Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonių kultūra viešose vietose

QUOTE(linamog @ 2015 01 13, 22:53)
Man veikia. Beje, lipduka pora kartu nudraske, tada isiutusi uzrasiau baltu korektorium ant pacios pasto dezutes, to nesugeba panaikint.
Paprasyciau vardo ir pavardes, darbovietes pavadinimo. Manau, suveiktu, bet jei ne, rasyciau skunda.

Su korektorium gaila tepliot, nes nauja dėžutė ax.gif problema išsisprendžia greitai, nes atiduodu kaimynams prakuroms. Bet reklamos dabar nėra tiek daug, kaip anksčiau. Nors artėja rinkimai, tai pasipils doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 13, 21:53)
Man veikia. Beje, lipduka pora kartu nudraske, tada isiutusi uzrasiau baltu korektorium ant pacios pasto dezutes, to nesugeba panaikint.

Paprasyciau vardo ir pavardes, darbovietes pavadinimo. Manau, suveiktu, bet jei ne, rasyciau skunda.

Keista, nes ir mano paštui veikia drinks_cheers.gif Jei ir įmeta, tai ypatingai retai, galima sakyti, kad 99% negaunu to, kas buvo iki lipduko. Dar jei kažkokiu būdu būtų galima sureguliuoti telefoninius atakuotojus, tai iš viso būtų ramus gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 01 13, 22:40)
Dar jei kažkokiu būdu būtų galima sureguliuoti telefoninius atakuotojus, tai iš viso būtų ramus gyvenimas.

Kurie skambineja, ar kurie sms siuntineja? As sms visus isgujau, kontaktiniais mailais issiuntinejau reikalavima niekada nebesiusti jokiu reklaminiu sms mano numeriu .....
Atsakyti
Taigi yra įstatymas, draudžianti SMS trukdyti. Tik skundas ten ilgas ir nepatogus, bet jei taip nervuoja, tai galima kelis numerius surašyti ir vieną bendrą skundą sukurpti. Atkeršysit kenkėjams biggrin.gif
Be to, nemanau, kad pas jus kažkoks senovinis prastas telefonas ax.gif Taigi telefone blokuoji ir tyla, ramybė ax.gif Juk ne visa Lietuva siuntinėja, tie numeriai ratu pasikartoja.

Aš blokavau vienus iš kavos, kurie skambindavo, nes negana to, kad kava tikrai šlykšti buvo pasidariusi, nesvarbu kokią bebandytum ten iš jų, bet ir pradėjo kas savaitę skambinti doh.gif Tai dabar taip ramu, gera assa.gif ir kavą skanią susiradau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 14 sausio 2015 - 09:47
Man pastoviai skambinėja. Pastoviai. devil.gif Net ne kartą per mėnesį, būna, kad kelis kartus per savaitę doh.gif Stengiuosi nekaukt į ragelį, jie juk nekalti. Bet visad prašau išbraukt numerį. Kol kas neveiksminga, nereaguoja schmoll.gif
Atsakyti
Kodėl neblokuojat? manote, kad gali prisireikt? bigsmile.gif
Jie psichologiškai truputį paruošti. Jie visai nesiklauso, kad tau neįdomu, tu nenori, kad neturi laiko, jie vistiek lenda kaip šlapi lapai, vistiek bando ieškoti išeičių, pvz. kaip man, kad visgi gal rasime jums skanią kavą doh.gif lotuliukas.gif ir pan.
Dabar užblokavus taip ramu, taip gera, nes jau galėjo man imti sapnuotis tas toks padlyzūniškas, šlykščiai nutaisytas specialiai darbui balsas, toks ala drauuuuuugės, vyriškas balsas biggrin.gif kurį vėliau pakeitė toks pats, tokio paties tembro, tik moteriškas balsas.
Fui fui fui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 14, 09:36)
Kurie skambineja, ar kurie sms siuntineja? As sms visus isgujau, kontaktiniais mailais issiuntinejau reikalavima niekada nebesiusti jokiu reklaminiu sms mano numeriu .....

as ta pati padariau drinks_cheers.gif . dabar jau beveik ramu.
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 01 14, 10:27)
Man pastoviai skambinėja. Pastoviai. devil.gif Net ne kartą per mėnesį, būna, kad kelis kartus per savaitę doh.gif Stengiuosi nekaukt į ragelį, jie juk nekalti. Bet visad prašau išbraukt numerį. Kol kas neveiksminga, nereaguoja schmoll.gif

rasyk jiems rastu
Atsakyti
Aš telefonu visus reklaminius Nr.blokavus. Skambina, matau post factum, kad atmestas skambutis iš blokuotų ir taip gera biggrin.gif Tik kartais pvz. Top Shop Nr.keičia. Na, bet 1 litaniją išgirsti, pokalbį baigi mygtuko paspaudimu, po to 20 kartų ramu.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 01 14, 10:27)

apsimesk kokia ubage,pašapine, neturinčia piginų-atšoka smile.gif o jei kažką su sutartim siūlo,tai va ką tik pasirašei 36 mėn su kt operatoriais, jei kokį mobilką siūlo,tai dar pridėk, kad verslo planą turi. labai gerai veikia smile.gif
Atsakyti
Oi, tikrai žinau ką atsakyti. cool.gif Bet skambinėtojai nerimsta, vis nauji ir kitokie.
Atsakyti
bet kodel skambineja? is kur gauna jusu kontaktus? Gal daug kur paliekate savo tel.nr.? Kodel man niekas neskambina? verysad.gif Net noreciau kartais su kuo pasisneket.. lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai jauciu prisisnekejau. snd skambino ir telemarketing. kai paklausiau is kur gavo nr, neatsake. kai pasakiau, kad neturi teises man skambinet, tai pasake, kad taip reikejo is pradziu sakyt biggrin.gif. o as is pradziu ir sakiau,mkad nenoriu su jais kalbet ir niekad nenoresiu
Papildyta:
QUOTE(medinuke1 @ 2015 01 16, 18:34)
bet kodel skambineja? is kur gauna jusu kontaktus? Gal daug kur paliekate savo tel.nr.? Kodel man niekas neskambina? verysad.gif  Net noreciau kartais su kuo pasisneket.. lotuliukas.gif

pardavinej afirmos vienos kitoms klientu sarasus
Atsakyti