Sveiki, mes balandzio 21-29 būsime Maljorkoje (pirma karta) dabar is atsiliepimu perskaitytu dziaugiuosi, kad vakar vos neuzsisakeme viesbucio el Arenal'y gyvensim Santa Ponsa, rezervavome apartamentus 3* viesbuty 3 zmonem su pusryciais ir vakariene, kas labai džiugina tai kambario dydis beabejo, nereikes talpintis 13kv kambariukuose sumokejome 444 uz apgyvendinima, skrydis zmogui per ryanair pirmyn-atgal 91, plius pasiemem masina 7 dienom, sumokejo berots 120 su visais draudimais tai zmogui gaunasi 280 uz viska
As tai kazkaip naiviai tikiuosi, kad el Arenal gale balandzio dar nebus dideliu spusciu Na, o jei bus tai jau saukstai po pietu, viesbutukas uzsakytas Mums labai aktualu buvo kaina
Sveiki,
Mes jau nusipirkome skrydžio bilietus savo medaus mėnesiui į Maljorką Mums kainavo 370 eurų.
Data 2015.06.02-2015.06.09
Planuojame apsistoti dviejuose vietose.
Pirmas tris naktis - netoli Palmos. Esu užmetus akį į BQ Augusta viešbutį (***) pačioje Palmoje. Gal girdėjote kokių atsiliepimų?
Likusioms dienoms jau užsibookinom vasarnamį Valentín Playa de Muro, Puerto del Alcudia.
Dabar pagrindinis klausimas - automobilio nuoma.
Ar galit, kas dar kartelį normaliai išaiškinti, kas geriau full/empty (kuris kainuoja pigiau) ar full/full (brangesnis)?
Mes jau nusipirkome skrydžio bilietus savo medaus mėnesiui į Maljorką Mums kainavo 370 eurų.
Data 2015.06.02-2015.06.09
Planuojame apsistoti dviejuose vietose.
Pirmas tris naktis - netoli Palmos. Esu užmetus akį į BQ Augusta viešbutį (***) pačioje Palmoje. Gal girdėjote kokių atsiliepimų?
Likusioms dienoms jau užsibookinom vasarnamį Valentín Playa de Muro, Puerto del Alcudia.
Ar galit, kas dar kartelį normaliai išaiškinti, kas geriau full/empty (kuris kainuoja pigiau) ar full/full (brangesnis)?
QUOTE(raccoon @ 2015 03 29, 21:18)
Koks kainos skirtumas... Atiduodant tusčia juk nerizikuosite važiuoti iki nulio, tad kažkiek liks kuro ir prarasite kokius 5 EUR... Čia kažkokio skirtumo nematau...
Sveiki
su šeima į Maljorką skrendame birželio 20 d. apsistosime Cala dore. Planuojame automobilį nuomotis porai dienelių, nesam dideli keliautojai, norim daugiau gražaus poilsio .
Susiplanavau tokį mini maršrutą ir noriu paklausti ar viską aš ten logiškai susidėliojau
I d. Taigi ryte išvažiuojam iš cala doro į cueva del drach
Iš jų traukiame tolyn į zoo safarį
toliau važiuojam į formentora (pakeliui stabtelint ar į kokį miestelį ar šiaip prie gražių vietų)
IId. važiuojam į kitą pusę
botanicactus
toliau į Palmą- apžiūrėti miesto ir nueiti į palmos akvariumą.
iš palmos norėčiau užsukti i el trenc papludimį.
tai va tiek ar tilptumem į dvi dienas su tokiu maršrutu ? neisivaizduojų kiek laiko praleidžiama tam tikruose oblektuose
laukiu ir labai dekoju už komentarus ir pasiūlymus
su šeima į Maljorką skrendame birželio 20 d. apsistosime Cala dore. Planuojame automobilį nuomotis porai dienelių, nesam dideli keliautojai, norim daugiau gražaus poilsio .
Susiplanavau tokį mini maršrutą ir noriu paklausti ar viską aš ten logiškai susidėliojau
I d. Taigi ryte išvažiuojam iš cala doro į cueva del drach
Iš jų traukiame tolyn į zoo safarį
toliau važiuojam į formentora (pakeliui stabtelint ar į kokį miestelį ar šiaip prie gražių vietų)
IId. važiuojam į kitą pusę
botanicactus
toliau į Palmą- apžiūrėti miesto ir nueiti į palmos akvariumą.
iš palmos norėčiau užsukti i el trenc papludimį.
tai va tiek ar tilptumem į dvi dienas su tokiu maršrutu ? neisivaizduojų kiek laiko praleidžiama tam tikruose oblektuose
laukiu ir labai dekoju už komentarus ir pasiūlymus
O aš galvoju, ar verta mokėti tokius pinigus už bilietą į akvariumą? Gal buvusieji gali pasidalinti? Gal kokią nuotrauką įmesti?
Kaip skiriasi laikas mūsų nuo Maljorkos?
o keliaujant užteks tik asmens tapatybės kortelės?
QUOTE(Geltonazuvis @ 2015 04 01, 15:12)
Laikas skiriasi 1 val.Bent jau Ispanijoj taip...
O kortelė turėtu tikti,nes ES Nors aš pati imsiu pasą,ramiau...
QUOTE(Geltonazuvis @ 2015 04 01, 16:12)
O aš galvoju, ar verta mokėti tokius pinigus už bilietą į akvariumą? Gal buvusieji gali pasidalinti? Gal kokią nuotrauką įmesti?
mums visiems patiko, ypac didysis rykliu akvariumas, keturmeciui paliko ypatinga ispudi o ir siaip smagiai praleidom laika.
uztenka tik ID korteles.
QUOTE(Vego @ 2015 04 01, 17:05)
Laikas skiriasi 1 val.Bent jau Ispanijoj taip...
Ačiū
QUOTE(zyzna @ 2015 04 01, 17:08)
mums visiems patiko, ypac didysis rykliu akvariumas, keturmeciui paliko ypatinga ispudi o ir siaip smagiai praleidom laika.
uztenka tik ID korteles.
uztenka tik ID korteles.
O kiek laiko maždaug užtrukote ten? Mes planuojam ryte išsiregistruoti iš viešbučio, pabūti Akvariume, žavalgyti ir į oro uostą kokią 16 val. Užteksim laiko?
QUOTE(Geltonazuvis @ 2015 04 01, 17:12)
Mums labai patiko. Tikrai toks biski pramogu centras. Yra ir visokiu pramogu, ne tik akvariumas. Yra piratu sou. Labai ispudingas tunelis, kur rykliai plaukioja. Aisku po to kai buvome Valencijoje, tai ten dar ispudingesnis. Bet mums ir vaikams patiko. Nezinau, kokio amziaus jusu vaikai.
QUOTE(Sigitano @ 2015 04 01, 18:23)
Mums labai patiko. Tikrai toks biski pramogu centras. Yra ir visokiu pramogu, ne tik akvariumas. Yra piratu sou. Labai ispudingas tunelis, kur rykliai plaukioja. Aisku po to kai buvome Valencijoje, tai ten dar ispudingesnis. Bet mums ir vaikams patiko. Nezinau, kokio amziaus jusu vaikai.
Du beveik dvimečiai ir vienas septynmetis. Šiaip man ir pačiai būtų įdomu pamatyti tą akvariumą, ryklius, tik kad kaina šiek tiek gąsdina. tai dar mėtomės...
Klausimas rezervavusiems auto per doyouspain. Mums pavyko tai padaryti tik iš trečio karto. Pirmus du kartus metė užrašą, kad kortelė paslaugai neregistruota. Skambinom į banką, sakė, kad iš mūsų pusės viskas ok. Trečia kartą užrezervavom. Kadangi ėmėm su tuo stiklų/padangų/veidrodėlių draudimu, pasirinkimas buvo tik sumokėti iškart. Į el. paštą atėjo du laiškai, kad rezervaciją reikia patvirtinti ir apmokėti. Tai aš jau nebesusigaudau kas ir kaip čia... Kai suvedi savo kreditinės duomenis jie nenusiskaito pinigų ar čia tie du laiškai atėjo dėl tų nepavykusių rezervacijų? Jokio voucherio negavau...
QUOTE(Geltonazuvis @ 2015 04 01, 18:15)
Ačiū
O kiek laiko maždaug užtrukote ten? Mes planuojam ryte išsiregistruoti iš viešbučio, pabūti Akvariume, žavalgyti ir į oro uostą kokią 16 val. Užteksim laiko?
nepasakysiu, bet atvaziavom pries vidurdieni i akvariuma, po akvariumo pavalgem ir ejom maudytis palmos papludimy keliom valandom nes jau vakaras buvo ir veso. kokias 4val tikrai uztrukom, nes vaikam ten linksnybiu apstu, o vien kol apeini viska...
o kokia kaina? neistrigo kad brangu