Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonių kultūra viešose vietose

QUOTE(Ciccio @ 2015 04 16, 12:10)
taigi, in conclusion - abu chamai.

Būtent. Tik vienas vietoje išsikrovė, kita trečia diena forume rauda.... ir kadangi rauda, ir kadangi boba, reiktų užjausti?

Kaip supratau,ne viena murka,o visi ten
nail.gif: aš nekalta, aplinka kalta? mastau.gif
Ne! ten kažkas numetė popierėlį, tai ir aš greta prišiksiu ...
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 16, 13:10)
taigi, in conclusion - abu chamai. Vienok, jei man ant kojų važiuotų - irgi nepaglostyčiau.
O tos svaigaliauskienės, kurios mat labai išmano ket ir šimtą metų (ne mažiau) vairuoja, : atvažiuoju piltis degalų, ir visos kolonėlės iš tos pusės, kurioje mano degalų bakas užimtas, aš jau baigiu apsisukimo manevrą, kad privažiuočiau prie kolonėlės galu, kai pyst man užlenda kažkoks vaikinukas su "blusa" vos galu neatsirėmiau, pradėjus aiškintis situaciją - vaikinukas pasirodo manė, kad aš išvažiuoju iš kolonėlės, o ne įvažiuoju į ją. kadangi nebuvo jokių isterijų nei iš jo, nei iš mano pusės - abu išsiskyrėm šypsodamiesi, jis užsipylė, o tada aš įvažiavau užsipilt. O spėju būtu buvus kokia GlaMurka - neapsieičiau be tirados isterijų ir skundų, mol "aš tokia gera tokia gera - nu tik biški užlindau, o palink mane tokie chamai tokie chamai".

As ne chame, ant zmoniu gatvej nestaugiu, nedek savo minciu i mano lupas, jau kelinta kart tau sakau. Is vis man nera budingos viesos isterijis, todel buk maloni gal jau nebefantazuok, ka as daryciau, jei buciau tavo vietoj doh.gif

Ir ne ant koju vaziavau, uz 20 m , ar nejauti tu atstumo? lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2015 04 16, 14:43)
Būtent. Tik vienas vietoje išsikrovė, kita trečia diena forume rauda....  ir kadangi rauda, ir kadangi boba, reiktų užjausti?

nail.gif: aš nekalta, aplinka kalta? mastau.gif

Tai kad tu cia su ciccio raudi biggrin.gif . Ir dar gasdini, dar dakuri, dar prifantazuoji lotuliukas.gif
as tai tik normaliai situacija aprasiau, bet tu jos neskaitai, o primetineji kazkokias nesamones, sokinejimus ant kapoto, griuvinejimus per langa, vazinejimus ant kojų lotuliukas.gif doh.gif . Ziuriu toli cia nunese svajones judvi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 16, 14:02)
As ne chame, ant zmoniu gatvej nestaugiu, nedek savo minciu i mano lupas, jau kelinta kart tau sakau. Is vis man nera budingos viesos isterijis, todel buk maloni gal jau nebefantazuok, ka as daryciau, jei buciau tavo vietoj doh.gif

Ir ne ant koju vaziavau, uz 20 m , ar nejauti tu atstumo? lotuliukas.gif
Papildyta:

Tai kad tu cia su ciccio raudi  biggrin.gif . Ir dar gasdini, dar dakuri, dar prifantazuoji lotuliukas.gif
as tai tik normaliai situacija aprasiau, bet tu jos neskaitai, o primetineji kazkokias nesamones, sokinejimus ant kapoto, griuvinejimus per langa, vazinejimus ant kojų lotuliukas.gif  doh.gif . Ziuriu toli cia nunese svajones judvi lotuliukas.gif

tai kaip tu ne chamė, jei rioglinies ant šaligatvio?
tavo logika remiantis, jei partrenkei gatvėje ne vietoje einantį žmogų esi mažesnis chamas, nei, kad kirtųsi per stabdžius jį aprėktum?
Eina GlaMurka per gatvę neleistinoje vietoje ir ją pervažiuoja - viskas ok, jokio pasipiktinimo, vairuotojas ne chamas, o vat jei papypina ir aprėkia - "oi koks chamas".

Kokia ta normali situacija? Visų pirma - chamavot tu pradėjai su savo automobiliu įvažiavusi į pėsčiųjų zona, o po to pasipiktinai, kad tavęs vertas kitas chamas tave aprėkė?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 16, 15:20)
tavo logika remiantis, jei partrenkei gatvėje ne vietoje einantį žmogų esi mažesnis chamas, nei, kad kirtųsi per stabdžius jį aprėktum?
Eina GlaMurka per gatvę neleistinoje vietoje ir ją pervažiuoja - viskas ok, jokio pasipiktinimo, vairuotojas ne chamas, o vat jei papypina ir aprėkia - "oi koks chamas".

Kokia ta normali situacija? Visų pirma - chamavot tu pradėjai su savo automobiliu įvažiavusi į pėsčiųjų zona, o po to pasipiktinai, kad tavęs vertas kitas chamas tave aprėkė?

Chamas - Chamas [fraziol.] - storžievis, įžūlus, neišauklėtas žmogus.. http://zodynai.igloro.info/z/chamas/

Kur cia parasyta, kad i tai ieina asmuo, pazeides ket?
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 16, 14:32)
Chamas - Chamas [fraziol.] - storžievis, įžūlus, neišauklėtas žmogus.. http://zodynai.igloro.info/z/chamas/

Kur cia parasyta, kad i tai ieina asmuo, pazeides ket?

na taip, o rioglintis su automobiliu ant šaligatvio - neįžūlu? Brautis ten, kur tau negalima - neįžūlu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 16 balandžio 2015 - 14:35
QUOTE(Karusia @ 2015 04 16, 14:43)

Nu,jei neskiri popieriaus nuo šudo,tai šik lotuliukas.gif

QUOTE(Ciccio @ 2015 04 16, 15:20)

Murka KET pažeidėja,o tas vyras chamas,nes moterį aprėkė.Joks tikras vyras,džentelmenas,taip nepasielgtų.Tik tipiškas runkelis.

QUOTE(Ciccio @ 2015 04 16, 15:34)
na taip, o rioglintis su automobiliu ant šaligatvio - neįžūlu? Brautis ten, kur tau negalima - neįžūlu?

Nu jau netyčia jei neapsižiūrėsi ir pažeisi KET ,nepamiršk nusifotografuoti ir elektroniniu parašu pasirašius susisiūsti epolicijai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2015 04 16, 14:44)
Nu,jei neskiri popieriaus nuo šudo,tai šik lotuliukas.gif
Murka KET pažeidėja,o tas vyras chamas,nes moterį aprėkė.Joks tikras vyras,džentelmenas,taip nepasielgtų.Tik tipiškas runkelis.
Nu jau netyčia jei neapsižiūrėsi ir pažeisi KET ,nepamiršk nusifotografuoti ir elektroniniu parašu pasirašius susisiūsti epolicijai lotuliukas.gif

tai ne aš vėliava mokjuoju, kad esu balta ir pūkuota.
Taip, aš chamavoju, tiek forume, tiek gyvenime. Galiu teisintis, kad dažnai tiesiog esu tiesmuka, bet nemažai ir chamavoju.
O GlaMurka atkakliai teigia, kad ji ne chamė, nors kitos žmogaus chamizmas buvo išrpovokuotas būtent jos įžūlaus elgesio.
Ir į neįgaliųjų vietas tokie "ne chamai" automobilius stato, ir per dvi vietas parkuojasi irgi "ne chamai", jie mandagūs KET pažeidėjai. Ir nėščiųjų/tėvų su vaikais kasose irgi "ne chamai" tylėdami nepraleidžia, o jei nėščioji nesusivaldžiusi grubiau pasakytų - chamė būtų ji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 16 balandžio 2015 - 15:12
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 16, 16:08)
tai ne aš vėliava mokjuoju, kad esu balta ir pūkuota.
Taip, aš chamavoju, tiek forume, tiek gyvenime. Galiu teisintis, kad dažnai tiesiog esu tiesmuka, bet nemažai ir chamavoju.
O GlaMurka atkakliai teigia, kad ji ne chamė, nors kitos žmogaus chamizmas buvo išrpovokuotas būtent jos įžūlaus elgesio.
Ir į neįgaliųjų vietas tokie "ne chamai" automobilius stato, ir per dvi vietas parkuojasi irgi "ne chamai", jie mandagūs KET pažeidėjai.

Nu va,tai reiškiasi nesat šventa biggrin.gif
Tai ką dar čia kitus auklėti ir aptarinėti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 16, 15:34)

Neizulu, tai elementarus ket pazeidimas.

Va db man kiemo isvaziavima uzstate balta skoda. Karusia turbut eitu ant kapoto sokinet. Ciccio apstaugtu ka nors. O as tiesiog saligalviu apvaziuosiu rolleyes.gif . Ir nei fotkinsiu nei policija kviesiu. Blogiete, ane? Izuli pazeideja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 16, 16:14)

Va db man kiemo isvaziavima uzstate balta skoda. Karusia turbut eitu ant kapoto sokinet. Ciccio apstaugtu ka nors. O as tiesiog saligalviu apvaziuosiu  rolleyes.gif . Ir nei fotkinsiu nei policija kviesiu. Blogiete, ane? Izuli pazeideja  lotuliukas.gif

Ji apspjautų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 16, 15:14)

Va db man kiemo isvaziavima uzstate balta skoda. Karusia turbut eitu ant kapoto sokinet. Ciccio apstaugtu ka nors. O as tiesiog saligalviu apvaziuosiu  rolleyes.gif . Ir nei fotkinsiu nei policija kviesiu. Blogiete, ane? Izuli pazeideja  lotuliukas.gif

elementarus KET pažeidimas būtų, jei būtum netyčia jį padariusi, vienok tu juk ne per apsižiūrėjimą tą padarei, o tyčia. Žinodama, kad negalima, tu tyčia vistiek darei. O tai jau, vartyk kaip nori, įžūlumas.
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2015 04 16, 15:18)
Ji apspjautų lotuliukas.gif

klysti, užpilčiau tepalo ant valytuvų smile.gif mandagiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 16 balandžio 2015 - 15:29
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 16, 16:28)
elementarus KET pažeidimas būtų, jei būtum netyčia jį padariusi, vienok tu juk ne per apsižiūrėjimą tą padarei, o tyčia. Žinodama, kad negalima, tu tyčia vistiek darei. O tai jau, vartyk kaip nori, įžūlumas.
Papildyta:

klysti, užpilčiau tepalo ant valytuvų smile.gif mandagiai smile.gif

Taip, nes aplinkybes verte. Kaip ir snd, kai ta skoda kelia uzblokavo tongue.gif

o kaip tepalo pylimas ant valytuvu issprestu tau usvaziavimo is kiemo klausima? Vistiek turetum pazeist ket ir varyt saligatviu, tik dar papildoma nusizengima padarytum. Tai koks tikslas ardytis?
Atsakyti