Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka 2014m.

Sutinku kad geriau keliuose viesbuciuose, bet mane taip vargina tas ieskojimas doh.gif Daugiau darbo viska surasti, susidelioti susiorganizuoti..
Na reiks dar pagalvoti apie antra viesbuti smile.gif Bet kad sunku rasti, nes mano reikalavimai labai dideli, noriu grazaus, ramaus, ant juros kranto, su HB ir PIGIAI lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek ten tos salos yra. Valanda-pusantros ir jau kitam gale.

Viena dieną taip
user posted image

kitą dieną šitaip

user posted image

Trečią žemyn. Gerai pasiplanavus ir su vienu viešbučiu gali išsiversti.
Atsakyti
Mes rudeni buvome Rodo saloje, ji yra dvigubai mazesne, bet per savaite ir tai prasukome 1000km doh.gif Bet isnarseme visa sala, visur stodavom, cia turbut sunkiau viska apziureti (o ne tik apvaziuoti) smile.gif
Atsakyti
Tame ir kampas( kaifas),keiti viesbucius,grizineti atgal nereikia,laiko susitaupo(iki 3h per diena),manau poilsis tikrai daug produktyvesnis,nors cia kaip kam... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DzonisJA: 24 kovo 2015 - 17:04
QUOTE(FoxLady @ 2015 03 25, 01:46)
Kambariai labai grazus, bet kaina doh.gif
Nebent per kita psl pigiau radote g.gif

Taip as tikrai daug pigiau mokejau . Pirkom is loveholidays.com
Atsakyti
http://www.booking.c...aial.en-gb.html
mes irgi į šį , bookingas mūsų datai birželio pabaigai rodo 3 kart didesę kainą nei mes užsisakėm , man rodos net klaida ten kažkokia , šiaip kitur jis vienas pigesnių. Atrodo ten labai su vaikais tinka, Neringa grįš papasakos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biteg @ 2015 03 24, 18:32)
http://www.booking.c...aial.en-gb.html
mes irgi į šį , bookingas mūsų datai birželio pabaigai rodo 3 kart didesę kainą nei mes užsisakėm , man rodos net klaida ten kažkokia , šiaip kitur jis vienas pigesnių. Atrodo ten labai su vaikais tinka, Neringa grįš papasakos  smile.gif

o kur jūs užsakinėjote? 4u.gif
Atsakyti

aš dar su kvailu klausimu blush2.gif
pirmą kartą keliaujame ne dviese o trise (suaugę). Daug kur man leidžia pasirinkti 2-vietį kambarį trims žmonėms, kiek teko skaityti, tokiu atveju būna fotelis arba sudedama lova (toks variantas tinka), bet kartais pasirinkimuose duoda ir dviviečius ir triviečius (šie brangesni). Kažin viskas gerai bus jei trims žmonėms rezervuosiu double kambarį? Nereikės paskui vienoje lovoje miegoti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DzonisJA @ 2015 03 24, 17:55)
Tame ir kampas( kaifas),keiti viesbucius,grizineti atgal nereikia,laiko susitaupo(iki 3h per diena),manau poilsis tikrai daug produktyvesnis,nors cia kaip kam... smile.gif

As nesutikciau su tuo, kad sutaupoma laiko. Nes reikia daiktus vis susideti, ir susikrauti viska (na mes kai su vaikais, tai vis tiek jie viska ismeto, ir reikia rinkti, suziureti). Tada tie visi chekinai viesbuciuose, irgi uzima laiko. Man tas nepasiteisina. Man patinka ir grizti i viesbuti. ne tokie jau ten milziniski tie atsumai.
Atsakyti
uzsisakėme per www.superkeliones.lt . Aš išsirenku viešbučius įvairius kokie patinka ir parašau jiems laišką kokios būtų kainos.
Atsakyti
Gal kas auto užsakinėjot iš vietinių agentūrų? Jau pradedu svarstyti, kad reikės bandyt nuomot ir kažkaip važiuot, nors baisu blush2.gif trasnferiai ne pigūs, jei važiuosim į rytinę pusę- dar ir belstis su autobusu ilgai reikės.
Bet aš norėčiau iškart įsigyti su pilnu draudimu, o kiek skaitau- per tarpininkus imant, dar vietoj draudimą geriau pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 03 26, 16:15)
Gal kas auto užsakinėjot iš vietinių agentūrų? Jau pradedu svarstyti, kad reikės bandyt nuomot ir kažkaip važiuot, nors baisu  blush2.gif  trasnferiai ne pigūs, jei važiuosim į rytinę pusę- dar ir belstis su autobusu ilgai reikės.
Bet aš norėčiau iškart įsigyti su pilnu draudimu, o kiek skaitau- per tarpininkus imant, dar vietoj draudimą geriau pirkti.

O kodėl jūs nenorit to draudimo nusipirkt? Nusiperki ir ramu. Jo bet kokiu atveju reikia.
Atsakyti