Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonių kultūra viešose vietose

QUOTE(pikkolo @ 2015 04 14, 10:50)
Tai ir sakau, kad toliau mašinos kapoto nemato, o dar kitus moko KET laugh.gif

Taip, tokie, kurie kiša, lenda, vaidina naglus keliuose nervina, bet dažniausiai aš ant tokių užmetu ignorą - koliojimasis su kvailiu mane pačia paverstų tokia pačia.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 04 14, 09:53)
Taip, tokie, kurie kiša, lenda, vaidina naglus keliuose nervina, bet dažniausiai aš ant tokių užmetu ignorą - koliojimasis su kvailiu mane pačia paverstų tokia pačia.

nu, ir dar apspjautų smile.gif belieka paspausti uodegą ir važiuoti toliau.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2015 04 14, 10:53)
Deja, bet taip dažniausiai elgiasi pasiturintys ir turtingi žmonės su prabangiais automobiliais. Taip sakant elitassss.

Taip, arba 'elitas" (staigiai prakutę naujojo ruso tipažo veikėjai), arba pacukai atvažiavę iš kaimų su savo mašinikėm. Bet ir tie, ir tie, laimei, po truputį nyksta.
Atsakyti
Pikkolo, ji tikrai nuėjo lyg niekur nieko, nes o ką tu jai? Vienas prie vieno Ciccio variantas. Irgi būtų nuėjusi, bet nuskriaustoji paleido gerklas.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 04 14, 10:53)

Aš ir vadovaujuosi taisykle - duok durniui kelią laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 14, 10:56)
nu, ir dar apspjautų smile.gif belieka paspausti uodegą ir važiuoti toliau.

Turgaus bobų mentalitetas man svetimas, kad spjaudyčiausi ir koliočiausi vidury mašinų aikštelės.

Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 04 14, 09:59)
Turgaus bobų mentalitetas man svetimas, kad spjaudyčiausi ir koliočiausi vidury mašinų aikštelės.

nebūtų ta damutė iškart pradėjusi ardytis, būčiau ir užleidusi jai tą vietą, bet kai pradeda klykti - gauna spjūvį, nes tingiu aš klykti atgal.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 14, 11:13)
būčiau ir užleidusi jai tą vietą, bet kai pradeda klykti - gauna spjūvį, nes tingiu aš klykti atgal.

tikra dama thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sazininga: 14 balandžio 2015 - 10:18
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 14, 11:13)
nebūtų ta damutė iškart pradėjusi ardytis, būčiau ir užleidusi jai tą vietą, bet kai pradeda klykti - gauna spjūvį, nes tingiu aš klykti atgal.

Taip sakant, toks tokį sutiko.
Atsakyti
Bet koks spiegiantis, klykiantis, kojytėm ir rankytėm mojuojantis, besispjaudantis ar liežuvį rodantis suaugęs žmogus yra vertas gailesčio, bet ne atsakomosios reakcijos. Isterijos priepuolius valdyti turėjo išmokyti tėvai. Aš tam neturiu nei laiko, nei noro. Apsisuku ir nueinu, o jei neturiu tam galimybės (labai retai pasitaiko) - ignoruoju. Į asmeninę erdvę kol kas niekas nesiveržė dar. Jei esu akivaizdžiai neteisi, o žmogus kalba be isterijos priepuolio, atsiprašau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 14 balandžio 2015 - 10:34
QUOTE(pikkolo @ 2015 04 14, 10:20)
Na jei vaikas vėluodamas bėgs iš kitos gatvės pusės, jį irgi gali suvažinėti. Nejaugi manote, kad visi tėvai palydėtų? Šiaip jau mokykla galėtų pasirūpinti, kad būtų kur vaikus paleisti. Nes tiek vienas variantas - sustoti ant pėsčiųjų zonos, tiek kitas - bėgti iš kažikur, nėra geras. Mokykla greičiausiai statyta tarybiniais laikais, kuomet tokių problemų nebuvo, ir nepasirūpinta ją išspręsti.
O kad nevažinėtų po pėsčiųjų zoną, reikia kreiptis į savivaldybę, kad pastatytų stulpelius. Ir nebus problemos, ir šūkaut nereiks, ir pyktis su vairuotojais.

Na, taip yra geriau išleisti pinigus, visokiems stulpeliams, bokšteliams, vietoj to, kad žmonės sąmoningai suprastų: pėsčiųjų zona yra skirta pėstiesiems. Ir, jei ten nėra vietos apsisukti, kaip ten atsidūrei išvis? Ypač jei nuolat vežioji tuos vaikus ir žinai situaciją 4u.gif

O, kur kalbat apie mokyklą, tai ten šalis išvis tarybinių laikų nemačiusi. Pastatyta normaliame gyvenamąjame rajone tarp įprastų namų. Vaikus gali paleisti tolėliau, ir pvz nesudaryti kamščio prie pat mokyklos vartų. Bet, esmė, kad žmonėms būtinai, mirk/gyvenk reikia privažiuoti kuo arčiau. ARčiau privažiavus, tenka užkabinti šaligatvius, norint apsisukti. O, juk vaikai žiopli, gali ir mašinos nepamatyti, ir pargriūti ir visa kita. Vienas žingsnis iki nelaimės. doh.gif Bet ne, svarbu žmogus arčiau privažiavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 14, 13:07)
Na, taip yra geriau išleisti pinigus, visokiems stulpeliams, bokšteliams, vietoj to, kad žmonės sąmoningai suprastų: pėsčiųjų zona yra skirta pėstiesiems. Ir, jei ten nėra vietos apsisukti, kaip ten atsidūrei išvis? Ypač jei nuolat vežioji tuos vaikus ir žinai situaciją  4u.gif

O, kur kalbat apie mokyklą, tai ten šalis išvis tarybinių laikų nemačiusi. Pastatyta normaliame gyvenamąjame rajone tarp įprastų namų.

Kadangi pati gyvenat ne buvusioje TSRS šalyje, tai jau turbūt užmiršot kokioje situacijoje yra tėvai, atvežę vaikus į mokyklas/darželius, statytus tarybiniais laikais. Dažnai aplamai net nėra kur pastatyti mašinos, o mažo vaiko nepaleisi vieno, ir ne visada netgi kitoje gatvės pusėje sustosi, būna, kad aplamai tik kitame kvartale rasi vietos. Todėl tėvai sukasi taip kaip išmano, ir jei yra sustojama/apsisukama ir pradedama važiuoti saugiai, nematau bėdos. Kita išeitis - dalį pėsčiųjų zonos paskirti automobiliams, trumpam sustojimui (su ženklu stovėti draudžiama). Ir jei iš tikrųjų ten būtų tokia problema, tai būtų vienaip ar kitaip išspręsta - stulpeliai pastatyti, policijos reidai. Akivaizdu kad dabartinė situacija tenkina visus, todėl nematau dėl ko čia putotis reik.

Ar tikrai apie tą pačią mokyklą kaip Le Murka kalbate? g.gif
Atsakyti