminais i ta akvariuma varyt?
QUOTE(zyzna @ 2015 04 01, 21:24)
nepasakysiu, bet atvaziavom pries vidurdieni i akvariuma, po akvariumo pavalgem ir ejom maudytis palmos papludimy keliom valandom nes jau vakaras buvo ir veso. kokias 4val tikrai uztrukom, nes vaikam ten linksnybiu apstu, o vien kol apeini viska...
o kokia kaina? neistrigo kad brangu
o kokia kaina? neistrigo kad brangu
Žmogui apie 23 Eur (apie 80 Lt) gaunasi... Manatrodo, kad brangoka, ypač, kai ne viena eini...
QUOTE(Sigitano @ 2015 04 01, 22:20)
O tai ju planuojat su lagaminais i ta akvariuma varyt?
Lagaminai automobilyje bus... Nematau čia bėdos.
O yra kas buvę akvariume Kretoj ir Palmoj? Mes būsim be vaikų- Kretos akvariumas labai patiko, galvoju gal ir čia reikėtų užsukti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2015 04 02, 08:26)
Žmogui apie 23 Eur (apie 80 Lt) gaunasi... Manatrodo, kad brangoka, ypač, kai ne viena eini...
Tada tikrsi nera bedos
Mes pirkom viesbuty bilietus, tsi kazkaip pamenu pigiau gavosi. Turi jie ten kazkokia sisteme nuolaidu turbut kaip partneriai
QUOTE(Sigitano @ 2015 04 02, 08:07)
Tada tikrsi nera bedos
Mes pirkom viesbuty bilietus, tsi kazkaip pamenu pigiau gavosi. Turi jie ten kazkokia sisteme nuolaidu turbut kaip partneriai
Dėkui už patarimą, būtinai pasidomėsim O ir į kitų objektų bilietams viešbučiai gali turėti nuolaidas?
QUOTE(Vego @ 2015 04 02, 08:24)
Gal galit įmesti nuorodą kur tas vandens parkas yra?Gal ir mes užsuksim,nors kolkas neplanavom....
Negaliu patikėti,šeštadienį anksti ryte jau kylam....
Negaliu patikėti,šeštadienį anksti ryte jau kylam....
Ten yra Akvariumas, o ne vandens parkas
Lauksim įspūdžių
Mes jau vakar užsirezervavom mašiną, jau gavom voucherį. Belieka tik susidėlioti maršrutą ir laukti atostogų Ai, dar tinkamas tašes oro uostui susirasti reikia
QUOTE(Sigitano @ 2015 04 02, 08:07)
Tada tikrsi nera bedos
vava, ir palmoj prie katedros yra info centriukas, ten daug pigiau. mes tikrai tiek nemokejom
yra ir vandens parkas, gailimes nenuvaziave, brt drauge su pilvuku buvo tai saZine ja pakikt beleido
QUOTE(Rose Prick @ 2015 03 29, 12:12)
Aš geriausią variantą radau travelonspot.lt, čia novaturo įmonė. Pigiau niekur nebuvo, viešbutis - hotel Samoa.
Persisakiau iš aš viešbutį per šią sistemą savaitgalį. Sumokėjau pinigus. Noriu paklausti, ar iš viešbučio gavot kokią info apie užsakymą? Nes aš išvis jokių email'ų negavau. Tik pačia puslapyje prisijungus radau voucher. Rašiau ir į viešbutį su klausimu, ar viskas ok su rezervaciją, bet jokio atsakymo nėra...
QUOTE(zyzna @ 2015 04 02, 14:00)
vava, ir palmoj prie katedros yra info centriukas, ten daug pigiau. mes tikrai tiek nemokejom
Ačiū! Ieškosim
QUOTE(Geltonazuvis @ 2015 04 02, 14:31)
Persisakiau iš aš viešbutį per šią sistemą savaitgalį. Sumokėjau pinigus. Noriu paklausti, ar iš viešbučio gavot kokią info apie užsakymą? Nes aš išvis jokių email'ų negavau. Tik pačia puslapyje prisijungus radau voucher. Rašiau ir į viešbutį su klausimu, ar viskas ok su rezervaciją, bet jokio atsakymo nėra...
Ačiū! Ieškosim
Ačiū! Ieškosim
Aš gavau info el.paštu iš travelonspot. Ten voucher buvo. Viešbutis nesusisiekė, bet ir neturėtų per kitur kiek pirkus tai irgi taip buvo
Rašiau e-mail kompanijai, tai viską atsakė ir telefonu skambino, nes norėjau viešbučio e-mail paklaust. Man atsakė, kad jie tiesiogiai su viešbučiu nekontaktuoja, bet patikino, kad viskas ok, jie gavo patvirtinimą kad rezervacija užsakyta.
QUOTE(Rose Prick @ 2015 04 02, 16:59)
Aš gavau info el.paštu iš travelonspot. Ten voucher buvo. Viešbutis nesusisiekė, bet ir neturėtų per kitur kiek pirkus tai irgi taip buvo
Rašiau e-mail kompanijai, tai viską atsakė ir telefonu skambino, nes norėjau viešbučio e-mail paklaust. Man atsakė, kad jie tiesiogiai su viešbučiu nekontaktuoja, bet patikino, kad viskas ok, jie gavo patvirtinimą kad rezervacija užsakyta.
Voucherį radau tik prisijungus prie travelonspot. Jokie emailai neatėjo. Jaučiu ir aš parašysiu jiems, ar viskas ok
QUOTE(Geltonazuvis @ 2015 04 02, 20:32)
Voucherį radau tik prisijungus prie travelonspot. Jokie emailai neatėjo. Jaučiu ir aš parašysiu jiems, ar viskas ok
Tikrai rašykit ten ir telefonas nurodytas- skambinti galite
QUOTE(korespond @ 2015 03 26, 17:00)
jei konkrečiai per Do you spain.com, tai užsakant nereikia imti draudimo (nes jį pasiūlo kita , jau draudimo įmonė), o jį nusipirkti vietoje, tai ir gaunasi, kad perkat draudimą vieną kartą. Vietoje jūs perkat pildomą draudimą, taip vadinamą Kasko. Jo galima ir nepirkti, tokiu atveju įšaldoma suma kredinėje kortelėje. Tai, ką skaitote pilnas draudimas, tai čia tas civilinis. Aišku būna, kad įtraukiamas tikrai pilnas su viskuo kitose kompanijose, bet šitoje mums užsakant buvo kitaip.
Sveiki, su žmona planuojam vykti į Maljorka birželio gale ir noriu išsinuomoti automobilį. Išžiūrinėjau dauguma nuorodu ir vat klausimas dėl šios agentūros Do you spain.com Dabar rezervuojant man reikia užsibookinti tik automobilį ir to draudimo kur rašo ( I want to protect myself for only 54,50 (10 days X 5,45) neimti? Čia tas vadinamas kasko?
Ir nelabai suprantu jų Terms and Condition kur rašo apie
Insurance:
Insurance includes Collision Damage Waiver (CDW) subject to an excess. Excess amount: 950EUR. You can take the SCDW to remove the excess from our supplier on collection for 14.00EUR a day. Or you can take out damage excess refund insurance with us after you book for only 5.45EUR a day - Total for your booking: 54.50EUR. If you prefer not to take the supplier's excess waiver, a deposit of 950.00EUR will be blocked from your credit card.
Tas draudimas CDW jau įeina į nuomos kainą, bet tokiu atveju jie man išaldo 950EUR? Bet jei sumoku dar papildomai 54,50EUR tai tokiu atveju 950 EUR neuišaldo?
Atsiprašau dėl tiek klausimu, bet jau labai painus dalykas ta nuoma ir norisi būti ramiam, kad viską teisingai pasidaryti.