Ziurinejau tuos psl, bet ten reikia labai isigilinti del tu visu pasleptu mokesciu, gal dar reikes paieskoti vietiniu agenturu tai man paprasciau kazkaip, paraso iskart galutine kaina su viskuo
Sunkiausia vistiek su viesbuciu, bandau surasti 3* viesbuti ant juros kranto su pusryciais ir vakariene uz 300eur dviems asmenims 2015.04.25 - 2015.05.02, bet kol kas sunkiai sekasi
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 22, 23:35)
Jei vienas viesbutis, tai ir pasilikit sita kurorta, man jis pats paciausias pasirode, net nepalygint su kitais.
O temperatura panasi visur, gi sala maza
O temperatura panasi visur, gi sala maza
aciu uz patarima, paskaitinejau daugiau apie kurortus, tai daug pagyru tam cala d'or
beja, kadangi planuojame visai kelionei nuomotis auto, iskilo klausimas kaip su tais isaldytais pinigais kreditineje, ar visos nuomos firmos juos isaldo, o jei pvz imi stiklu-ratu (ar koki ten) draudima?
Sveikutes. Na ir Mes po ilgu paiesku ir neapsisprendimu uzsisakem kelione geguzes 4-15 . Apsistosim club calimera Es talaial 3*** . Gal yra ten gyvenusiu ? Mums patiko nes mazas viezbutukas su vaikais manau patogiau
Tik trip advisor Labai maisyti komentrai
Ar jus skaitot komentarus? Ar nekreiptet demesio I tai ?
Tik trip advisor Labai maisyti komentrai
Ar jus skaitot komentarus? Ar nekreiptet demesio I tai ?
Siandien pakrito Ryanair kainos balandzio-geguzes menesiams
QUOTE(FoxLady @ 2015 02 27, 13:58)
Kiek buvo, kiek dabar?
QUOTE(FoxLady @ 2015 02 27, 13:58)
As tai nepastebejau to kritimo. Bent jau musu dienomis nusipirktas skrydis tai pabrango 85 eur, lyginant su praejusia savaite (skaiciuojant 3 asmenims )...
2asmenims
Balandžio 25d geguzes 2d beveik visa sia savaite buvo 308 eur, šiandien 248.84 eur.
Geguzes 2d geguzes 9d buvo 391.64, šiandien 267.20 Butent si data mane labiausiai domina.
Kitu savaiciu irgi pasikeite, paskutiniu metu tikrinau kasdien, geguzei buvo virs 400eur, dabar visos datos iki 400eur
Balandžio 25d geguzes 2d beveik visa sia savaite buvo 308 eur, šiandien 248.84 eur.
Geguzes 2d geguzes 9d buvo 391.64, šiandien 267.20 Butent si data mane labiausiai domina.
Kitu savaiciu irgi pasikeite, paskutiniu metu tikrinau kasdien, geguzei buvo virs 400eur, dabar visos datos iki 400eur
QUOTE(Neringa1987 @ 2015 03 01, 13:59)
Aš nusižiūrėjau šį viešbutį birželio mėnesiui. Man pasirodė, kad didžioji dalis nusiskundimų, kad daug vokiečių ir anglams nepritaikyta. Tai mums lietuviams ne taip svarbu. Mano vyras gerai moka vokiškai tai susišnekėtume. O viešbutis atrodo labai šeimoms tinka ir daugiau gerų atsiliepimų nei blogų.
QUOTE(biteg @ 2015 03 02, 01:23)
Aš nusižiūrėjau šį viešbutį birželio mėnesiui. Man pasirodė, kad didžioji dalis nusiskundimų, kad daug vokiečių ir anglams nepritaikyta. Tai mums lietuviams ne taip svarbu. Mano vyras gerai moka vokiškai tai susišnekėtume. O viešbutis atrodo labai šeimoms tinka ir daugiau gerų atsiliepimų nei blogų.
As irgi manau kad mums jie netrugdys. Man irgi jis seimyniskas toks pasirode
Dar Turiu klausimeli. Mums reikes atsispausdint bilieta grizimuj kai jau tenai busim. Kazin Ar ten sunku bus susirasti spausdintuva ir interneta ?
Gal kas esate vieseje **** Club Martha (cala d,or), kokie butu atsiliepimai?
QUOTE(Neringa1987 @ 2015 03 01, 16:08)
Dar Turiu klausimeli. Mums reikes atsispausdint bilieta grizimuj kai jau tenai busim. Kazin Ar ten sunku bus susirasti spausdintuva ir interneta ?
Mes viesbutyje susitvarkeme si reikala, pagelbejo be problemu
QUOTE(egluciauskas @ 2015 03 02, 07:50)
Gal kas esate vieseje **** Club Martha (cala d,or), kokie butu atsiliepimai?
Is foto sprendziat toks tradicinis Cala Doro, visai nieko, atsiliepimai irgi nieko. Vieta ten nelabai svarbi, kur tas viesbutukas. Man tokiose vietose masina atrodo butinybe
Jei kaina gera, tai kodel ne...