QUOTE(Dviveide @ 2015 04 17, 10:27)
Prisipažinsiu ir aš į temą. Prieš keletą metų pasielgiau chamiškai pagal smėlio dėžės principą. Su vyru ir mama automobilį pasistatėm gražiai šalia kitų automobilių prie turgelio ir nubėgom liūdnos progos gėlių nupirkt. Grįžom, o automobiliai visi užstatyti horizontaliai ketvirtosios mašinos. Va šitaip:
IIIII
__
Mes kokią 20min laukėm. Į svetimą mašiną stuksenom, kad signalizacija suveiktų, bet vairuotojas nepasirodė. Teko man stoti vienoje pusėje, mamai kitoje ir padėti vyrui išlaviruoti, nes negalėjom ilgiau laukti. Šiaip ne taip vėžlio žingsniu, be jokių nubrozdinimų..
Tai vat, čia aš neišlaikiau ir ant šoninio vairuotojo stiklo lūpdažiu užrašiau "asilas". Jei čia kam iš jūsų tai padariau, atsiprašau
IIIII
__
Mes kokią 20min laukėm. Į svetimą mašiną stuksenom, kad signalizacija suveiktų, bet vairuotojas nepasirodė. Teko man stoti vienoje pusėje, mamai kitoje ir padėti vyrui išlaviruoti, nes negalėjom ilgiau laukti. Šiaip ne taip vėžlio žingsniu, be jokių nubrozdinimų..
Tai vat, čia aš neišlaikiau ir ant šoninio vairuotojo stiklo lūpdažiu užrašiau "asilas". Jei čia kam iš jūsų tai padariau, atsiprašau

Šaunuolė. Gal dašus kitą kart, kad ne pasaulio bamba