Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonių kultūra viešose vietose

QUOTE(Karusia @ 2015 04 15, 23:07)
kaip įrodytrum? kad pėsčiųjų zonoje ant mašinos užšoko kažkas, o ne nudaužei, arba, kad žmogus, ne vengdamas susidūrimo, šoko aukštyn ir nukrito ant kapoto?

siaip jau skiriasi trajektorija smugio, kai uzsoka, ir kai nudauzia biggrin.gif . tiketina, kad dar ir mate kas nors, juk ne miske buvom. be to, ir jis gi neirodytu, kad as ji nudauziau, o ne jis uzsoko tongue.gif

anyway, jei butu uzsokes, tikrai buciau gaza paspaudus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 15, 22:20)
siaip jau skiriasi trajektorija smugio, kai uzsoka, ir kai nudauzia biggrin.gif . tiketina, kad dar ir mate kas nors, juk ne miske buvom. be to, ir jis gi neirodytu, kad as ji nudauziau, o ne jis uzsoko tongue.gif

anyway, jei butu uzsokes, tikrai buciau gaza paspaudus lotuliukas.gif

Būtų įgriuvęs pro priekinį langą ir prisiteisęs visas įmanomas ir neįmanomas žalas....

įrodyti, kad pėsčiųjų zonoje nenudaužtas? biggrin.gif Būtų įdomu pažiūrėti teisme, ką paaiškintumėte - važiavau vidury pėsčiųjų bulvaro, o čia toks užšoko ant kapoto ir įgriuvo pro langą. Aš iš išgąsčio paspaudžiau gazą....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 16 balandžio 2015 - 09:16
QUOTE(Karusia @ 2015 04 16, 10:13)
Būtų įgriuvęs pro priekinį langą ir prisiteisęs visas įmanomas ir neįmanomas žalas....

įrodyti, kad pėsčiųjų zonoje nenudaužtas? biggrin.gif Būtų įdomu pažiūrėti teisme, ką paaiškintumėte - važiavau vidury pėsčiųjų bulvaro, o čia toks užšoko ant kapoto ir įgriuvo pro langą. Aš iš išgąsčio paspaudžiau gazą....

Na kazkaip tikiu kad zmones samoningai negriuvineja i auto langus, kurie yra lb tvirti ir greiciau kau kaulus susilauzysi, nei langui ka padarysi biggrin.gif
ir jei zmogus tikrai yra ant tiek nudurnejes, kad savo kaulu negailetu, tai nesunkiai teisme irodytum jo psichine negalia
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 16, 09:28)
Na kazkaip tikiu kad zmones samoningai negriuvineja i auto langus, kurie yra lb tvirti ir greiciau kau kaulus susilauzysi, nei langui ka padarysi biggrin.gif
ir jei zmogus tikrai yra ant tiek nudurnejes, kad savo kaulu negailetu, tai nesunkiai teisme irodytum jo psichine negalia

svorio jėga daužtų langą. Stirna nesveria daugiau už žmogų, bet jei nudauši - sėkmės dalykas, kad liksi gyva.

Le Murka, šiaip jau, KEt paprastai nurodoma, kad esant tam tikromis aplinkybėmis esi kaltas netgi tada, kai nepadarei kažko tokio. Pirma sąlyga - pažeidei taisykles.
Prieš porą metų mano mieste - moteris 'užstojo kelią' tiesiai važiuojančiam motociklui. Teoriškai - kalta dėl žmogaus žūties. Praktiškai - abipusė kaltė, nes motociklas viršijo greitį apie 100 km/h. Ji net neturėjo galimybės pamatyti tą motociklą... Teoriškai motociklininkas beveik teisus - važiavo tiesiai, bėda, kad negyvas.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2015 04 16, 10:13)

Ko jus cia ta La Murka niurkot antra diena? lotuliukas.gif
Radzevicius girtas pesciuju bulvare zmogu suvazinejo,tai visos alpot,koks vargsas nekaltas lotuliukas.gif , o cia didziausias pasibaisejima sukele,kad vaika paleido.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2015 04 16, 10:57)

Vat tokia pas mus žmonių kultūra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2015 04 16, 09:57)
Radzevicius girtas pesciuju bulvare zmogu suvazinejo,tai visos alpot,koks vargsas nekaltas lotuliukas.gif , o cia didziausias pasibaisejima sukele,kad vaika paleido.

aš nealpau. ir nemanau, kad nekaltas.
bet jei Murka būtų užmušusi ar sužeidusi negirta, tai viskas būtų gerai?
Ar čia galima tik piktintis, kad mane, brangutę, užsipuolė, kai aš nesąmones dirbu?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2015 04 16, 11:21)

Ar čia galima tik piktintis, kad mane, brangutę, užsipuolė, kai aš nesąmones dirbu?

Ne, čia tas atvejis, kai abu prisidirbo, ir abu elgėsi nekultūringai.
Vieno nekultūringas elgesys neturi iššaukti kito nekultūringo elgesio. Kitaip gausis pasaka be galo.

Le Murka padarė negražiai (nelabai kas tai ir neigia), bet vyras ne geresnis - jis pasielgė IRGI kaip chamas. Tai matė vaikas, kuri tokią reakciją galbūt laikys norma, ir chamiškumą pratęs mokykloje, darželyje, ir t.t.
Ar tokia siekiamybė? Mano - ne.

Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 04 16, 10:42)
Vieno nekultūringas elgesys neturi iššaukti kito nekultūringo elgesio. Kitaip gausis pasaka be galo.

Le Murka padarė negražiai (nelabai kas tai ir neigia), bet vyras ne geresnis - jis pasielgė IRGI kaip chamas. Tai matė vaikas, kuri tokią reakciją galbūt laikys norma, ir chamiškumą pratęs mokykloje, darželyje, ir t.t.

taigi, in conclusion - abu chamai. Vienok, jei man ant kojų važiuotų - irgi nepaglostyčiau.
O tos svaigaliauskienės, kurios mat labai išmano ket ir šimtą metų (ne mažiau) vairuoja, : atvažiuoju piltis degalų, ir visos kolonėlės iš tos pusės, kurioje mano degalų bakas užimtas, aš jau baigiu apsisukimo manevrą, kad privažiuočiau prie kolonėlės galu, kai pyst man užlenda kažkoks vaikinukas su "blusa" vos galu neatsirėmiau, pradėjus aiškintis situaciją - vaikinukas pasirodo manė, kad aš išvažiuoju iš kolonėlės, o ne įvažiuoju į ją. kadangi nebuvo jokių isterijų nei iš jo, nei iš mano pusės - abu išsiskyrėm šypsodamiesi, jis užsipylė, o tada aš įvažiavau užsipilt. O spėju būtu buvus kokia GlaMurka - neapsieičiau be tirados isterijų ir skundų, mol "aš tokia gera tokia gera - nu tik biški užlindau, o palink mane tokie chamai tokie chamai".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 16 balandžio 2015 - 12:11
QUOTE(pikkolo @ 2015 04 16, 11:03)
Vat tokia pas mus žmonių kultūra schmoll.gif

O ka izeidziancio ar blogo parasiau? biggrin.gif

QUOTE(Karusia @ 2015 04 16, 11:21)
aš nealpau. ir nemanau, kad nekaltas.
bet jei Murka būtų užmušusi ar sužeidusi negirta, tai viskas būtų gerai?

Nu daug kas cia rankas graze. biggrin.gif
Nu neuzvaziavo ant nieko,gal net zmoniu nei vieno nebuvo,kaip ta rata uzkele biggrin.gif Kaip supratau,ne viena murka,o visi ten vaikus paleidzia. biggrin.gif
Kaip ten bebutu,vyras pasielge chamiskai ir net keista,kaip moterys ji teisina.Cia tolygu ,kad moteris namuose antra diena pietu nepadaro pati namie sededama,o vyras jai I dantis uz tai uzvoze.

QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 04 16, 11:42)

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2015 04 16, 13:41)
O ka izeidziancio ar blogo parasiau? biggrin.gif

Nieko, atsakymas buvo į klausimą kodėl tiek laiko LeMurką niurko - nes tokia kai kurių žmonių kultūra, kadangi nei paskųst, nei apspjaut negali, tai bent po temą pavalkios.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2015 04 16, 10:34)
svorio jėga daužtų langą. Stirna nesveria daugiau už žmogų, bet jei nudauši - sėkmės dalykas, kad liksi gyva.

Le Murka, šiaip jau, KEt paprastai nurodoma, kad esant tam tikromis aplinkybėmis esi kaltas netgi tada, kai nepadarei kažko tokio. Pirma sąlyga - pažeidei taisykles.
Prieš porą metų mano mieste  - moteris 'užstojo kelią' tiesiai važiuojančiam motociklui. Teoriškai - kalta dėl žmogaus žūties. Praktiškai - abipusė kaltė, nes motociklas viršijo greitį apie 100 km/h. Ji net neturėjo galimybės pamatyti tą motociklą... Teoriškai motociklininkas beveik teisus - važiavo tiesiai, bėda, kad negyvas.

Nu ok, as teoriskai kalta, bet kaulus tai jam skaudes jei samoningai i langa grius lotuliukas.gif
tu neperskaitei turbut, jad tas zmogus is 20 m atstumo i mane atbego, kad pasikoliotu. neraliuoju gi saligatviais bei bulvarais, ten 1-2 m prie gatves ivaziavau tik.
Keista kad kazkokias cia fantazijas modeliuoji, nors absoliuciai nzn tu situacijos.
Ir aisku dziugu, jog esi tokia puiki dorovinga, niekad nepazeidzianti taisykliu biggrin.gif
Atsakyti