Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonių kultūra viešose vietose

QUOTE(Dviveide @ 2015 04 17, 10:27)
Prisipažinsiu ir aš į temą. Prieš keletą metų pasielgiau chamiškai pagal smėlio dėžės principą. Su vyru ir mama automobilį pasistatėm gražiai šalia kitų automobilių prie turgelio ir nubėgom liūdnos progos gėlių nupirkt. Grįžom, o automobiliai visi užstatyti horizontaliai ketvirtosios mašinos. Va šitaip:

IIIII
__

Mes kokią 20min laukėm. Į svetimą mašiną stuksenom, kad signalizacija suveiktų, bet vairuotojas nepasirodė. Teko man stoti vienoje pusėje, mamai kitoje ir padėti vyrui išlaviruoti, nes negalėjom ilgiau laukti. Šiaip ne taip vėžlio žingsniu, be jokių nubrozdinimų..

Tai vat, čia aš neišlaikiau ir ant šoninio vairuotojo stiklo lūpdažiu užrašiau "asilas".  Jei čia kam iš jūsų tai padariau, atsiprašau  4u.gif

Šaunuolė. Gal dašus kitą kart, kad ne pasaulio bamba ax.gif . Jei ne asilė buvo bigsmile.gif... Teko mum irgi iš panašios situacijos išlaviruot, per plauką nenubrozdinant. Kitą kart žinosiu, kad lūpdažiu pasinaudot galima, bet gal geriau užrašyt, kad mašina nufotografuota ir perduota policijai. Nors patryzniotų kurį laiką biggrin.gif
Atsakyti
Ant vienos rankos pirštų galiu suskaičiuot kiek kartų palikau kitą mašiną užstatytą per 20 m vairavimo stažą, bet visuomet palieku raštelį su tel. Nr. ir prašymu suprast ir bent "pamajakint".
Tai neradau išterliotos mašinos ar pan., paskambino žmogus, išbėgau tuoj pat ir patraukiau. Ir dar ačiū pasakiau už vietą.

Jei mane užstato, tai nepanikuoju. Vienąsyk nesulaukiau, labai skubėjau, tai mečiau mašiną ir susitvarkiau reikalus kitais būdais. O kai grįžau, jau buvo laisva..vis vien nebūčiau galėjusi laukti kol kažkas nuvilks ar pan.
Yra tekę į mašiną ir per bagažinę lipti, nes šalia priparkavo taip mašinas, taip užspaudė, kad negalėjau įlipt nei iš vairuotojo, nei iš keleivio pusės.
Atsakyti
QUOTE(Dviveide @ 2015 04 17, 10:27)
Su vyru ir mama automobilį pasistatėm gražiai šalia kitų automobilių prie turgelio ir nubėgom liūdnos progos gėlių nupirkt.

Na prie turgaus dar ne tokių bajerių galima pamatyti, deja, bet tos turgaus auto aikštelės dažnai nebūna suženklintos, ir tada niekas nežino kaip statytis mašinas. Kaune net didžiausi kamščiai būna prie Šilainių turgaus, nes būna tokių, kurie tiesiog važiuojamoje dalyje ko nors laukia, ir niekas negali pravažiuoti. O kitoje gatvės pusėje stovi tuščia Norfos aikštelė, nes parduotuvė užsidarė.
Atsakyti
Tai kad ten nedidelis gėlių ir daržovių turgelis miegamajam rajone. Aikštele nedidelė bet tvarkinga lyg ir...
Galėjo tiesiog vairuotojas numerį palikt užkišęs, niekas nebūtų net susinervinęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dviveide @ 2015 04 17, 11:10)
Tai kad ten nedidelis gėlių ir daržovių turgelis miegamajam rajone. Aikštele nedidelė bet tvarkinga lyg ir...
Galėjo tiesiog vairuotojas numerį palikt užkišęs, niekas nebūtų net susinervinęs smile.gif

Nu gal nematė, kad ten kitos mašinos stovi lotuliukas.gif , juk ne visi mato toliau savo mašinos kapoto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 04 17, 10:43)
Šaunuolė. Gal dašus kitą kart, kad ne pasaulio bamba ax.gif . Jei ne asilė buvo bigsmile.gif... Teko mum irgi iš panašios situacijos išlaviruot, per plauką nenubrozdinant. Kitą kart žinosiu, kad lūpdažiu pasinaudot galima, bet gal geriau užrašyt, kad mašina nufotografuota ir perduota policijai. Nors patryzniotų kurį laiką biggrin.gif

Mane kieme buvo uzstate. isvaziuot niekaip negalejau, tai pralaukus 10 min. kvieciau policija. is karto buvau informuota, kad policija neskubes, nes turi kitu reikalu, ir jei masinos savininkas ateitu anksciau, nei atvaziuos policija, skambinciau, kad policijos nebereikia. tiesa, tos masinos numerius turejau sudiktuoti.
uz kokiu 20 min pasirode merguzele, kuria informavau, kad pasiskambintu policijai ir pasakytu, kad nebevaziuotu, tai jai net ranko drebet pradejo, vis atsiprasinejo, kad net gaila pasidare lotuliukas.gif lotuliukas.gif manau ji jau nebepalikines masinos bile kur lotuliukas.gif

idomu, gavo ji koki pranesima ar bauda uz toki ivyki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2015 04 16, 20:18)
va tokiu dalkyku nesuprantu.

Pritariu. Ir aš nesuprantu. Bet, kaip čia kas rašė: kartais chamai supranta tik chamų kalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 17, 11:35)
Pritariu. Ir aš nesuprantu. Bet, kaip čia kas rašė: kartais chamai supranta tik chamų kalbą  4u.gif

ne supras, nei ka, jei po keliu dienu lietui lyjant langas uzsiterlios blink.gif . tipo cia is to turi but aisku, kad kazkur nevietoj masina buvai pastates lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 17, 12:02)
ne supras, nei ka, jei po keliu dienu lietui lyjant langas uzsiterlios blink.gif . tipo cia is to turi but aisku, kad kazkur nevietoj masina buvai pastates lotuliukas.gif

ar jūs apie tą pėsčiųjų bulvarą ar apie tepalą ant valytuvų?
Aš jau susimaišiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dviveide @ 2015 04 17, 09:27)

Tai vat, čia aš neišlaikiau ir ant šoninio vairuotojo stiklo lūpdažiu užrašiau "asilas".  Jei čia kam iš jūsų tai padariau, atsiprašau  4u.gif

lotuliukas.gif Dar švelniai padarėt. Reikėjo raktu per šoną prasieit
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 17, 12:10)
ar jūs apie tą pėsčiųjų bulvarą ar apie tepalą ant valytuvų?
Aš jau susimaišiau  lotuliukas.gif

tai cia ciccio vakar sake, kad jinai mano vietoj butu ant tos mano kiema uzsatciusios skodos tepalo uzpylus biggrin.gif . as tai tiesiog saligatviu ja apvaziavau lotuliukas.gif ir nesitepu ranku del kiekvieno nieko
QUOTE(miauksiuss @ 2015 04 17, 12:26)
lotuliukas.gif Dar švelniai padarėt. Reikėjo raktu per šoną prasieit

bet tai kas cia per destruktyvus norai gadint svetima turta blink.gif . nu kam???? pranesk policijai ir nubaus. o cia gi pati gali uzsiraut ir kaip didele paskui uz remonta moket. nes ka tu zinai, gal ten kameros irengtos, ir staigiai atras kas cia su raktais brauko. ir dar uz chuliganizma byla turesi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Le Murka: 17 balandžio 2015 - 11:41
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 17, 12:40)

bet tai kas cia per destruktyvus norai gadint svetima turta blink.gif . nu kam????

Čia toks užsilikęs pikto kolūkiečio mentalitetas, ir tiek.
Atsakyti