QUOTE(Ciccio @ 2015 04 16, 13:10)
taigi, in conclusion - abu chamai. Vienok, jei man ant kojų važiuotų - irgi nepaglostyčiau.
O tos svaigaliauskienės, kurios mat labai išmano ket ir šimtą metų (ne mažiau) vairuoja, : atvažiuoju piltis degalų, ir visos kolonėlės iš tos pusės, kurioje mano degalų bakas užimtas, aš jau baigiu apsisukimo manevrą, kad privažiuočiau prie kolonėlės galu, kai pyst man užlenda kažkoks vaikinukas su "blusa" vos galu neatsirėmiau, pradėjus aiškintis situaciją - vaikinukas pasirodo manė, kad aš išvažiuoju iš kolonėlės, o ne įvažiuoju į ją. kadangi nebuvo jokių isterijų nei iš jo, nei iš mano pusės - abu išsiskyrėm šypsodamiesi, jis užsipylė, o tada aš įvažiavau užsipilt. O spėju būtu buvus kokia GlaMurka - neapsieičiau be tirados isterijų ir skundų, mol "aš tokia gera tokia gera - nu tik biški užlindau, o palink mane tokie chamai tokie chamai".
As ne chame, ant zmoniu gatvej nestaugiu, nedek savo minciu i mano lupas, jau kelinta kart tau sakau. Is vis man nera budingos viesos isterijis, todel buk maloni gal jau nebefantazuok, ka as daryciau, jei buciau tavo vietoj
Ir ne ant koju vaziavau, uz 20 m , ar nejauti tu atstumo?
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2015 04 16, 14:43)
Būtent. Tik vienas vietoje išsikrovė, kita trečia diena forume rauda.... ir kadangi rauda, ir kadangi boba, reiktų užjausti?

: aš nekalta, aplinka kalta?

Ne! ten kažkas numetė popierėlį, tai ir aš greta prišiksiu ...
Tai kad tu cia su ciccio raudi

. Ir dar gasdini, dar dakuri, dar prifantazuoji
as tai tik normaliai situacija aprasiau, bet tu jos neskaitai, o primetineji kazkokias nesamones, sokinejimus ant kapoto, griuvinejimus per langa, vazinejimus ant kojų

. Ziuriu toli cia nunese svajones judvi