Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka 2014m.

QUOTE(Rose Prick @ 2015 03 23, 19:04)
Ačiū visiems kas parašė atsiliepimus  4u.gif supratau, kad į El arenal nebenorim  lotuliukas.gif

bet kur geriausia važiuoti  g.gif norisi, kad būtų gražu, kur pasivaikščioti, bet ne labai atoki vieta, nes planuojame po sąlą važinėti viešuoju transportu, tai susisiekimas svarbus.

Arenal-tai 6km ilgio ruozas,ne visur ten anglai siaucia,svarbiausia koks ir butent kurioje vietoje viesbutis,pasiziurekite ivertinimus ir galite puikiai pailseti.Magelufas-dar triuksmingiau.
Atsakyti
QUOTE(DzonisJA @ 2015 03 23, 20:48)
Arenal-tai 6km ilgio ruozas,ne visur ten anglai siaucia,svarbiausia koks ir butent kurioje vietoje viesbutis,pasiziurekite ivertinimus ir galite puikiai pailseti.Magelufas-dar triuksmingiau.

Bet manau dar priklauso ir kuriuo laiku vykstama,nes nemanau,kad ten tų anglų kiaurus metus pilna g.gif
Atsakyti
Šiandien kaip tik su kolege kalbėjau, sakė buvo Arenal ir jiem patiko. Įdomu kada ten tas jaunimėlis prasideda. Turbūt kai mokiniams/ studentams atostogos būna? Mes pačioje liepos pradžioje būsim, tai jau pradėjau nerimauti, kad į patį sezono įkarštį pataikysim doh.gif nors aš visiška nesezoninė keliautoja, man geriau prastesnis oras, negu masė žmonių, bet šį kartą teko prie terminų labai derintis verysad.gif
Atsakyti
As i Arenal net neziuriu, paziurejus google maps view vaizdus net nupurte biggrin.gif Bet cia kaip kam, as tiesiog ne tokioje aplinkoje isivaizduoju poilsi ax.gif
Dabar viena viesbuti nuziurejau Cala D'ore, kazin kaip ten g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 24 kovo 2015 - 14:35
QUOTE(FoxLady @ 2015 03 24, 14:34)
As i Arenal net neziuriu, paziurejus google maps view vaizdus net nupurte biggrin.gif Bet cia kaip kam, as tiesiog ne tokioje aplinkoje isivaizduoju poilsi ax.gif

Cala D'oras skaičiau, kad ramus, tvarkingas, šeimyniškas wink.gif Mes irgi ten norėtumume, nes planuojame keliauti su vaikais. Kokį viešbutį nužiūrėjot?

Planuojam skristi gegužės 19 d. Bilietus buvom apsižiūrėję, bet nepirkom. Šiandien patikrinu - beveik visu 100 EUR brangesni blink.gif Buvo 176 eur, dabar 262 eur. Kažin yra tikimybė, kad pigs? Ir kokia kaina skaitosi normali?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 24 kovo 2015 - 14:40
QUOTE(FoxLady @ 2015 03 25, 00:34)

Kokius viezbucius Cala D'ore nusiziurejot? ax.gif
Atsakyti
Kol kas ziurinejau tik bookinge, tai si nuziurejau: http://www.booking.c...e...type=total
Mano tikslas rasti dviems 3* viesbuti uz 300 eur su HB ir ant juros kranto, ramesneje vietoje.
Dar neieskojau kituose puslapiuose, gal rasiu kazka geriau uz panasia kaina. Imsime visai savaitei auto, viesbutyje busime nedaug, kambarys gali buti ir paprastesnis bet norisi grazaus viesbucio gamtovaizdzio smile.gif Jei rasite tokiu, butinai pasidalinkite thumbup.gif
Musu datai pigiausiai bilietai dviems pirmyn atgal buvo 267eur, o dabar pakilo iki 392eur verysad.gif Laukiu, tikiuosi pigs... smile.gif

Kazkas siule pasidometi siuo viesbuciu, jis Arenale, tai pirmiausia paziurejau google maps view, nu niekaip nenoreciau cia apsistoti doh.gif
http://www.booking.c...n-diego.lt.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 24 kovo 2015 - 15:12
QUOTE(FoxLady @ 2015 03 24, 15:07)
Kol kas ziurinejau tik bookinge, tai si nuziurejau: http://www.booking.c...e...type=total
Mano tikslas rasti dviems 3* viesbuti uz 300 eur su HB ir ant juros kranto, ramesneje vietoje.

šis ir man labai patiko, kada važiuojat, kad į 300eur telpat su tuo viešbučiu ir HB g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 03 24, 15:26)
šis ir man labai patiko, kada važiuojat, kad į 300eur telpat su tuo viešbučiu ir HB  g.gif

Noreciau geguzes pirmaja savaite, kazkuriam kitam psl su HB ir balkonu i jura buvo 330eur, bet dar gerai neisieskojau visur smile.gif
Atsakyti
[quote=FoxLady,2015 03 25, 01:07]
Dar neieskojau kituose puslapiuose, gal rasiu kazka geriau uz panasia kaina. Imsime visai savaitei auto, viesbutyje busime nedaug, kambarys gali buti ir paprastesnis bet norisi grazaus viesbucio gamtovaizdzio smile.gif Jei rasite tokiu, butinai pasidalinkite thumbup.gif

Fainas viezbutukus thumbup.gif Mes issirinkom - http://www.booking.c...aial.en-gb.html Nieko ipatingo bet Mes norejom jaukaus mazo viezbutuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vego @ 2015 03 24, 15:58)
Kodėl?Man visai nieko atrodė kambariai....

Na as rasiau kad ziurejau ne kambarius, o google maps view, t.y. apylinkes, kur tas viesbutis yra smile.gif
https://www.google.lt/maps/@39.502856,2.751...Q!2e0?hl=lt
As ne tokia aplinka isivaizduoju poilsiui, na gal kam norisi to surmulio ir zmoniu knibzdelyno kaip Palangoje, as noreciau viesbucio su graziu gamtovaizdziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 24 kovo 2015 - 16:10
Pasiulymas tiems,kurie keliaus po Maljorka automobiliu:
1. Gyventi 2-3 dienas ruoze nuo Cala Dor iki Cala Millor(apziurint grazias vietas ir papludimius)
2. Gyventi 2-3 dienas Alcudiia ilankoje(aplankant gr.v.ir papl)
3. Viena naktis Deia arba Valldemossa(galima ir praleisti,nors nepatartina)
4. 1-2-3 naktys Peguera regione.(calla Fornells ir t.t)Cia tikrai bus ramu,kam to reikia)
5. Jei isvykimas anksti ryte,paskutine nakti geriausia nakvoti Platja de Palma.

Neprisirisite prie vieno viesbucio,galite imti ir brangesni,ir pigesni,pamatysite neskubedami tikrai labai daug,o Maljorka labai verta to. Neminesiu visu izymybiu,bet tik keletas: is Alcudia miestelio pasukti i Carrer de Xara,tiesiai i av.de mal pas,ir vel tiesiai pagal krantine iki draudziamo zenklo ir atgal(daug piknikkisku vietu) ir, gal zinomas o gal ir nezinomas salia miestelio Felanith esantis Santuario de san Salvador. Dar vienas-labai grazus 2-3 papludimiai miestelyje Cala sant Vicenc. Ir paskutinis, ilankoje Cala Pi de la Posada-papludimys carrer zona Formentor.
Atsakyti