Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonių kultūra viešose vietose

QUOTE(Limcamca @ 2015 04 14, 10:12)
Jeigu zmogui paciam nedasunta, kad vazineti ant pesciuju zonos, ypac kur vaiksto vaikai, yra pavojinga ir as aprekciau. Vargsai vaikuciai nepaeis is toleliau biski. O, jei mamyte koki vaika suvazines, tai baika.
Pas mus mokykloje, taip nuolat kai kurie tevai taip daro, tai saugumo sumetimais direktore kartais iseina ir vejoja juos. Kaip sitaip nemastyti?

Ten lb daug vietos, gi nevaziuoja nieks kur vaikai eina. Tik isuka masina i pesciuju zona, nes kitu atveju vaikus turi vidury gatves paleidinet doh.gif , o ne siaip is toliau. Nu durna tokia vieta ten padaryta, neissprestas tas vaiku privezimas.
Bet netgi mano pazeidimas nesuteikia teises plesyt mano masinos duru ir staugt. ir mln kartu maciau kasdien tas masinas ten sustojancias. Jei jau tai taip trukdytu, seniai policija ten butu atvarius.
tiesiog parasiau situacija apie neadekvacius psichus ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 14, 09:33)
Ten lb daug vietos, gi nevaziuoja nieks kur vaikai eina. Tik isuka masina i pesciuju zona, nes kitu atveju vaikus turi vidury gatves paleidinet doh.gif , o ne siaip is toliau. Nu durna tokia vieta ten padaryta, neissprestas tas vaiku privezimas.
Bet netgi mano pazeidimas nesuteikia teises plesyt mano masinos duru ir staugt. ir mln kartu maciau kasdien tas masinas ten sustojancias. Jei jau tai taip trukdytu, seniai policija ten butu atvarius.
tiesiog parasiau situacija apie neadekvacius psichus ir tiek biggrin.gif

tu sau suteiki teisę važinėti šaligatviais, jis suteikia sau teisę ant tavęs rėkti - nes tau galima būti nekultūringai, bet gindkie tik ne kitiems.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 14, 10:27)
Kažkada prie Akropolio viena damutė pradėjo reikšti pretenzijas, kad neva atsistojau į jos vietą, kurios ji laukė. Na klykė klykė, aš neklykiau, paėmiau ir apspjoviau, ir ji daugiau neklykė.

Bet tu gi matei, kad ji laukė rolleyes.gif Tai kodėl taip reikėjo padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 14, 09:35)

nežinojau ar ji laukė ar šiai praleidinėjo išvažiuojantį iš stovėjimo vietos. kai matau laisvą vietą aš į ją važiuoju, o ne dairausi, ką gi čia į ją įleidus.
Atsakyti
Neapsimetinėk. Nebent vakar gavai teises. Viską tu matei, nes tai iki skausmo įprasta situacija. Ir nesusivokti gali tik žalias lapas, be patirties ir be supratimo. Man buvo taip pat, kai vienas vyrukas su prabangiu automobiliu greit įsuko prieš nosį, nors matė, kad laukiu išvažiuojant. Priėjau išlipusi, pastuksenau į langą (jis apsimetė kad nemato), kultūringai paprašiau, kad pasitrauktų, nes juk matė, kad stoviu ten. Ir jis pasitraukė, atsiprašydamas ir pripažindamas, kad buvo neteisus.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 14, 10:35)

Nes ne visos ponios mato toliau savo mašinos kapoto, o paskui dar apsimeta, kad ji nesuprato ko žmogus laukė, ypač kai būna pilnut pilnutėlė aikštelė. Užtat dabar kai išvažinėju iš savo vietos, stengiuosi išvažiuoti taip, kad galėtų pirmas įvažiuoti tas, kuris laukė.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 14, 10:42)
Neapsimetinėk. Nebent vakar gavai teises. Viską tu matei, nes tai iki skausmo įprasta situacija. Ir nesusivokti gali tik žalias lapas, be patirties ir be supratimo. Man buvo taip pat, kai vienas vyrukas su prabangiu automobiliu greit įsuko prieš nosį, nors matė, kad laukiu išvažiuojant. Priėjau išlipusi, pastuksenau į langą (jis apsimetė kad nemato), kultūringai paprašiau, kad pasitrauktų, nes juk matė, kad stoviu ten. Ir jis pasitraukė, atsiprašydamas ir pripažindamas, kad buvo neteisus.

Man buvo bjauresnė situacija, pradėjau statytis atbuliniu, o iš kitos pusės tiesiai į tą vietą pravažiavo ir pasistatė, čiut neįvažiavau į tą mašiną, nes nesitikėjau, kad taip pasielgs, ir dar tokia nustebusi poniutė išlipo ir nuėjo lyg niekur nieko.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 14, 09:42)

tu gal apskritai nevairuoji? Akropolio pravažiavimas, iš vienos stovėjimo vietos išvažinėja atbulomis automobilis, kitas automobilis stovi už jo, aš atvažiuoju iš kitos pusės - nematau ar kitas automobilis rodo kažkokį posūkį ar ne, o gal jis tiesiog važiavo ir dabar leidžia užbaigti išvažiuojančiajam manevrą, tai tavo logika remiantis - aš neturiu statyti į atsilaisvinusią vietą tol, kol neįsitikinsiu, kad kitas automobilis nesiruošia statyti į tą pačia vietą?
Nebenusisšnekėk, "vairuotoja".
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 14, 10:37)
nežinojau ar ji laukė ar šiai praleidinėjo išvažiuojantį iš stovėjimo vietos. kai matau laisvą vietą aš į ją važiuoju, o ne dairausi, ką gi čia į ją įleidus.

Arba labai retai vairuojat, arba labai prastai vairuojat, kad nežinot elementaraus elgesio stovėjimo aikštelėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitės šešėlis: 14 balandžio 2015 - 09:50
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 04 14, 09:48)
Arba labai retai vairuojat, arba labai prastai vairuojat, kad nežinot elemrntaraus elgesio stovėjimo aikštelėse.

o tu matyt nebuvai akropolio aikštelėjė piko metu.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 04 14, 10:48)
Arba labai retai vairuojat, arba labai prastai vairuojat, kad nežinot elemrntaraus elgesio stovėjimo aikštelėse.

Tai ir sakau, kad toliau mašinos kapoto nemato, o dar kitus moko KET laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 14, 10:49)

Pikas nesuteikia teisės elgtis chamiškai ir kvailai.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 14, 10:49)

Tuo labiau, galėjo ir dašusti kad ne šiaip ten stovėjo. Bet matyt paprasčiau apspjauti, nei užleisti.
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 04 14, 10:51)
Pikas nesuteikia teisės elgtis chamiškai ir kvailai.

Deja, bet taip dažniausiai elgiasi pasiturintys ir turtingi žmonės su prabangiais automobiliais. Taip sakant elitassss.

Ir kažkaip paskutiniu metu labai daug kas nekultūringai elgiasi kelyje. Nors prieš kelis metus sakyčiau buvo pagerėjimas šioje srityje, bet dabar vėl vairuotojų kultūra smuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 14 balandžio 2015 - 09:54