Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonių kultūra viešose vietose

Aš kartais irgi praplėšiu ax.gif Bet stengiuosi gražiai ir tik tas , kurios tikrai domina ir perku tą pačią pakuotę. Atgal nededu. Esu mačiusi kaip žmonės praeidami riešutų paima ir valgo eidami doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2015 04 24, 13:44)
Aš kartais irgi praplėšiu ax.gif Bet stengiuosi gražiai ir tik tas , kurios tikrai domina ir perku tą pačią pakuotę. Atgal nededu. Esu mačiusi kaip žmonės praeidami riešutų paima ir valgo eidami doh.gif

Aš esu mačiusi, kaip praeidami riešutų paragauja, ir jei nepatiko, išspjauna atgal ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitės šešėlis: 24 balandžio 2015 - 12:56
Kai buvau Ukrainoje, labai nustebino tai, kad parduotuvėse (dideliuose prekybos centruose) sveriama viskas, ir reikia pačiam įsidėti, pasisverti. Ir cukrus, ir žuvis, ir zefyrai, ir vaisiai. Bet nemačiau, kad kas imtų ir valgytų. Gal šioje srityje jie labiau pažengę nei mes g.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2015 04 24, 14:00)
Kai buvau Ukrainoje, labai nustebino tai, kad parduotuvėse (dideliuose prekybos centruose) sveriama viskas, ir reikia pačiam įsidėti, pasisverti. Ir cukrus, ir žuvis, ir zefyrai, ir vaisiai. Bet nemačiau, kad kas imtų ir valgytų. Gal šioje srityje jie labiau pažengę nei mes g.gif

Ne tik Ukrainoje taip, yra ir kitose šalyse
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 24, 14:08)
Ne tik Ukrainoje taip, yra ir kitose šalyse

O kur dar taip yra? Įdomu, nes kitose šalyse, kur esu lankiusi nesu to mačiusi.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2015 04 24, 14:44)

O kam draskot..T,y kokiu tikslu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2015 04 24, 14:27)
O kam draskot..T,y kokiu tikslu.. g.gif

Nes per įpakavimą nevisada matosi ar blizgios ar ne, ir raštas jei būna kaip atrodo. Esu netinkamų kelis kartus nusipirkus, patikėjusi pakuote. Bet jeigu perki specializuotoje kojinių parduotuvėje, tai visas išpakuoja ir parodo.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2015 04 24, 14:19)
O kur dar taip yra? Įdomu, nes kitose šalyse, kur esu lankiusi nesu to mačiusi.

Kad nepameluot dabar g.gif bandau prisiminti g.gif berods Slovėnijoje, Slovakijoje
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2015 04 24, 13:37)
O ar joms rupi.kaip kazkas pirks ju nuciupintas pedkelnes doh.gif .. praplestu dar graziai,bet ne..paskui ir noredamas graziai nebeuzklijuosi..butu mano valiia priversciau visas nusipirkt kurias pradraske.

po to būtų pilna žiniasklaida "piliečių" nuomonių apie tai kaip maxima juos "prievartauja" biggrin.gif
Dar blogiau yra su kosmetika, tušai, kremai, lūpdažiai ne retai pasitaiko prasukinėti ir net pabandyti. Pardavėjui dažniausiai nuo to labai neskauda, nes yra galimybė grąžinti tiekėjui, bet pirkėjai dažnai nuperka tokias prekes.

QUOTE(pikkolo @ 2015 04 24, 14:00)

Bent jau Vilniuje prismoje pačiam reikia svertis vaisius ir daržoves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 04 24, 13:55)
Aš esu mačiusi, kaip praeidami riešutų paragauja, ir jei nepatiko, išspjauna atgal    ax.gif

esu mačiusi kaip bomžai tik ką knise rankomis konteinerius,paskui knisa tuos pačius riešutus ir sausainių dežutes laisvai prieinamas maximoje.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2015 04 24, 15:15)
Bent jau Vilniuje prismoje pačiam reikia svertis vaisius ir daržoves  ax.gif

ir Kaune. bet tikrai ne cukru biggrin.gif darzoves, saldainius taip, bet zuvies nemaciau, kad paciam svert reiktu
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2015 04 24, 15:15)
Bent jau Vilniuje prismoje pačiam reikia svertis vaisius ir daržoves  ax.gif

QUOTE(sazininga @ 2015 04 24, 15:28)
ir Kaune. bet tikrai ne cukru  biggrin.gif  darzoves, saldainius taip, bet zuvies nemaciau, kad paciam svert reiktu

Tai visose parduotuvėse vaisius, daržoves, riešutus, sausainius, saldainius reik pačiam įsidėti į maišelį. Bet ne žuvį ar cukrų. Absoliučiai viskas kas gali būti sveriama, ten dediesi pats ir sveriesi. Kaip suprantu tik buvusiose tarybinėse šalyse taip tik ir yra. Nes man kažkaip nelabai higieniška atrodo.
Atsakyti